- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.521
YAA ÇOK HOŞ BİŞİY DEMİ BENİM DE Bİ KAÇ GÜNDÜR OLUYOR VE İÇİM Bİ TUHAF OLUYOR AĞLAYASIM GELİYOR HİSSEDİNCE.. MAŞALLAH DİYEYİM OĞLUNA.
GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞ.
BU ARADA BENİ DE LİSTEYE EKLE MİSİNzemuszemus SAT 4 HAZ. BEBEĞİM ERKEK..T.DT.:7 MART TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN..
Saol bitanem..İnşallah sen de Haktan'ını görürsün...frambuaz canımcım,bu mübarek günde dualarım seninle:Saruboceq: :Saruboceq:HERŞEY GÜZEL OLACAKKKK:lepi: :lepi:
Canim iyi haberlerle dönersin insallah...
Ben tanimiyorum aslinda Kayserideki doktorlari ama
hamile oldugumu ilk Sevgi Hastanesinde bir bayan doktor var...
(Ipek Sarayin arkasindaki Sevgi Hastanesi demi?)
o Bayan doktor cok iyi birine benziyordu...benimle cok ilgilenmisti...
yani ne biliyim aklinda bulunsun, belki gitmek istersin
kuzucum ya dualarım seninle 20.haftayı beklemene tabiki gerek yok ben 18.hafta gidicem önümüzdeki hafta yani 20.hafta daha net görüyolarmış ondan özellikle onu söylemişlerdir dayanamıyosan beklemenin bi anlamı yok baksınlar.
masallah yaa bi prenses daha gelio kızları esştledik yani..banada bi doktor yuzde 99 kız dedi ayrıntılı ultrasonda erkek görünüyo dedi radyolog..son olarak gittigimde aynı gün kız oldugundan cok emindiniz ama ayrıntılı usg de erkek dediler dedim tekrar baktı bu dedi erkekse bana etek giydirin kız bu dedi...ayyyyy dalga geciolar sanki hiçbiseye alıstrmadım kendimi..saglıklı olsunlarda..
aynı mağazaya bakmışız ::):):):)
kizlar benim dun aksam birden bademcigim sisti ve agrimaya basladi tum gecede devam etti yutkunurken acidi hep. bugun biraz daha iyi gibiyim ama cok tirsiyorum simdi durduk yerde nerden cikti o kadar da dikkat ediyordum.......
canım günaydım çok sağol hatırladığın için.
gittim dün akşam hastaneye öğlen bana ultrason var diyen hatum akşam yok dedi çıldırdım yaa...
ultrason için gitmiştim acil doktoru tahlillerimi yazdı indim yaptırdım ama adam bişiden anlamıyoki hamilemisin diye soruyo bana yuh dedim ya.
uzaktan baktı öyle tahlillerimi yazdı 60 tl muayene parası aldı şerefsizler.
çok sinirlendim...
neyse idrarda bişi çıkmadı temizmiş kendi doktorumu aradım yaw bebişin büyüo arkadaşım dedi ama dedim bu öyle bi ağrı değil bu daha değişik kalkamıyorum oturduğum yerden...tamam tamam panik can gelde yarın 5 dakka bakim kızını özledin sen anlaşılan dedi :):hulya: öğlen gidicem bi...
Günaydın herkese;
Ben yaptırmayacağım Türkiye'yi ve küçük çocukları özellikle kobay olarak kullanılmasına da karşıyım yaa hangi aşıda görülmüş 2 ay içinde üretime verilip tüm dünyaya dağıtılması ve biz her sene bu aşı için milyon dolar para vereceğiz yok yaaa.Zaten Türkiye de ve dünya da gribal enfeksiyondan ölenler var ona bulsunlar çözüm.....
