- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.561
ay okudukça sinir oldum yaaa,senin koçana şöyle iyi bir osmanlı tokadı lazım,lazım ki aklı başına gelsin.:mymeka:..ne rahat kişilik....Çok üzgünüm çoook yanına bırakma sakın,bıurnundan getir,,açaba kıskandırmaya mı çalışıyor...bazı erkeklerin böyle gereksiz huyları vardır...sen yap bakayım ona onu kıskandıraçak şeyler,ne yapar açaba?:jeyyar:
ya sinpaçığım bunu onun yanına bırakma,,ne demek hamile hamile seni üzüyor,,,sürt iyiçe burnunu...
ay olurmu öyle hayatım yaaa...benim yalnız hayatta içime sinmez tek başınamı yaptın çocuu eşek gibi gelicek olmaz öyle şey.aayy delirdim bak karnıma ağrı girdi..ya ne demek hiç doktora gelmedi?
baba adayları babalığa alışmak için kontrollerde anneyle beraber gelmek zorundaymış bir yerde okumuştum. ya beraber bebişi görünce mutluluk daha bi perçinleşiyor bebek hakkında konuşacak ortak şeyler ortaya çıkıyor yoksa ben yalnız gitmişim anlatmışım anlayamazki görmeden o duyguyu.
Annesine çıtlatırım ben olayı, ama farklı çıtlatırım... Anne, walla korkuyorum, bu sağlık, yurt dışına gidince garip yerlere gidiyorlar herhalde, ne hastalıklar var, domuz gribi diye ne korktuk derim... Annesi de onu yer...:mymeka::mymeka::mymeka:
En temiz temizlik maşa ile yapılandır:dance:
sinpacçımm akannehir
ben okuduğum yerde deli oldumm kötükedihüso
sessiz kaldığın için mi böyle yüz buluyor :mymeka:
Selkie, olay da bu zaten... Şu anda kıskanılacak yanım kalmadı ki, kocaman göbek, saç baş darma duman... Çekici hiç bir tarafım kalmadı... Ama bu işin doğumdan sonrası da var... Yerim ben onu... Burnundan getirmezsem...
hani hiç kızsmi yazmamışsınız aşk olsun
:umursamaz:
çanım annesine söyleyinec düzelirmiki?ben benimkini hem annesine hem babasına hem kardeşlerine söyledimde ne oldu?hepsi çekildi bir kenara,hiç bir şey yapmadılar çünkü bişey deseler eşimin yolladıkları kesilir onlardan bunu kaybetmemek için konuşmadılar bile oğullarıyla....birde kayınpeder olaçak şahıs bunu kullanarak laf soktu bana...Allahından bulsun ama hepsi,,,hiç birine hakkımı helal etmedim,klava:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lan 49 kilo ne ya şakamı yapıyon sen dalgamı geçiyosun bacım bizlen ha...
öldürürüm seni bak...
hoşgeldin aramıza..
Hoşbuldum Canımmm.
yok valla şka yamıyom.ama inan sizlerde benden daha güzel durmuştur hamiş olmak,
kavun yutmuş duruyorum ilerleyen zamanlarda sanırım adana karpuzu yutmuş gibi olcam
kızlar ya sizden bi ricam var
lütfen beğendiniz güzel kız isimlerini yazar mısınız
çok sevinirim gerçekten
Annesine çıtlatırım ben olayı, ama farklı çıtlatırım... Anne, walla korkuyorum, bu sağlık, yurt dışına gidince garip yerlere gidiyorlar herhalde, ne hastalıklar var, domuz gribi diye ne korktuk derim... Annesi de onu yer...:mymeka::mymeka::mymeka:
En temiz temizlik maşa ile yapılandır:dance:
Sinpac; Sana kimse kadersiz demedi demekki eşin huylu huyundan vazgeçmez bir hali var yada seni kızdırmak için yapıyor...Ailesine söylemen onu düzelicek anlamanı da gelmez bırak ilgisiz davran koşturma peşinden ,sorular da sorma sen kendi halinde mutlu görün ...Heee olmadı gerçekten de oturur adam gibi konuşur ve sorunu öyle çözersiniz....Pancuben,
Kardeş, herkes kendi kaderini kendi yaratır... Kadersiz değilim de... Bu adama fena sinir oldum... Şöyle ensesine iki koysam :mymeka: öyle rahatlayacağım ki... Sinirden köpürttü beni yine... Çok üzgünüm çoook
Neyse, sessiz atın tekmasi pek olur derler... Alırım ben hırsımı ondan...
canım tebrikler bir prens daha geliyor.merhaba arkadaşlar.bende öğrendim cinsiyetini erkekmiş.listeye yazarsınız umarım..
Aynı şey benim başıma geldi, nişanlıyken annesi oğlum yapmaz dedi... Oğlunu öyle bir hale soktum ki ağlayarak eve gitti... O zaman anladı annesi de babası da, oğlunun ne yapıp ne yapmadığını... Oğlu kendi ağzıyla anlattı... Kayınpederim fena kaymış ama o zaman eşime... "Adamın bir işi bir de eşi olur.." demiş, annesi de kızmış...
Allah var, bazen kayınvalidemle kayınpederime kızarım ama onlar hep aile yanlısı oldular... Oğlumuz ailesiyle olsun, aman ailesinde huzur olsun dediler... Asla bu tarz davranışları tasvip etmediler, aksine de tam karşısında durdular...
ben anlamadım seni...
kocanın seni aldattığını ve bunu annesi sayesinde hallediceni söylüyosun...sen hamilesin bacım değil aldatmak gözünü oyman lazım dışarı bakınca...
ben bu konuda biraz büyük konuşuyorum benden başkasına bakabiliyosa bana olan saygısıda sevgiside bitmiş demektir...
benimde böyle bir insanın yanında asla duramicamı gösterir bu tavırlar.
çocuğumda olsa 60 yaşındada olsam boşarım gözünün yaşına bakmam madem bakıcak beni üzmeden baksın defolsun gitsin nereye gidiyosa hiiiiççç umurumda olmaz zerre kadar emin ol...
yüz verme annesinede anlatma lütfen yarın sana sahip çıksaydın derse ne diceksin?annesi o ne yaparsa yapsın kıyamaz olan sana olur dinle beni sen.
kendi işini kendin gör yüz verme.
Sinpac; Sana kimse kadersiz demedi demekki eşin huylu huyundan vazgeçmez bir hali var yada seni kızdırmak için yapıyor...Ailesine söylemen onu düzelicek anlamanı da gelmez bırak ilgisiz davran koşturma peşinden ,sorular da sorma sen kendi halinde mutlu görün ...Heee olmadı gerçekten de oturur adam gibi konuşur ve sorunu öyle çözersiniz....
BOSNA sana katılıyorum çok hızlı ilerliyor bende yetişemiyorum:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?