- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.541
offfff bu domuz giribinden yaniiiiiay mevlam korusun yaaa ben direk veznedeyim şuan ve para en kolay bulaştırma aracı :
Doktorum acele etmeyin aşı için dedi , ben şimdilik önlem için sürekli kolınya ile temizliyorum elelrimi inşallah birşey yaşamam:
GÜNAYDIN HERKESE
FLY bende korkuyorum domuz gribinden hem sağlıkçı+hamleyim yani ilk aşılama potasında ben varım yaptırmak istemiyorum ama eğer yaptırmazsam akla başa gelri misalı hasta olursamda pişöam olacağımdan korkuyorum
frambuaz en iyi detaylı ultrason haftası 20. haftaymış sitersen bekle neden acele ediyorsun?
ben 21 haftamı bitiriyorum hala girmedim doktorum girmememi söylemedi.
oha oha...bi dur yaaa...dökmüşün herşeyi ortaya bacım sen niye böyle kocaya çocuk doğuruyon?
gırtlanı sıkasım geldi ha...kendiminkininde bu arada...
doktordan randevu aldım dedim çıkarken uğra para verim diyo tek başıma gitcekmişim.
azına tüpürdüm...giderim bende gitmesi mesel değil ona ihtiyacım yok allaha şükür ama oturup kalkarken sancım oluyo...eşoleşekler.
:CüvCüv::CüvCüv:Hersey güzel olacak merak etmeyin :1hug::1hug::1hug:Nilüferşahh; Sen göre HAKTAN'nını canım iyi haberlerle gel....Bakalım ne yapıyor senin ki?
Sinpac ; Yaaa sen ne kadar bahtsız mışsın ben olsam konuşmam onunla yaaa böyle bir eşe güven duymam bile ve bebek sahibi bile olmam ne malum neler yaptığı ...Sinir oldum şimdi ....klava:
Asinazİ tebrikler canım sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle....
Bu arada aşağıdaki yazım kaynadı sanırım varsa benim gibi düşünen yada yalnış düşünen varsa konuşmaya açığım vereliniortak:enbuyukkk::enbuyukkk:
Arada bir kasılmaolayına gelince Canlarım panik yapmak en doğal hakkınız ama şunu söyleyeyim içimizde bir melek var onun yaşam alanı genişlerken ister istemez kasılmalar ve ağrılar olacak bunu hafife almak değilde derin derin nefes alarak gidermeniz ve sakin olmanız en iyisi....Her ağrı olduğunda doktora gitmek o doktorun sizde açmış olduğu güvensizlik daha da depreşecek...Zaten kötü bir durum olsa dr larınız bunu güzellikle anlatır...He parama kıyar giderim derseniz sizin bileceğiniz iş ama şunu söyleyeyim insan kendi vücudunu tanımıyorsa hamilelik döneminde de tedirgin olması da normal.
Kabızlığın en alasını yaşıyorum ama ilaçlarla önlemini alıyorum.Kramplarım oluyor yoğurt,ayran ve ilaçlarımı alıyorum...Öncelikle siz kendinizin doktoru olacaksınız....
Kasılmalara gelince oturamayacak durumda olmanız ise kürek kemiklerinize kadar ağrı oluyorsa KAS KASILMASI deniliyor buna ...Dediğim gibi sakin olmak size ve meleğinize iyi gelecek
oha oha...bi dur yaaa...dökmüşün herşeyi ortaya bacım sen niye böyle kocaya çocuk doğuruyon?
doktordan randevu aldım dedim çıkarken uğra para verim diyo tek başıma gitcekmişim.
azına tüpürdüm...giderim bende gitmesi mesel değil ona ihtiyacım yok allaha şükür ama oturup kalkarken sancım oluyo...eşoleşekler.
seyyal dün doktor açıklama yaptı kuru ortamda fazla canlı kalmıyormuş sende susuz kullanılan temizleyici jeller var onlardan al arada kullanırsın ellerini yüzüne götürme yada eldiven kullan kumaşda olabailir günlük yıkarsın süs amaçlı eldivenelr var aksesuarım dersin :hulya:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay bu erkekler valla eşolueşşekler demişsin ya çok güldüm valla
ama benim kocam valla melek sizinkilerin yanında her dra gidicemizde izin alıyo o götürüyo beni daha hiç yalnız gitmedim
ama benim kocam valla melek sizinkilerin yanında her dra gidicemizde izin alıyo o götürüyo beni daha hiç yalnız gitmedim
canımcım yaşını,hamile kaldığın kiloyuda yazarsan.ekleyim hemen:1hug:[/QUO
YAŞ 29 HAMİLE KALDIĞIM KİLO 49 TEŞKÜR EDERİM:)
Valla dila, herşey kocasız yapılıyor da, çocuk yapılmıyor malesef...
