- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.501
kızlar günaydın bugün geçmişe bakmadım çok kabarık geldi sayfalarsositososito
inş. Iisiniz hepiniz.
Ben açııııımmmm.acilen bişiler bulmalıım kendimecokacimcoook
canım günaydım çok sağol hatırladığın için.
gittim dün akşam hastaneye öğlen bana ultrason var diyen hatum akşam yok dedi çıldırdım yaa...
ultrason için gitmiştim acil doktoru tahlillerimi yazdı indim yaptırdım ama adam bişiden anlamıyoki hamilemisin diye soruyo bana yuh dedim ya.
uzaktan baktı öyle tahlillerimi yazdı 60 tl muayene parası aldı şerefsizler.
çok sinirlendim...
neyse idrarda bişi çıkmadı temizmiş kendi doktorumu aradım yaw bebişin büyüo arkadaşım dedi ama dedim bu öyle bi ağrı değil bu daha değişik kalkamıyorum oturduğum yerden...tamam tamam panik can gelde yarın 5 dakka bakim kızını özledin sen anlaşılan dedi :):hulya: öğlen gidicem bi...
bu arada arkadaşlar domuz gribi aşısı geldi biliyorsunuz türkiye ye de. yaptırmayı düşünüyor musunuz?
CANIM SANADA ALLAH KOLAYLIK VERSİN ÇOK SAOL ÇOK ZOR OLUYOR GERÇEKTEN İKİ YADA 3 HAFTADA BİR BEN GİDİYORUM ONU GÖRMEYE DAYANAMIYOUM NAPIYIM :gitme:
ŞİMDİLİK DOKTORUMDA İZİN VERİYOR 95 GÜNÜMÜZ KALDI BEN YEDİNCİ AYIMA GELDİĞİMDE GELECEK YANIMIZA VE MEVLAM BİR DAHA KİMSEYE AYRILIK YAŞATMASIN SİZEDE AYNI ŞARTLARDA AMA AYRILIĞINIZIN OLMAYACAĞI HAYIRLI BAŞKA Bİ İŞ NASİP EDER BELKİ MEVLAM :):lepi:
canım günaydım çok sağol hatırladığın için.
gittim dün akşam hastaneye öğlen bana ultrason var diyen hatum akşam yok dedi çıldırdım yaa...
ultrason için gitmiştim acil doktoru tahlillerimi yazdı indim yaptırdım ama adam bişiden anlamıyoki hamilemisin diye soruyo bana yuh dedim ya.
uzaktan baktı öyle tahlillerimi yazdı 60 tl muayene parası aldı şerefsizler.
çok sinirlendim...
neyse idrarda bişi çıkmadı temizmiş kendi doktorumu aradım yaw bebişin büyüo arkadaşım dedi ama dedim bu öyle bi ağrı değil bu daha değişik kalkamıyorum oturduğum yerden...tamam tamam panik can gelde yarın 5 dakka bakim kızını özledin sen anlaşılan dedi :):hulya: öğlen gidicem bi...
bu arada arkadaşlar domuz gribi aşısı geldi biliyorsunuz türkiye ye de. yaptırmayı düşünüyor musunuz?
canım bünyeler daha hashasa tabi e bide havaalr değişiyor tam hastalık havaları bi doktora görün bide giydikelrine dikkat et .... çok geçmiş olsun cnaımm
giciklar sirf para koparabilmek icin var diyorlar sonra nasilsa gelecek muayene eder aliriz paramizi diyorlar ozeller bi garip valla. haklisin sinirlenmekte. ben olsam ortaligi birbirne katardim. :)))
git gel bakalim bence bisi yok ama sen emin ol tabi senin icinin rahat etmesi onemli. bende bazen oturdugum yerden kalkarken acayip bi agri giriyor esim hemen ayaklaniyor noldu aman diye.:)) sonra bazen icimde garip bisiler oluyor sanki bi basinc var ama gaz sancisi degil yani baska tuhaf bisi herhalde bizimki yukari cikiyor o sirada. bugun de sol kasigima dakikada bi bicak sapliyorlar gibi agri oluyor.
valla hergun degisik bir sey yakinda ne gorcez cok merak ediyorum. hayirlisi saglikli olsunlarda ben herseye katlanmaya raziyim.
günaydın herkese;
ben yaptırmayacağım türkiye'yi ve küçük çocukları özellikle kobay olarak kullanılmasına da karşıyım yaa hangi aşıda görülmüş 2 ay içinde üretime verilip tüm dünyaya dağıtılması ve biz her sene bu aşı için milyon dolar para vereceğiz yok yaaa.zaten türkiye de ve dünya da gribal enfeksiyondan ölenler var ona bulsunlar çözüm.....