Ben olmam ve çevremdekilere de izin vermemklava:
cicişler,yarın doktora gidiyorum,.haktanımı görecemmmmmm,:lepi:şimdi büyümüştür,.ayyyy,HEYÇAN bastı.sabah 10 a aldım randevuyu,.bu arada bende artık oğluşumu hissediyorum,özellikle akşamları,göbüşümde kıprışlar hissediyorum.KIPRIŞ KIPRIŞ,.:CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şey
Arkadaşlar günaydın hepinize..
Malum bir haftadır riskli çıkan test sonuçları yüzünden çok huzursuzum..Sizin de keyfinizi kaçırdım..
Doktor 20. haftada demişti ayrıntılı ultrasonu ama ben bekleyemiyorum..
Gece gözümü kırpmadım.. :gitme: İnsanın aklına binbir türlü şey geliyo...
Birazdan başka bi doktora gidicez...
İnşallah iyi haberlerle gelirim..
Bu mübarek gün dualarınızı eksik etmeyin..
Bir haftadır sizin de moralinizi bozdum.Hergün takılmış plak gibi aynı şeyleri söyleyerek canınızı sıktım kusura bakmayın..İnşallah herşey yoluna girecek...
cnm nası 7aylıkkken gelio seninki ben anlamadım???:uhm:
adi gözün aydınnn benim güsel kısımın bir sürü arkadaşı oluyor harika :) inşallah test sonuçlarımzıda güsel gelir .
kızlar düşünsenize zaman içinde bbekelrimiz oalcak büyüecekelr bilgisyarda yazı yazar hale gelecekler ve kızlar belkide bu topiği devam ettirirler he ne dersiniz :):):):):): değişik bi hayal oldu sanki:
kussebfilal güsel haberlerle gel inşallah
Günaydın kızlarrr,
Dün gece eşim yine beni sinir etmeyi başardı... Bu yurt dışına gitmesinden bahsediyor, yanında şirketinden iki tipleme daha var. Şuraya gidelim diyorum, adam korkuyor, bizi işten atarlarsa diyor dedi... Sonra da örnek olarak onlarının müdürünün striptiz klubüne gittiğini söyledi....
Bundan önceki gidişinde de, 3-4 aylık evliydik... Amerikadan beni aksam aradıktan sonra aynı telefondan bir bayan arayıp, orası neresi diye İngilizce sormuştu... Dönünce de eşim bana, göz görmeyince gönül katlanır mı falan demişti...
Dün gece; çekirge ikidir sıçrıyorsun; üçüncü de başına fena şeyler gelir dedim...
Beni o kadar sinir ediyor ki... Yani resmen boğazlayasım geliyor... Ben salak mıyım?
Aynı şeyi biz çıkarken yaptı, bir kızı karşıma oturttu, o benim "ciciş, bicişim" o samimi arkadaşım diye... Kız masada başladı bana: "Senin ayakların kaç numara?" "Aaaa, sigara mı içiyorsun?" "Ben bir sarma sararım serçe parmağım kadar." "Bülent'in elleri çok güzledir." "Gözleri bilmem nedir" diye diye öldürmüştü beni... Sonradan tek tek kavgası oldu bunun, eşimin cevabı: "Duygusal zekan çok yüksek." Boğazlasam şöylede kurtulsam bu adamdan...
Allah çapkın ve karşısındakini enayi zanneden kocayı kimseye vermesin... Kim bilir her arkamı döndüğümde ne yapıyor...
:)))) çok pahalı ama orası bir daha bakmam herhade oraya! :)))
geçmiş olsun çanım...soğuk bişeymi içtin?
idrarının temiz çıkmasına sevindimde,ne gıçık hastaneymiş öyle,kaldırsaydın ortalığı ayağa!
aaa bende yaptırmayaçağım.kobay olmaya niyetim yok....ne olduğu tam olarak belli bile değil!
ay ne güzel..bende çooook özledim yaaa,bir bahane üretip bende mi gitsem oğluşumu görmeye...
