2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz ismi düsünen güzel anneler....

Lütfen Bebeginize Ecrin, Ceylin, Tuana ve Talia isimlerini koymayin...
Gina geldi artik bu isimlerden...

yine siz bilirsiniz ama ben hic begenmiyorum...

Hem bu isimlerin anlamlari bi cok isim sayfasinda yazdigi gibi degil...
yani bunlarin hic biri kuranda gecmiyor ama malesef herkes öyle biliyor...

Mesela Tuana - herkes Cennete düsen ilk yagmur damlasi saniyor ama öyle degil...
Tuana - Ayisigi demek ve Kuranla hic alakasi yok

ben bir defa annemle gittim onun dışında hep eşimle gidiyorum.bazen unutuyor sanki randevu saatini aramıyor beni geç kalmayalım diye gün içinde bende kızıyorum tek başıma gidicem diye.

canım tuana ay ışığı demek bunu biliyorum.ama ben mesela ecrini çok kimsede duymöadım.bide kuranı kerimde geçiyor.çünkü çok araştırdım.ama ceylin geçmiyormuş mesela.ne kadar çok olsada bu isimler ben asla gına geldi demem çünkü anlamı çok güzel gerçekten.

ya aslinda ben pek alisveris yapmiycam hani oyle cok begendigim veya esimin begendigi bisi olursa sadece onu alicaz. cunku kayinvalidem herseyini aliyor, yaptiriyor. ne aldigini arayip ara ara soyluyor.:)) park yatak var onuda annem alcak:))) bize de arabasi kaliyor bi de su ivir zivir elektronik esyalar. yani ben keyfiyeten geziyorum bebek magazalarini anlayacagin....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisİŞTE ANLAYIŞLI MÜKEMMEL EŞŞŞŞŞ SÜPERSİN VALLAA :):):)::):)

Pardon evet bi tek Ecrin geciyor...

Iste isimlerin gercek anlamlari...

Ecrin’
in Kuran’da geçtigi ayet: قُلْ مَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُتَكَلِّفِينَ (Kul mâ es’elukum aleyhi min ecrin ve mâ ene minel mutekellifîn(mutekellifîne))
Türkçe’de anlamı: De ki: Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum. Ve ben olduğundan başka türlü görünenlerden de değilim.

Ceylin Ingiliz bir isim olan Jaylin’in Türkçeleştirilmiş halidir. Jaylin ‘sakin’ manasına gelen bir isimdir. Ceylin veya Jaylin ismini koymak bir Müslüman için uygun değildir.
Ceyl Farsçada 'yengeç' demek. Ceylin'in baska bir anlami: yengeç yuvasi.

Talya, daha doğrusu Thalia, Yunan mitolojisinde bir tanrıça.
Bir Müslümanım çocuğuna koyduğu isimin Islam dinine uygun olması gerekiyor.
Talya hem başka bir dinin tanrıçası olduğu için hem de Allahın tek olduğunu inkar ettigi için , Islam’a uygun olmayan bir isimdir!

Tuana Arapça kökenli bir isim olmadığı için Kuran’da geçemez ve cennet ile ilgili bir anlam taşıyamaz!
Tuana’nın gerçek anlamları ‘ay ışığı, güçlü, kuvvetli’.

alintidir....

bende sen birdahaki sefere gelme annemel gideyim dedim olmaz bende geleceğim dedi demkki böyle arada kızdırmakta var kaydirigubbakcemile3

canım neler aldın ben bir yer gezmedim daha fiyatları bilmiyorum orada bebek arabası yatak filan varmı onlar alınabilirmi acaba

diğerleri doğru geçmiyor.ama canım benim araştırdıüğım kadarıyla ecrin allahın hediyesi demek.bir kaç kişidende duydum anlamını.tabii isteyen istediği ismi koyar bebeğine.yeterki yukarda verdiğin örnek gibi anlamı güzel olsun.mesala talya doğru islama uygun değil.

MERHABA kızlar, umarım bugun ıyısınızdır..
size birsey soracagım, dısım cok kotu agrıyor, az once mudurum mınoset verdı onu ıctım, herkes soluodu hamılelıgın boyunca mınoset ıcebılırsın bırsey yapmaz dıe. umarım bır sey olmaz.

geçmiş olsun canım.korkma bişey olmaz içebileceğin ilaçlar minoset ve parol zaten.için rahat olsun.

canım ben iki badi aldım biri uzun kollu biri kısa kollu.bide çok şirin kot pantalon aldım.onun dışında indiirm bu sefer azdı bide bitmi beden yoktu erken ssaatte tükenmiş.bide tırnak makası aldım bebişe.beşik var bebek arabası var.ama daha pahalı.mesela yılnaşında oluyor büyük indirimleri ben oz aman bakıcam inşallah bebek arabasına.bide küvetlere baktım bebek için.orda daha pahalı.ulus civarından alıyım diyorum.

canım mecbur kalınca kullanacaksın
ama mumkun olabıldıgınce az kullanak gerekır dıs agrısına kafaranfil yagı ıyı gelıyor
agrıyan dişine dişetine sür

Slm arkadaşlar bebişler ve anneleri için güzel bir gün olsunn.

Hande minoset içebilirsin doktorum bana 6 saatte bir içebileceğimi söylemişti bende diş problemi yaşadım sonra çekildi dişim kurtuldum umarım seninki basit bişeydir geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…