2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mikrop kapma konusu kritik gerçekten, sadece ağda için değil manikür pedikür yaptıran arkadaşların da çok dikkatli olması lazım.
ben normalde manikür yaptırıyorum ama sanırım hamilelikte yaptırmam, ağda kadar gerekli değil nasıl olsa...
doktorun özel bir uyarısı olmadıkça ağdadan vazgeçemem sanırım.
hijyen için bir kullanımlık malzemeler kullanılmasına, oturduğumuz ya da uzandığımız yere bize özel büyük boy kağıt havlu konulmasına dikkat edebiliriz.
jilet de bir seçenek ama Allahın izniyle doğumumuzun yaklaştığı dönemlerde hem uygulamak, hem de temiz kalmak zor olacak...

Arkadaşlar ben daha çok virüslerden, mikroplardan da tereddütlüyüm. O yüzden ısrarla ağda salonlarına hiçbir zaman gitmedim. Gitmeyi de düşünmüyorum. En basitinden HPV virüsü. Ağda salonları ve hamam, havuz, hatta umumi tuvaletlerden bile bulaşabiliyor. Cinsel bölgede siğillere neden oluyor. Kadınlarda selviks kanserine neden olabiliyor. kk da böyle bir topik de var. Merak edenler bakabilir. Hamile arkadaşlar da var bu virüsü kapan. Ve normal doğum olduğunda bebeğin direk rahimden geçerken ses nodüllerini ve gözlerini etkiliyormuş. Sizi korkutmak istemem ama değmez bence riske. Söylemesem içim rahat etmezdi. Kusura bakmayın kendimi anlatmak zorunda hissettim.

çok mutluyum keseyi gördüm sonunda çok minicik 4 +5 ufak olduğu için görünmüyomuş allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın

gözün aydın canıım daha büyümüş görünce çok duygulanıyo insan bende 4+4 ken keseyi görmüştüm sonra kendisini görünce ağzım kulaklarıma vardıı çok tatlı bir duyguu
Allah kuzağınada almayı nasip eder inş.

Aynen katılıyorum sana Bosnacım, yazdıkların çok doğru..

Haklısın endişelenmekte Elitucum, herkesin tercihi farklı oluyor tabiki, ama uyarıların için teşekkür ederim kendi adıma, bizi bilgilendirmiş oldun. Bahsettiğin topice de bakacam.

çok mutluyum keseyi gördüm sonunda çok minicik 4 +5 ufak olduğu için görünmüyomuş allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın

çok güzel habeer, çok sevindim sinannuraycım hihoyyyt
gözün aydın canım, Allahım hayırlısıyla hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin.
bu gece rahat bi uyku çek, huzurla...

sinannuray hayırlı olsun canım. Gözün aydın bakalım. Allahım hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı ve sorunsuz bir gebelik geçirmemizi nasip etsin inşallah.

çok teşekkürler uyarıların için elitucum. haklısın, çok dikkatli olmak lazım.
söz ettiğin topik hangi başlığın altında, hatırlıyır musun, bi bakmak istiyorum.

amin arkadaşlar allah razı olsun hepinizden inş büyüdüğü günleride görürüm iki senedir bekliyodum çok süper bi duygu annelik annemin kıymetini daha iyi anladım

Kızlar ben bugün bişey yemedim diyebilirim. Mide bulantısı falan derken. Biraz uzanıp dinleneyim. Bakalım yiyebilirsem mevye yiyip, uzanacağım biraz. Allaha emanet olun. Görüşürüz.

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |hemide iki kese görüldü
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52| |kese görüldü:ecrin_bebek:delikafadulden
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbi:teytey:
5|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
6|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
7|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75| |kese görüldü:lepi:
8|essemayit |27|25 Mayıs|2 Mart|50| |kese görüldü|
9|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
10|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
11|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
12|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51| |kese görüldü:sm_cool:
13|ezgim29 |29|03 Haziran|10 Mart|55| |kese görüldü
14|Frambuaz |29|15 Mayıs|8 Mart|62,5|
15|simenay |32|5 Haziran|12 Mart|50| |kese görüldü:ecrin_bebek:
16|polenss |35|5 Haziran|12 Mart|75|
17|candy |26|14 Mayıs|2 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbihihoyyyt
18|sinannuray |24|1 Haziran|8 Mart|65| |kese görüldü:lepi:hihoyyyt
19|elitu |27|26 Mayıs|2 Mart|72| |kese görüldühihoyyyt
20|gulencim |22|29 Mayıs|4 Mart|54| |kese görüldü:ecrin_bebek:
21|misran |31|29 Mayıs|5 Mart|53| |kese görüldüdelikafadulden
22|emine038 |22|5 Haziran|. ....|58|
23|edebiyatci222 |27|6 Haziran|13 Mart|80| |kese görüldü
[/table]

Son düzenleme:
arkadaşlar nasıl besleniosunuz mesela bugun neler yediniz??ben bugun 2 yemek kaşığı pilav az yogurt yarım domates yarım salatalık yedim ama akşama çok sevdigim baya kalorili bişe yicem:))

sabah bir domates, zeytin, beyaz peynir, 1,5 dilim ekmek yedim.
sonra acıktım biraz fındık yedim.
öğlen fırın köfte, bulgur pilavı ve yoğurt.
akşam da domates çorbası ve bezelye var evde...
canım hiiç meyve istemiyor.

benim hipoglisemim var arkadaşlar, o yüzden karbonhidrat içeren gıdalardan uzak durmam lazım.
pirinç pilavı, beyaz ekmek, pizza, mantı, börek çörek yasak hep mafoldumben
aksi gibi de hep onlardan yemek istiyorum...

var mı bi öneriniz ?

Son düzenleme:
walla bnimde canım nasıl börek çörek istio ama kendimi tutuorum zaten 59 kiloyla hamile kaldım 70 le tamamlamak istiorum boyum 1,59 zaten kiloluyken hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…