çanım inşallah hayırlı haberlelrle gelirsin...20.haftanada daha varmış...
ben asi yaptirmayi dusunmuyorum. ne oldugu belli degil. ne kadar dogru bilmiyorum ama ilaclarin Cin de uretildigini duydum dun.
biz burada bilkent'te risk altındayız, bizim ofiste bile çocukları bilkent ilköğretim okulunda okuyan personeller var. burada hep birlikte yaşayıp gidiyoruz
benim şahsi fikrime göre grip kişiden kişiye değişik oranda etkili olur. eğer bir kişinin morali yüksekse, stresten uzaksa, mutluysa, düzenli uyku uyuyorsa, dengeli besleniyorsa o kişiyi grip virüsü kolay kolay öldüremez !!
aşağıdaki öykü ne derece doğru bilmiyorum.
bilmem ne derece etkili olur acaba? Kim bilir* Denemek gerek. En azından grip aşısından daha az riskliben denemeyi dusunuyorum kizlar.
Muhtemelen İlaç Kartelleri tarafından yaratılan "Domuz Gribi" enfeksiyonuna karşı yoğun bir "İlaç ve aşı" kampanyasının yürütülmekte ve bunların karlarına kar katmak için, bu içinde ne olduğu belirsiz "aşı" yı hükümetler aracılığıyla pazarlama peşlerinde olduğu bu günlerde, yayılması en kolay hastalık olan "Grip" ile igili bu küçük ama ÖNEMLİ, eskilerin bazı rahatsızlıklar için ne gibi doğal çareler bulduğunu bize hatırlatan, ders alınabilecek öykü belki bir nebze yardımcı olabilecektir. ..
Huzurla kalın...
Süleyman Kaya,
“GRİP” için bir “Eski zaman” öyküsü…
“1919 yılında, Dünyada 40.000 milyon kişinin “Grip” ten öldüğünde, bir Doktor birçok çiftçiyi Griple mücadelede yardım amacıyla ziyaret eder.Birçok çiftçi ve ailesi Grip kapmıştır ve birçoğu ölürler.
Doktor ziyaretlerine devam eder ve bir sürprizle karşılaşır, ziyaret ettiği bir çiftçi ve ailesi çok sağlıklıdır.Doktor böyle olabilmesi için aileye herkesten farlı ne yaptıklarını sorar ve cevaben çiftçinin hanımı odaya , bir tabak içine “soyulmamış” bir “SOĞAN” koyduklarını (muhtemelen diğer odalarada) söyler.Doktor buna inanamaz ve bu “soğan” lardan birini alarak Laboratuvarda Mikroskop altına koyarak inceler ve “soğan” ın içinde “Grip” virüsünü görür.”Soğan” açıkça “Grip” bakterisini absorbe etmiş, emmiştir ve bu sayede de aile sağlıklı kalmıştır.
Evet, ben bu hikayeyi Kuaförümden duydum.O, bana yıllar önce birçok çalışanının “Grip” olduğunu ve böylece müşterilerinin de “Grip” kaptığını anlatmıştı.Gelen yılda o, dükkanına çukur bir tabak içinde bir “SOĞAN” yerleştirir.Ve büyük bir sürpriz yaşar, o yıl hiçbir personeli “Grip” olmamıştır.O işe yaramıştır…(hayır, şimdi o sanıldığı gibi bir “soğan” işinde değildir)
Bu öyküden alınacak ders, bir miktar “soğan” almanız ve evinizin çevresinde biryerlere yerleştirmenizdir. Ne olduğunu görmek için onu deneyin.Biz geçen yıl onu denedik ve asla “Grip” olmadık.
Eğer o sizi ve sevdiklerinizi bu hastalıktan kurtarırsa ne güzel.Buna rağmen şayet “Grip” olursanız, o daha yumuşak ve uysal geçebilir.
Bir miktar “SOĞAN” satın almaya vereceğiniz birkaç liradan başka ne kaybedebilirsiniz? ...”
