2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

midesi bulanan arkadaşlar asitli tuzlu ve ekşi içeççek ve yiyecekler bulantıyı kesioo mesela midesi bulanan hemen bi bardak taze sıkılmış portokal suyu içebilir ii gelioo:))

Midesi bulananlara benim tavsiyemde; beyaz leblebi, tuzlu çubuk kraker ve limon.... Ben en çok limon tüketiyorum, ama fazlası tansiyonumu düşürüyor bu seferde, yani günde en fazla 1 bütün limon yemek lazımmış, daha fazla yememek gerekiyormuş haberiniz olsun.

mrb kızlar afedersiniz size bişe sorcam akşam ben agdaya gitcemde bişe olurmu sizce hani çekio falanya korkuom napsam acaba:uhm:

mrb kızlar afedersiniz size bişe sorcam akşam ben agdaya gitcemde bişe olurmu sizce hani çekio falanya korkuom napsam acaba:uhm:

Canım bana sorarsan gitme derim. Dikkatli olmamız gerek. Ben korkuda 2 haftadır bacaklarıma bile epilasyon yapamadım. İrkilirim bişey olur diye. Diğer yerleri de jiletle falan idare etmeli bence. Yani riske atmamakta fayda var. Bir de ağda salonlarındaki ağda çubukları, oradaki diğer yerlere onlarca kişi geliyor. Çok çeşitli mikroplar var. Gebelik süresinde bu tip yerlere gidilmemeli bence. Bi mikrop kapsan tedavi de olamazsın. Bilmiyorum ben mi çok inceliyorum ama öyle olmak zorunda bence

saol canım yarın doktora gitcem de onun için yaptırcam , bebişimi görürüm inşalah ilk kez gidiorum doktora

Hadi hayırlısı... Güzel haberlerle gel yarın, nasıl bekledin bu kadar hafta, ben öğrendiğimde cuma günüydü, hemen pazartesi günü gitmiştim doktora :) Önümüzdeki hafta 2. randevum var doktorda.

Elituya katılıyorum kayın valdem bacaklarımı alcaktım alma şimdi bi an boşbulunup kasılsırsın allah korusun dedi aldırtmadı(

ağda konusunda bende endişeleniyorum biraz acıyoya kendimizi sıkarken bi durum olursa die arkdaşım 8 aylık hamile hep gitti bişiy olmamışş

ayy gitmeim o zaman yaa biraz daha bekleim bare 3 aydan sona gideim baree kafam çok karıştı:uhm:
arkadaşlar ögreneli 10 gün oldu ama işyerinden izin alamadığım için gidemedim malesef

Bence biraz fazla inceliyorsun, bende çok titiz biriyim ama seninki de biraz abartı gibi geldi bana, doktor bana özel bişey yapmana gerek yok, düşer diye korkarak yaşama dedi, istersen hiç kıpırdamadan yat ama düşeceği varsa zaten düşer bu bizim bünyemizle alakalı diye düşünüyorum. Birde ağda salonlarının temizliği konusunda haklısın, her salona gidilmez evet, seçici olmak lazım, özellikle mikrop kapma konusunda çok haklısın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…