2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım yaşını,hamile kaldığın kiloyuda yazarsan.ekleyim hemen:1hug:

frambuaz canımcım,bu mübarek günde dualarım seninle:Saruboceq: :Saruboceq:HERŞEY GÜZEL OLACAKKKK:lepi: :lepi:
Saol bitanem..İnşallah sen de Haktan'ını görürsün...

Evet canım bize çok da yakın orası ama bütün hastanelerde detaylı usg yok burda...
Bu bulduğumuz dokrot Erciyes hastanesinde..Şubat annelerinden biri gidiynun tavsiyesiyle deneyelim dedik..

ben asi yaptirmayi dusunmuyorum. ne oldugu belli degil. ne kadar dogru bilmiyorum ama ilaclarin Cin de uretildigini duydum dun.
biz burada bilkent'te risk altındayız, bizim ofiste bile çocukları bilkent ilköğretim okulunda okuyan personeller var. burada hep birlikte yaşayıp gidiyoruz
benim şahsi fikrime göre grip kişiden kişiye değişik oranda etkili olur. eğer bir kişinin morali yüksekse, stresten uzaksa, mutluysa, düzenli uyku uyuyorsa, dengeli besleniyorsa o kişiyi grip virüsü kolay kolay öldüremez !!

aşağıdaki öykü ne derece doğru bilmiyorum.
bilmem ne derece etkili olur acaba? Kim bilir* Denemek gerek. En azından grip aşısından daha az riskli ben denemeyi dusunuyorum kizlar.

Muhtemelen İlaç Kartelleri tarafından yaratılan "Domuz Gribi" enfeksiyonuna karşı yoğun bir "İlaç ve aşı" kampanyasının yürütülmekte ve bunların karlarına kar katmak için, bu içinde ne olduğu belirsiz "aşı" yı hükümetler aracılığıyla pazarlama peşlerinde olduğu bu günlerde, yayılması en kolay hastalık olan "Grip" ile igili bu küçük ama ÖNEMLİ, eskilerin bazı rahatsızlıklar için ne gibi doğal çareler bulduğunu bize hatırlatan, ders alınabilecek öykü belki bir nebze yardımcı olabilecektir. ..
Huzurla kalın...
Süleyman Kaya,

“GRİP” için bir “Eski zaman” öyküsü…
“1919 yılında, Dünyada 40.000 milyon kişinin “Grip” ten öldüğünde, bir Doktor birçok çiftçiyi Griple mücadelede yardım amacıyla ziyaret eder.Birçok çiftçi ve ailesi Grip kapmıştır ve birçoğu ölürler.
Doktor ziyaretlerine devam eder ve bir sürprizle karşılaşır, ziyaret ettiği bir çiftçi ve ailesi çok sağlıklıdır.Doktor böyle olabilmesi için aileye herkesten farlı ne yaptıklarını sorar ve cevaben çiftçinin hanımı odaya , bir tabak içine “soyulmamış” bir “SOĞAN” koyduklarını (muhtemelen diğer odalarada) söyler.Doktor buna inanamaz ve bu “soğan” lardan birini alarak Laboratuvarda Mikroskop altına koyarak inceler ve “soğan” ın içinde “Grip” virüsünü görür.”Soğan” açıkça “Grip” bakterisini absorbe etmiş, emmiştir ve bu sayede de aile sağlıklı kalmıştır.
Evet, ben bu hikayeyi Kuaförümden duydum.O, bana yıllar önce birçok çalışanının “Grip” olduğunu ve böylece müşterilerinin de “Grip” kaptığını anlatmıştı.Gelen yılda o, dükkanına çukur bir tabak içinde bir “SOĞAN” yerleştirir.Ve büyük bir sürpriz yaşar, o yıl hiçbir personeli “Grip” olmamıştır.O işe yaramıştır…(hayır, şimdi o sanıldığı gibi bir “soğan” işinde değildir)
Bu öyküden alınacak ders, bir miktar “soğan” almanız ve evinizin çevresinde biryerlere yerleştirmenizdir. Ne olduğunu görmek için onu deneyin.Biz geçen yıl onu denedik ve asla “Grip” olmadık.
Eğer o sizi ve sevdiklerinizi bu hastalıktan kurtarırsa ne güzel.Buna rağmen şayet “Grip” olursanız, o daha yumuşak ve uysal geçebilir.
Bir miktar “SOĞAN” satın almaya vereceğiniz birkaç liradan başka ne kaybedebilirsiniz? ...”

[kryon_list] Old timers idea for the flu
"Karin Stenius" karinstenius@ centurytel. net

ÇN: Süleyman Kaya

Dün eşim de 18-22 .haftalar arasında bakılabiliyomuş deyince şansımızı denemeye karar verdik. Beklemek çok zor çünkü.. :çok üzgünüm:
Yine 20. haftada tekrar gidicez olmazsa.. İnşallah gerek kalmaz..

Ben şimdilik çıkıyorum...
Dua etmeyi unutmayın...İyi ki siz varsınız..

teşekkür ederim cnm,drum bana %99 kız dedi,hatta sen ne düşünüyosun dedi ben de bana erkekmiş gibi geliyo dedim yanılmışsın kızın olucak dedi,ama dedi ben 5.ayda hiç bakmamış gibi cinsiyete tekrar bakarım o zamana kadar yine de sen bişi alma dedi

Günaydın kızlarrr,

Dün gece eşim yine beni sinir etmeyi başardı... Bu yurt dışına gitmesinden bahsediyor, yanında şirketinden iki tipleme daha var. Şuraya gidelim diyorum, adam korkuyor, bizi işten atarlarsa diyor dedi... Sonra da örnek olarak onlarının müdürünün striptiz klubüne gittiğini söyledi....

