- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.601
canım güzel haberlerle geliceksin allahın izniyle hiç merak etme.bekliyoruz burda.makyajımı yaptım süslendim püslendim doktora gidiyorum kıslar...iyi haberlerle dönücem merak etmeyin galiba biraz naz yapıyo benim zilli kızım...
onu bir göreyim rahatlicam.
canım tuana ay ışığı demek bunu biliyorum.ama ben mesela ecrini çok kimsede duymöadım.bide kuranı kerimde geçiyor.çünkü çok araştırdım.ama ceylin geçmiyormuş mesela.ne kadar çok olsada bu isimler ben asla gına geldi demem çünkü anlamı çok güzel gerçekten.Kiz ismi düsünen güzel anneler....
Lütfen Bebeginize Ecrin, Ceylin, Tuana ve Talia isimlerini koymayin...
Gina geldi artik bu isimlerden...
yine siz bilirsiniz ama ben hic begenmiyorum...
Hem bu isimlerin anlamlari bi cok isim sayfasinda yazdigi gibi degil...
yani bunlarin hic biri kuranda gecmiyor ama malesef herkes öyle biliyor...
Mesela Tuana - herkes Cennete düsen ilk yagmur damlasi saniyor ama öyle degil...
Tuana - Ayisigi demek ve Kuranla hic alakasi yok
canım bende geç gittiğim için fazla birşey bulamadım.ama sordum hala formalrı gelmemiş.
bide ben gordion alışveriş merkezindeki kids mağazasını tavisye edebilirm.ümitköyde yeni açılmış gordion.çok uygun kids mağazasıda.
dilaa cok komiksin yaa sende olmasan kim güldürecek bizi:)))iyi haberlerini beklioruzşimdi aradı benimki aşkım ben izin aldım giderken haber ver die.gelmiceksin ben kendim gidicem dedim kudurttum onu biraz sürünsün eşoleşek.
benim kocam son doktor randevumuza gelemedi ablamla gittim bende. ama ona kizmiyorum. cunku ofiste tek basina oda arkadasi izne ayrildi. napsin cocuk cok uzuluyor ama elden bisi gelmez bende ustune gitmiyorum. onun icin 2 kasimdaki randevumu tam esimin cikis saatine aldim sorun olmadan gidicez:)))
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisİŞTE ANLAYIŞLI MÜKEMMEL EŞŞŞŞŞ SÜPERSİN VALLAA :):):)::):)
Bencede eslerin kesinlikle gelmesi gerekiyor bizim yanimizda doktora...
Benim esim mesela doktora gittigimiz zaman bi dahaki randevuya kadar
sürekli gördüklerini tekrarlar...
Elini nasil oynatti, bacagini nasil oynatti gördünmü der durur bi dahaki sefere kadar
kızlar dün mother care giden varmı armada ya.
biz akşam gittik çok az kalmış ürünler.sabah kapışılmış resmen.hep büyük bedenleri vardı.kızıma bir iki şey aldım genede.yüzde elli indirim vardı.
merhaba kızlar, umarım bugun ıyısınızdır..
Size birsey soracagım, dısım cok kotu agrıyor, az once mudurum mınoset verdı onu ıctım, herkes soluodu hamılelıgın boyunca mınoset ıcebılırsın bırsey yapmaz dıe. Umarım bır sey olmaz.
canım ben iki badi aldım biri uzun kollu biri kısa kollu.bide çok şirin kot pantalon aldım.onun dışında indiirm bu sefer azdı bide bitmi beden yoktu erken ssaatte tükenmiş.bide tırnak makası aldım bebişe.beşik var bebek arabası var.ama daha pahalı.mesela yılnaşında oluyor büyük indirimleri ben oz aman bakıcam inşallah bebek arabasına.bide küvetlere baktım bebek için.orda daha pahalı.ulus civarından alıyım diyorum.bende sen birdahaki sefere gelme annemel gideyim dedim olmaz bende geleceğim dedi demkki böyle arada kızdırmakta var kaydirigubbakcemile3
canım neler aldın ben bir yer gezmedim daha fiyatları bilmiyorum orada bebek arabası yatak filan varmı onlar alınabilirmi acaba
canım minoset ve parol yasak değil.MERHABA kızlar, umarım bugun ıyısınızdır..
size birsey soracagım, dısım cok kotu agrıyor, az once mudurum mınoset verdı onu ıctım, herkes soluodu hamılelıgın boyunca mınoset ıcebılırsın bırsey yapmaz dıe. umarım bır sey olmaz.
MERHABA kızlar, umarım bugun ıyısınızdır..
size birsey soracagım, dısım cok kotu agrıyor, az once mudurum mınoset verdı onu ıctım, herkes soluodu hamılelıgın boyunca mınoset ıcebılırsın bırsey yapmaz dıe. umarım bır sey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?