Ben ona ne yapacağımı biliyorum... Direk annesine şikayet, bundan sonra gitmeye çalıştığında da Bu iki olayı anlatacağım... Yeter yaa, sustukça üstüme geliyor...
lan 49 kilo ne ya şakamı yapıyon sen dalgamı geçiyosun bacım bizlen ha...
öldürürüm seni bak...
hoşgeldin aramıza..
sinpac niye sen versene cezasını anasına niye söylüyon çok anlatma yarın oğluna sahip çıkar sen üzülürsün kendin hallet...sende başkalarına bak hamilelik libidomu yükseltmiş dersin ehe....
asinazcım bende hiç yalnız gitmedim o koydu zaten şimdi bana yoksa benim bir arkadaşım hep yalnız giderdi...benim kocam çok kibardır servise binerken inerken elimden tutar eskiden beri...
o gerçekten çıkamayacak durumdadırda ondan.
amaöüzüldüm ne yalan söylim alıştım onunla gitmeye her zaman geberticem ama bidaha hiç gelemicek benimlen dur ben bugün canına gbi okim onun sen gör...bilir benim ne edepsiz olduğumu.
Ben ona ne yapacağımı biliyorum... Direk annesine şikayet, bundan sonra gitmeye çalıştığında da Bu iki olayı anlatacağım... Yeter yaa, sustukça üstüme geliyor...
Günaydın kızlarrr,
Dün gece eşim yine beni sinir etmeyi başardı... Bu yurt dışına gitmesinden bahsediyor, yanında şirketinden iki tipleme daha var. Şuraya gidelim diyorum, adam korkuyor, bizi işten atarlarsa diyor dedi... Sonra da örnek olarak onlarının müdürünün striptiz klubüne gittiğini söyledi....
Bundan önceki gidişinde de, 3-4 aylık evliydik... Amerikadan beni aksam aradıktan sonra aynı telefondan bir bayan arayıp, orası neresi diye İngilizce sormuştu... Dönünce de eşim bana, göz görmeyince gönül katlanır mı falan demişti...
Dün gece; çekirge ikidir sıçrıyorsun; üçüncü de başına fena şeyler gelir dedim...
Beni o kadar sinir ediyor ki... Yani resmen boğazlayasım geliyor... Ben salak mıyım?
Aynı şeyi biz çıkarken yaptı, bir kızı karşıma oturttu, o benim "ciciş, bicişim" o samimi arkadaşım diye... Kız masada başladı bana: "Senin ayakların kaç numara?" "Aaaa, sigara mı içiyorsun?" "Ben bir sarma sararım serçe parmağım kadar." "Bülent'in elleri çok güzledir." "Gözleri bilmem nedir" diye diye öldürmüştü beni... Sonradan tek tek kavgası oldu bunun, eşimin cevabı: "Duygusal zekan çok yüksek." Boğazlasam şöylede kurtulsam bu adamdan...
Allah çapkın ve karşısındakini enayi zanneden kocayı kimseye vermesin... Kim bilir her arkamı döndüğümde ne yapıyor...
Pancuben,
Kardeş, herkes kendi kaderini kendi yaratır... Kadersiz değilim de... Bu adama fena sinir oldum... Şöyle ensesine iki koysam :mymeka: öyle rahatlayacağım ki... Sinirden köpürttü beni yine... Çok üzgünüm çoook
Neyse, sessiz atın tekmasi pek olur derler... Alırım ben hırsımı ondan...
canımcım önceleri ondan kullanıyorudm ama doktor elelrine onu kullanma dedi nedne bilmyiroum bileşimelri belli değil sen ebbek kolonyası ile temizle elelrini dedi öyle yapıyorum şimdiliksıksık temizliyorum psikolojik olarak kalacak böyle diye de korkuyorum hani vardırya sürekli el yıakyan insanlar şimdiden başladı bende para alıp verirken birinin eli değidğinde tiksiniyorum hemen kolonya ile yıkıyorum ellerimi :):):)::))::)
annesine soyleyince is cozulecekse ne duruyorsun. hemen soyle azcik ceksin oglunun kulaklarini. :)))
ay okudukça sinir oldum yaaa,senin koçana şöyle iyi bir osmanlı tokadı lazım,lazım ki aklı başına gelsin.:mymeka:..ne rahat kişilik....Çok üzgünüm çoook yanına bırakma sakın,bıurnundan getir,,açaba kıskandırmaya mı çalışıyor...bazı erkeklerin böyle gereksiz huyları vardır...sen yap bakayım ona onu kıskandıraçak şeyler,ne yapar açaba?:jeyyar:
ya dila boşver benimki ne ilkinde ne bunda hiç gelmedi benle dr ye,,,doğumda tanıştılar benim dr ile...aman çok şey kaçırıyorlar haberleri yok,uyusssslar!halbuki çok hevesim var benimle bir kere gelsin bebeğini görsün diye..ama adam hep işim var diyor....
ya sinpaçığım bunu onun yanına bırakma,,ne demek hamile hamile seni üzüyor,,,sürt iyiçe burnunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?