- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.821
çok mutluyum keseyi gördüm sonunda çok minicik 4 +5 ufak olduğu için görünmüyomuş allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın
çok mutluyum keseyi gördüm sonunda çok minicik 4 +5 ufak olduğu için görünmüyomuş allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın
mikrop kapma konusu kritik gerçekten, sadece ağda için değil manikür pedikür yaptıran arkadaşların da çok dikkatli olması lazım.
ben normalde manikür yaptırıyorum ama sanırım hamilelikte yaptırmam, ağda kadar gerekli değil nasıl olsa...
doktorun özel bir uyarısı olmadıkça ağdadan vazgeçemem sanırım.
hijyen için bir kullanımlık malzemeler kullanılmasına, oturduğumuz ya da uzandığımız yere bize özel büyük boy kağıt havlu konulmasına dikkat edebiliriz.
jilet de bir seçenek ama Allahın izniyle doğumumuzun yaklaştığı dönemlerde hem uygulamak, hem de temiz kalmak zor olacak...
Arkadaşlar ben daha çok virüslerden, mikroplardan da tereddütlüyüm. O yüzden ısrarla ağda salonlarına hiçbir zaman gitmedim. Gitmeyi de düşünmüyorum. En basitinden HPV virüsü. Ağda salonları ve hamam, havuz, hatta umumi tuvaletlerden bile bulaşabiliyor. Cinsel bölgede siğillere neden oluyor. Kadınlarda selviks kanserine neden olabiliyor. kk da böyle bir topik de var. Merak edenler bakabilir. Hamile arkadaşlar da var bu virüsü kapan. Ve normal doğum olduğunda bebeğin direk rahimden geçerken ses nodüllerini ve gözlerini etkiliyormuş. Sizi korkutmak istemem ama değmez bence riske. Söylemesem içim rahat etmezdi. Kusura bakmayın kendimi anlatmak zorunda hissettim.
Arkadaşlar ben daha çok virüslerden, mikroplardan da tereddütlüyüm. O yüzden ısrarla ağda salonlarına hiçbir zaman gitmedim. Gitmeyi de düşünmüyorum. En basitinden HPV virüsü. Ağda salonları ve hamam, havuz, hatta umumi tuvaletlerden bile bulaşabiliyor. Cinsel bölgede siğillere neden oluyor. Kadınlarda selviks kanserine neden olabiliyor. kk da böyle bir topik de var. Merak edenler bakabilir. Hamile arkadaşlar da var bu virüsü kapan. Ve normal doğum olduğunda bebeğin direk rahimden geçerken ses nodüllerini ve gözlerini etkiliyormuş. Sizi korkutmak istemem ama değmez bence riske. Söylemesem içim rahat etmezdi. Kusura bakmayın kendimi anlatmak zorunda hissettim.
benim 6 haziran. Keseyi de görmediniz mi? Peki, nasıl muayene etti, vajinal mi, karından mı? Vajinal olduğunda daha rahat görülüyor diye biliyorum. Inşallah bir sorun yoktur.
listenin son hali yukarıda arkadaşlar,düzelttirmek istediğiniz bişey varsa,yazın ekleyim..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?