Ben olmam ve çevremdekilere de izin vermemklava:
ftycim bende de tam anlattığın gibi garip ağrılar oluyor.
Özellikle oturduğum yerden ilk kalktığımda, adım atamıyorum bazen.
Zaman zaman da midem ağzımdan çıkacakmış gibi oluyor alttan birşey bastırıyor resmen...
Demek bıdıklar iyice hareketlenmeye başladı artık.
Ayrıca hala emin değilim ama galiba ben de artık hareketlerini hissediyorum.
Tarfi edemediğim ama daha önce olmayan birşeyler oluyor karnımda.
Sanki birisi dürtüyormuş gibi ya da karnımda küçük küçük patlamalar oluyormuş gibi.
Gaz mı bebik mi bilemiyorum, ama ister istemez bir gülümseme yayılıveriyor yüzüme :)
Bir de hareketinden sonra ben konuşunca duruyor sıpa :)
giciklar sirf para koparabilmek icin var diyorlar sonra nasilsa gelecek muayene eder aliriz paramizi diyorlar ozeller bi garip valla. haklisin sinirlenmekte. ben olsam ortaligi birbirne katardim. :)))
git gel bakalim bence bisi yok ama sen emin ol tabi senin icinin rahat etmesi onemli. bende bazen oturdugum yerden kalkarken acayip bi agri giriyor esim hemen ayaklaniyor noldu aman diye.:)) sonra bazen icimde garip bisiler oluyor sanki bi basinc var ama gaz sancisi degil yani baska tuhaf bisi herhalde bizimki yukari cikiyor o sirada. bugun de sol kasigima dakikada bi bicak sapliyorlar gibi agri oluyor.
valla hergun degisik bir sey yakinda ne gorcez cok merak ediyorum. hayirlisi saglikli olsunlarda ben herseye katlanmaya raziyim.
cicişler,yarın doktora gidiyorum,.haktanımı görecemmmmmm,:lepi:şimdi büyümüştür,.ayyyy,HEYÇAN bastı.sabah 10 a aldım randevuyu,.bu arada bende artık oğluşumu hissediyorum,özellikle akşamları,göbüşümde kıprışlar hissediyorum.KIPRIŞ KIPRIŞ,.:CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şey
Arkadaşlar günaydın hepinize..
Malum bir haftadır riskli çıkan test sonuçları yüzünden çok huzursuzum..Sizin de keyfinizi kaçırdım..
Doktor 20. haftada demişti ayrıntılı ultrasonu ama ben bekleyemiyorum..
Gece gözümü kırpmadım.. :gitme: İnsanın aklına binbir türlü şey geliyo...
Birazdan başka bi doktora gidicez...
İnşallah iyi haberlerle gelirim..
Bu mübarek gün dualarınızı eksik etmeyin..
Bir haftadır sizin de moralinizi bozdum.Hergün takılmış plak gibi aynı şeyleri söyleyerek canınızı sıktım kusura bakmayın..İnşallah herşey yoluna girecek...
Arkadaşlar günaydın hepinize..
Malum bir haftadır riskli çıkan test sonuçları yüzünden çok huzursuzum..Sizin de keyfinizi kaçırdım..
Doktor 20. haftada demişti ayrıntılı ultrasonu ama ben bekleyemiyorum..
Gece gözümü kırpmadım.. :gitme: İnsanın aklına binbir türlü şey geliyo...
Birazdan başka bi doktora gidicez...
İnşallah iyi haberlerle gelirim..
Bu mübarek gün dualarınızı eksik etmeyin..
Bir haftadır sizin de moralinizi bozdum.Hergün takılmış plak gibi aynı şeyleri söyleyerek canınızı sıktım kusura bakmayın..İnşallah herşey yoluna girecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?