2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa şimdi okudum sinpac kötü olmuş.. kızdım ben de en çok da kendi kocamaa.. e paso dışarda görve gidiyo hostesler filan da işin cabası.. ben de gittiği yerlerde eskort hizmeti veren yerleri bulup ağzından laf almaya çalışıyom:)) üzme kendini. bazen sadece dillerinde olur pratikte fos çıkar..geyiğini yap bence benimkinde tuttu erkekler bizler kadar akıllı deiller :)

valla benimkiler kendi menfaatlerini düşünüyorlar,,,eğer benden taraf olurlarsa paranın kaynağı kesilir o nedenle hep oğullarına yalakalık eder her şeyi aldırırlar...

Benimkisi salak olduğu için, ne fırça yerse yesin, dediklerini yapar... Ondan korkmazlar menfaat olayından..

hani hiç kızsmi yazmamışsınız aşk olsun
:umursamaz:

ya benim begendigim kiz ismi cok klasik Zeynep. bi ara hatta nerdeyse tum kiz bebeklere Zeynep ismi konmustu, kimisinin yaninda ek isimle. o yuzden etrafimda cok var. ama ben yinede cok seviyorum. aslinda benim de isim konularinda cok fikrim yok. sadece istedigim eski Turk isimlerden olsun. yani yeni guncel isimleri pek istemiyorum o kadar.

SıNPAC
canım çok haklıısn bu adamları boğmak lazım hakikaten.bizimkide böyle.yada hamileliğin verdiği duygusallıkmı bilmiyorum sanki çirkinleştim arabada bir yere gidiyoruz mesela önümüzden bir kzı geçse dikkatlice bakıyor.sonrada sanki yalan söylüyormuşum gibi inkar ediyor.daha çok kızıyorum.ama şu anda herşey önemlisi bebeklerimiz.biraz daha sabır doğumdan sonra göstericez onlara.
anasınada söyleme bence ben bizimkinin hatalarını söylüyorum bazen kızıyor benim yanımda ama oğlunu görünce birşey olmamış gibi davranıyor.gene onu tutar yani.biizmki öyle.

ASıNAZ
canım seninde kız geliyormuş.prensesler çoğaldı.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bende bakıyorum kızıma isim.daha doğrusu ilk ismi belli ikinci ismine karar veremedik.
deren,derin,hira,ecrin beğendiğim isimler.

kızlar dün mother care giden varmı armada ya.
biz akşam gittik çok az kalmış ürünler.sabah kapışılmış resmen.hep büyük bedenleri vardı.kızıma bir iki şey aldım genede.yüzde elli indirim vardı.

bide dün size kızılayda bahsettiğim hamile mağazasına gittim gene bir siyah kumaş pantalon aldım üstüne bir tuik 85 milyon diyor.almadım tabii.pantalalonuda 40 tl aldm.gerçekten çok pahalı hamile kıyafetleri.bende sürekli aynı şeyleri giyorum işyerinde ama napıyım onun yerine gidetim bebeğime alırım.

şimdi aradı benimki aşkım ben izin aldım giderken haber ver die.gelmiceksin ben kendim gidicem dedim kudurttum onu biraz sürünsün eşoleşek.

Heheheh kıslar bu konuda en şanslınız benim benim kocişkom ben muayeneye gideceğim diye askeriyede komutanalarından izin alıp gleiyor :):):)::) ben söyleemden o zaten zıplıyor bensiz gitme bi yolunu bulur çıkarım ben diye :):):):)::

ben gidecektim ama son anda ablam bilet verdi fazla esimle tiyatroya gittik..:))))
onumuzdeki ay deneriz artik sansimizi.

Benimkisi salak olduğu için, ne fırça yerse yesin, dediklerini yapar... Ondan korkmazlar menfaat olayından..

uyuzlar yaaa boşver...

şimdi aradı benimki aşkım ben izin aldım giderken haber ver die.gelmiceksin ben kendim gidicem dedim kudurttum onu biraz sürünsün eşoleşek.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi yapmışsın...

makyajımı yaptım süslendim püslendim doktora gidiyorum kıslar...iyi haberlerle dönücem merak etmeyin galiba biraz naz yapıyo benim zilli kızım...
onu bir göreyim rahatlicam.

frambuaz inşallah güzel haberler alırsın cxanım..

ben gidecektim ama son anda ablam bilet verdi fazla esimle tiyatroya gittik..:))))
onumuzdeki ay deneriz artik sansimizi.
canım bende geç gittiğim için fazla birşey bulamadım.ama sordum hala formalrı gelmemiş.
bide ben gordion alışveriş merkezindeki kids mağazasını tavisye edebilirm.ümitköyde yeni açılmış gordion.çok uygun kids mağazasıda.

benim kocam son doktor randevumuza gelemedi ablamla gittim bende. ama ona kizmiyorum. cunku ofiste tek basina oda arkadasi izne ayrildi. napsin cocuk cok uzuluyor ama elden bisi gelmez bende ustune gitmiyorum. onun icin 2 kasimdaki randevumu tam esimin cikis saatine aldim sorun olmadan gidicez:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…