2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selkie, olay da bu zaten... Şu anda kıskanılacak yanım kalmadı ki, kocaman göbek, saç baş darma duman... Çekici hiç bir tarafım kalmadı... Ama bu işin doğumdan sonrası da var... Yerim ben onu... Burnundan getirmezsem...

ay olurmu öyle hayatım yaaa...benim yalnız hayatta içime sinmez tek başınamı yaptın çocuu eşek gibi gelicek olmaz öyle şey.aayy delirdim bak karnıma ağrı girdi..ya ne demek hiç doktora gelmedi?

evet çanım,ben doğurduktan sonrada oğlumun herşeyiyle tek başıma ilgilendim,sorsan çok seviyor birde oğlunu...aman ben takmıyorum onu artık...bir tek yaparken yardımı oldu bana o kadar...-tatlicadiarzu-

Bencede eslerin kesinlikle gelmesi gerekiyor bizim yanimizda doktora...
Benim esim mesela doktora gittigimiz zaman bi dahaki randevuya kadar
sürekli gördüklerini tekrarlar...
Elini nasil oynatti, bacagini nasil oynatti gördünmü der durur bi dahaki sefere kadar

ben anlamadım seni...
kocanın seni aldattığını ve bunu annesi sayesinde hallediceni söylüyosun...sen hamilesin bacım değil aldatmak gözünü oyman lazım dışarı bakınca...
ben bu konuda biraz büyük konuşuyorum benden başkasına bakabiliyosa bana olan saygısıda sevgiside bitmiş demektir...
benimde böyle bir insanın yanında asla duramicamı gösterir bu tavırlar.
çocuğumda olsa 60 yaşındada olsam boşarım gözünün yaşına bakmam madem bakıcak beni üzmeden baksın defolsun gitsin nereye gidiyosa hiiiiççç umurumda olmaz zerre kadar emin ol...
yüz verme annesinede anlatma lütfen yarın sana sahip çıksaydın derse ne diceksin?annesi o ne yaparsa yapsın kıyamaz olan sana olur dinle beni sen.
kendi işini kendin gör yüz verme.

öyle deme valla,hamile hamile laf atmışlardı bana oğlumda,hemde öyle toparlaçık bir hamile değildim ben!neyse doğumdan sonrayı bekle sen...burnundan getir fitil fitil!

ayy yine kaçırdım herşeyi...
Sinpacim eşine kızmış, yerden göğe kadar haklıymış, bir tek onu anlayabildim...
Yavaş yazın, yetişemiyorum.

lan 49 kilo ne ya şakamı yapıyon sen dalgamı geçiyosun bacım bizlen ha...
öldürürüm seni bak...
hoşgeldin aramıza..
Hoşbuldum Canımmm.
yok valla şka yamıyom.ama inan sizlerde benden daha güzel durmuştur hamiş olmak,
kavun yutmuş duruyorum ilerleyen zamanlarda sanırım adana karpuzu yutmuş gibi olcam

Aynı şey benim başıma geldi, nişanlıyken annesi oğlum yapmaz dedi... Oğlunu öyle bir hale soktum ki ağlayarak eve gitti... O zaman anladı annesi de babası da, oğlunun ne yapıp ne yapmadığını... Oğlu kendi ağzıyla anlattı... Kayınpederim fena kaymış ama o zaman eşime... "Adamın bir işi bir de eşi olur.." demiş, annesi de kızmış...

Allah var, bazen kayınvalidemle kayınpederime kızarım ama onlar hep aile yanlısı oldular... Oğlumuz ailesiyle olsun, aman ailesinde huzur olsun dediler... Asla bu tarz davranışları tasvip etmediler, aksine de tam karşısında durdular...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini vesin emi?sinirlerimi bozdunuz bu gün siz benim,,,sinpaçın eşine sinirlenmşken birden gülmeye başladım...

kaydirigubbakcemile5

bu erkekler kimlerle dans ettiklerini hic bilmiyorlar kardesimm.....

Sinpac; Sana kimse kadersiz demedi demekki eşin huylu huyundan vazgeçmez bir hali var yada seni kızdırmak için yapıyor...Ailesine söylemen onu düzelicek anlamanı da gelmez bırak ilgisiz davran koşturma peşinden ,sorular da sorma sen kendi halinde mutlu görün ...Heee olmadı gerçekten de oturur adam gibi konuşur ve sorunu öyle çözersiniz....

BOSNA sana katılıyorum çok hızlı ilerliyor bende yetişemiyorum:1hug:

valla benimkiler kendi menfaatlerini düşünüyorlar,,,eğer benden taraf olurlarsa paranın kaynağı kesilir o nedenle hep oğullarına yalakalık eder her şeyi aldırırlar...

Kardeş,
Elimde kanıt yok... Şöyle sağlamından olsa, dağıtırım adamı... Ama tek kanıtım kendi şaşkoloz sözleri... Hakikaten salak benimkisi, ağzından kaçırıyor, sonra da inkar ediyor...

Sağlam kanıtım olsa, yerim onu ben de işte, kanıt eşimin kendisi olunca, takdir edersin ki sağlam olmuyor....

Kayınvalideye şöyle böyle yaptı demeyeceğim ki... O kendi kendine düşünecek... Yurt dışındaki eğlence aktivitelerinden, klüplerden, sağlıktan, domuz gribinden falan bahsedeceğim... Akıllı kadındır, kendi birleştirir zaten ipuçlarınısüprizzzzz

EDEBİYATÇI
canım çok duygulandım ya.çok sağol.20.haftada hele koptum.benim kızımın saçlarımı çıkıyor şimdi.allahım ne büyük bir mucize bu.şükürler olsun onları veren allaha.

Kardeş,
Sessiz kalınca adam anlamıyor ki kardeş... Ama yaparım ben ona bir iyilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…