Bundan önceki gidişinde de, 3-4 aylık evliydik... Amerikadan beni aksam aradıktan sonra aynı telefondan bir bayan arayıp, orası neresi diye İngilizce sormuştu... Dönünce de eşim bana, göz görmeyince gönül katlanır mı falan demişti...

Dün gece; çekirge ikidir sıçrıyorsun; üçüncü de başına fena şeyler gelir dedim...

Beni o kadar sinir ediyor ki... Yani resmen boğazlayasım geliyor... Ben salak mıyım?

Aynı şeyi biz çıkarken yaptı, bir kızı karşıma oturttu, o benim "ciciş, bicişim" o samimi arkadaşım diye... Kız masada başladı bana: "Senin ayakların kaç numara?" "Aaaa, sigara mı içiyorsun?" "Ben bir sarma sararım serçe parmağım kadar." "Bülent'in elleri çok güzledir." "Gözleri bilmem nedir" diye diye öldürmüştü beni... Sonradan tek tek kavgası oldu bunun, eşimin cevabı: "Duygusal zekan çok yüksek." Boğazlasam şöylede kurtulsam bu adamdan...

Allah çapkın ve karşısındakini enayi zanneden kocayı kimseye vermesin... Kim bilir her arkamı döndüğümde ne yapıyor...

Nilüferşahh; Sen göre HAKTAN'nını canım iyi haberlerle gel....Bakalım ne yapıyor senin ki?

Arada bir kasılmaolayına gelince Canlarım panik yapmak en doğal hakkınız ama şunu söyleyeyim içimizde bir melek var onun yaşam alanı genişlerken ister istemez kasılmalar ve ağrılar olacak bunu hafife almak değilde derin derin nefes alarak gidermeniz ve sakin olmanız en iyisi....Her ağrı olduğunda doktora gitmek o doktorun sizde açmış olduğu güvensizlik daha da depreşecek...Zaten kötü bir durum olsa dr larınız bunu güzellikle anlatır...He parama kıyar giderim derseniz sizin bileceğiniz iş ama şunu söyleyeyim insan kendi vücudunu tanımıyorsa hamilelik döneminde de tedirgin olması da normal.
Kabızlığın en alasını yaşıyorum ama ilaçlarla önlemini alıyorum.Kramplarım oluyor yoğurt,ayran ve ilaçlarımı alıyorum...Öncelikle siz kendinizin doktoru olacaksınız....
Kasılmalara gelince oturamayacak durumda olmanız ise kürek kemiklerinize kadar ağrı oluyorsa KAS KASILMASI deniliyor buna ...Dediğim gibi sakin olmak size ve meleğinize iyi gelecek

aynı mağazaya bakmışız ::):):):)

:)))) çok pahalı ama orası bir daha bakmam herhade oraya! :)))

kizlar benim dun aksam birden bademcigim sisti ve agrimaya basladi tum gecede devam etti yutkunurken acidi hep. bugun biraz daha iyi gibiyim ama cok tirsiyorum simdi durduk yerde nerden cikti o kadar da dikkat ediyordum.......

geçmiş olsun çanım...soğuk bişeymi içtin?

idrarının temiz çıkmasına sevindimde,ne gıçık hastaneymiş öyle,kaldırsaydın ortalığı ayağa!

aaa bende yaptırmayaçağım.kobay olmaya niyetim yok....ne olduğu tam olarak belli bile değil!

ay ne güzel..bende çooook özledim yaaa,bir bahane üretip bende mi gitsem oğluşumu görmeye...

çanım inşallah hayırlı haberlelrle gelirsin...20.haftanada daha varmış...

teşekür ederim cnm ,inşallah hepimizin tüm testleri tertemiz sağlıklı hayırlı sonuçlarla geçer:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oha oha...bi dur yaaa...dökmüşün herşeyi ortaya bacım sen niye böyle kocaya çocuk doğuruyon?
gırtlanı sıkasım geldi ha...kendiminkininde bu arada...
doktordan randevu aldım dedim çıkarken uğra para verim diyo tek başıma gitcekmişim.
azına tüpürdüm...giderim bende gitmesi mesel değil ona ihtiyacım yok allaha şükür ama oturup kalkarken sancım oluyo...eşoleşekler.

sağol janımmmmm...
sence benim gibi jadolos biri ortalığı ayağa kaldırmamışmıdır?kaydirigubbakcemile yoldum kızı orda.
fty hayatım bende yaptırmicam galiba bizi denek olarak kullanıcaklar.

offfff bu domuz giribinden yaniiiii ay mevlam korusun yaaa ben direk veznedeyim şuan ve para en kolay bulaştırma aracı :

Doktorum acele etmeyin aşı için dedi , ben şimdilik önlem için sürekli kolınya ile temizliyorum elelrimi inşallah birşey yaşamam :

GÜNAYDIN HERKESE

FLY bende korkuyorum domuz gribinden hem sağlıkçı+hamleyim yani ilk aşılama potasında ben varım yaptırmak istemiyorum ama eğer yaptırmazsam akla başa gelri misalı hasta olursamda pişöam olacağımdan korkuyorum

frambuaz en iyi detaylı ultrason haftası 20. haftaymış sitersen bekle neden acele ediyorsun?
ben 21 haftamı bitiriyorum hala girmedim doktorum girmememi söylemedi.

Üfffff. anım sıkıldı. En nefret ettiğim şeydir aptal yerine koyulmak. Boğazlayacağın zaman haber ver yardım edeyim...:mymeka:

hadi gözün aydın cnm,zaman hemen geçsin de kavuş haktanına bir an evvel ve de güzel hayırlı haberlerle gel inşallah

cnm benim inşallah en iyi haberlerle gelirsin tatlım,Allah yardımcınız olsun dualarımız sen ve bebeğin ile bebaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…