[kryon_list] Old timers idea for the flu
"Karin Stenius" karinstenius@ centurytel. net
ÇN: Süleyman Kaya
sagol canim. Ya lahana gibi giyiniyorum. Terledikce cikariyorum. Usudukce giyiyorum. Calistigim yerde domuz gribi vakalari cikti. Oyle cok yakinimda degiller ama ayni alan icindeyiz sonucta. Oglen yemekte bir araya geliyor olabiliriz. Tamam diger griplerden daha hafif atlatiliyor deniyor ama yine de sagolsunlar en bastan gozumuzu fazlasiyla korkuttular. Dunde bogazim sisince tedirgin oldum. Bugun doping yapicam kendime. Meyveler, ihlamur vs......
[*]]
geçmiş olsun çanım...soğuk bişeymi içtin?
...
canımcım yaşını,hamile kaldığın kiloyuda yazarsan.ekleyim hemen:1hug:[/QUO
YAŞ 29 HAMİLE KALDIĞIM KİLO 49 TEŞKÜR EDERİM:)
Günaydın kızlarrr,
Dün gece eşim yine beni sinir etmeyi başardı... Bu yurt dışına gitmesinden bahsediyor, yanında şirketinden iki tipleme daha var. Şuraya gidelim diyorum, adam korkuyor, bizi işten atarlarsa diyor dedi... Sonra da örnek olarak onlarının müdürünün striptiz klubüne gittiğini söyledi....
Bundan önceki gidişinde de, 3-4 aylık evliydik... Amerikadan beni aksam aradıktan sonra aynı telefondan bir bayan arayıp, orası neresi diye İngilizce sormuştu... Dönünce de eşim bana, göz görmeyince gönül katlanır mı falan demişti...
Dün gece; çekirge ikidir sıçrıyorsun; üçüncü de başına fena şeyler gelir dedim...
Beni o kadar sinir ediyor ki... Yani resmen boğazlayasım geliyor... Ben salak mıyım?
Aynı şeyi biz çıkarken yaptı, bir kızı karşıma oturttu, o benim "ciciş, bicişim" o samimi arkadaşım diye... Kız masada başladı bana: "Senin ayakların kaç numara?" "Aaaa, sigara mı içiyorsun?" "Ben bir sarma sararım serçe parmağım kadar." "Bülent'in elleri çok güzledir." "Gözleri bilmem nedir" diye diye öldürmüştü beni... Sonradan tek tek kavgası oldu bunun, eşimin cevabı: "Duygusal zekan çok yüksek." Boğazlasam şöylede kurtulsam bu adamdan...
Allah çapkın ve karşısındakini enayi zanneden kocayı kimseye vermesin... Kim bilir her arkamı döndüğümde ne yapıyor...
cicişler,yarın doktora gidiyorum,.haktanımı görecemmmmmm,:lepi:şimdi büyümüştür,.ayyyy,HEYÇAN bastı.sabah 10 a aldım randevuyu,.bu arada bende artık oğluşumu hissediyorum,özellikle akşamları,göbüşümde kıprışlar hissediyorum.KIPRIŞ KIPRIŞ,.:CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şey
Arkadaşlar günaydın hepinize..
Malum bir haftadır riskli çıkan test sonuçları yüzünden çok huzursuzum..Sizin de keyfinizi kaçırdım..
Doktor 20. haftada demişti ayrıntılı ultrasonu ama ben bekleyemiyorum..
Gece gözümü kırpmadım.. :gitme: İnsanın aklına binbir türlü şey geliyo...
Birazdan başka bi doktora gidicez...
İnşallah iyi haberlerle gelirim..
Bu mübarek gün dualarınızı eksik etmeyin..
Bir haftadır sizin de moralinizi bozdum.Hergün takılmış plak gibi aynı şeyleri söyleyerek canınızı sıktım kusura bakmayın..İnşallah herşey yoluna girecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?