2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

seyyal dün doktor açıklama yaptı kuru ortamda fazla canlı kalmıyormuş sende susuz kullanılan temizleyici jeller var onlardan al arada kullanırsın ellerini yüzüne götürme yada eldiven kullan kumaşda olabailir günlük yıkarsın süs amaçlı eldivenelr var aksesuarım dersin :hulya:

ya sende bu isin icindesin haklisin ama ben guvenmiyorum bu asiya hic. delinin biri kuyuya bi tas atmis misali.... esimde ilk hamileler tabi diyor bebelerimizin genleriyle oynayacaklar diyor. valla hakli da bence..... o yuzden hic istemiyorum.

Valla dila, herşey kocasız yapılıyor da, çocuk yapılmıyor malesef...
Ben ona ne yapacağımı biliyorum... Direk annesine şikayet, bundan sonra gitmeye çalıştığında da Bu iki olayı anlatacağım... Yeter yaa, sustukça üstüme geliyor...

:CüvCüv::CüvCüv:Hersey güzel olacak merak etmeyin :1hug::1hug::1hug:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay bu erkekler valla eşolueşşekler demişsin ya çok güldüm valla
ama benim kocam valla melek sizinkilerin yanında her dra gidicemizde izin alıyo o götürüyo beni daha hiç yalnız gitmedim

canımcım önceleri ondan kullanıyorudm ama doktor elelrine onu kullanma dedi nedne bilmyiroum bileşimelri belli değil sen ebbek kolonyası ile temizle elelrini dedi öyle yapıyorum şimdilik sıksık temizliyorum psikolojik olarak kalacak böyle diye de korkuyorum hani vardırya sürekli el yıakyan insanlar şimdiden başladı bende para alıp verirken birinin eli değidğinde tiksiniyorum hemen kolonya ile yıkıyorum ellerimi :):):)::))::)

sağolsun benim kocişte,kesinlikle yalnız doktora göndermez,.illa birlikte gidecez,.iş yerinden izin alması zor olsa bile,ne yapıp eder iznini alır,güzelce bebikimizi birlikte görürüz..:1hug:

Aynen canim...
Esim olmadan doktora gitmek yasak bana...kaydirigubbakcemile3
hem beni yalniz birakmak istemedigi icin hemde bebisini merak edip özledigi icin

Pancuben,
Kardeş, herkes kendi kaderini kendi yaratır... Kadersiz değilim de... Bu adama fena sinir oldum... Şöyle ensesine iki koysam :mymeka: öyle rahatlayacağım ki... Sinirden köpürttü beni yine... Çok üzgünüm çoook
Neyse, sessiz atın tekmasi pek olur derler... Alırım ben hırsımı ondan...

aman kocalarımızdan Allah razı olsun valla,inşallah diğer kocalarından yana şikayeti olan arkadaşlarda tez zamanda huzura kavulşurlar kocişleri yola gelir inşallah

annesine soyleyince is cozulecekse ne duruyorsun. hemen soyle azcik ceksin oglunun kulaklarini. :)))

ay okudukça sinir oldum yaaa,senin koçana şöyle iyi bir osmanlı tokadı lazım,lazım ki aklı başına gelsin.:mymeka:..ne rahat kişilik....Çok üzgünüm çoook yanına bırakma sakın,bıurnundan getir,,açaba kıskandırmaya mı çalışıyor...bazı erkeklerin böyle gereksiz huyları vardır...sen yap bakayım ona onu kıskandıraçak şeyler,ne yapar açaba?:jeyyar:

ya dila boşver benimki ne ilkinde ne bunda hiç gelmedi benle dr ye,,,doğumda tanıştılar benim dr ile...aman çok şey kaçırıyorlar haberleri yok,uyusssslar!halbuki çok hevesim var benimle bir kere gelsin bebeğini görsün diye..ama adam hep işim var diyor....

ya sinpaçığım bunu onun yanına bırakma,,ne demek hamile hamile seni üzüyor,,,sürt iyiçe burnunu...

sağlık olsun için nasıl rahatsa öyle davran sonra geçer zaten bebişler olunca insan ister istemez pis oluyor çevremdekiler öyle çoğu bebeğin altını alıyor elini yıkamıyor ama ben öyle olmamaya gayret edeceğim ay onların yaptıklarını yemek istemiyorum :1shok:

annesine soyleyince is cozulecekse ne duruyorsun. hemen soyle azcik ceksin oglunun kulaklarini. :)))

Annesine çıtlatırım ben olayı, ama farklı çıtlatırım... Anne, walla korkuyorum, bu sağlık, yurt dışına gidince garip yerlere gidiyorlar herhalde, ne hastalıklar var, domuz gribi diye ne korktuk derim... Annesi de onu yer...:mymeka::mymeka::mymeka:

En temiz temizlik maşa ile yapılandır:dance:

sinpacçımm akannehir
ben okuduğum yerde deli oldumm kötükedihüso
sessiz kaldığın için mi böyle yüz buluyor :mymeka:

ay olurmu öyle hayatım yaaa...benim yalnız hayatta içime sinmez tek başınamı yaptın çocuu eşek gibi gelicek olmaz öyle şey.aayy delirdim bak karnıma ağrı girdi..ya ne demek hiç doktora gelmedi?

baba adayları babalığa alışmak için kontrollerde anneyle beraber gelmek zorundaymış bir yerde okumuştum. ya beraber bebişi görünce mutluluk daha bi perçinleşiyor bebek hakkında konuşacak ortak şeyler ortaya çıkıyor yoksa ben yalnız gitmişim anlatmışım anlayamazki görmeden o duyguyu.

çanım annesine söyleyinec düzelirmiki?ben benimkini hem annesine hem babasına hem kardeşlerine söyledimde ne oldu?hepsi çekildi bir kenara,hiç bir şey yapmadılar çünkü bişey deseler eşimin yolladıkları kesilir onlardan bunu kaybetmemek için konuşmadılar bile oğullarıyla....birde kayınpeder olaçak şahıs bunu kullanarak laf soktu bana...Allahından bulsun ama hepsi,,,hiç birine hakkımı helal etmedim,klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…