- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.621
canım mecbur kalınca kullanacaksın
ama mumkun olabıldıgınce az kullanak gerekır dıs agrısına kafaranfil yagı ıyı gelıyor
agrıyan dişine dişetine sür
çanım inşallah hayırlı haberlelrle gelirsin...20.haftanada daha varmış...
GÜNAYDIN HERKESE
frambuaz en iyi detaylı ultrason haftası 20. haftaymış sitersen bekle neden acele ediyorsun?
ben 21 haftamı bitiriyorum hala girmedim doktorum girmememi söylemedi.
cnm benim inşallah en iyi haberlerle gelirsin tatlım,Allah yardımcınız olsun dualarımız sen ve bebeğin ile bebaber
FRAMBUAZ
canım şu mübarek günde dualarımız seninle.herşey güzle olucak düzelicek merak etme.
frambuaz inşallah güzel haberler alırsın cxanım..
Günaydın kızlarrr,
Dün gece eşim yine beni sinir etmeyi başardı... Bu yurt dışına gitmesinden bahsediyor, yanında şirketinden iki tipleme daha var. Şuraya gidelim diyorum, adam korkuyor, bizi işten atarlarsa diyor dedi... Sonra da örnek olarak onlarının müdürünün striptiz klubüne gittiğini söyledi....
Bundan önceki gidişinde de, 3-4 aylık evliydik... Amerikadan beni aksam aradıktan sonra aynı telefondan bir bayan arayıp, orası neresi diye İngilizce sormuştu... Dönünce de eşim bana, göz görmeyince gönül katlanır mı falan demişti...
Dün gece; çekirge ikidir sıçrıyorsun; üçüncü de başına fena şeyler gelir dedim...
Beni o kadar sinir ediyor ki... Yani resmen boğazlayasım geliyor... Ben salak mıyım?
Aynı şeyi biz çıkarken yaptı, bir kızı karşıma oturttu, o benim "ciciş, bicişim" o samimi arkadaşım diye... Kız masada başladı bana: "Senin ayakların kaç numara?" "Aaaa, sigara mı içiyorsun?" "Ben bir sarma sararım serçe parmağım kadar." "Bülent'in elleri çok güzledir." "Gözleri bilmem nedir" diye diye öldürmüştü beni... Sonradan tek tek kavgası oldu bunun, eşimin cevabı: "Duygusal zekan çok yüksek." Boğazlasam şöylede kurtulsam bu adamdan...
Allah çapkın ve karşısındakini enayi zanneden kocayı kimseye vermesin... Kim bilir her arkamı döndüğümde ne yapıyor...
Arkadaşlar ben geldiim...
Ve çok şükür iyi haberler getirdim. İlgilenen herkese teşekkürler..Dualarınız işe yaradı...
Bebeğin sapasağlam olduğunu söyledi doktor. Bi de 4 boyutluda gördük.. Kıpır kıpır yineEli ayağı durmuyo. İçim bi tuhaf oldu... Miniciğim çok şükür sağlıklıymış. Yüreğime soğuk sular serpildi.
İnşallah benim gibi usg bekleyen bütün annelerin bebişleri sağlıklı çıkar...
Bunun şerefine bütün mart annelerine dondurma benden... Afiyet olsuuunnn!! :lepi:
[/URL][/IMG]
yuppi canım beni çok sevindim görüdnmü bak alalhım çok büyük.gözünaydın.allahım hepimizin bebeğini korusun.yalnız ben iki tane isterim.bir kızıma biri bana:dance::dance::teytey:Arkadaşlar ben geldiim...
Ve çok şükür iyi haberler getirdim. İlgilenen herkese teşekkürler..Dualarınız işe yaradı...
Bebeğin sapasağlam olduğunu söyledi doktor. Bi de 4 boyutluda gördük.. Kıpır kıpır yineEli ayağı durmuyo. İçim bi tuhaf oldu... Miniciğim çok şükür sağlıklıymış. Yüreğime soğuk sular serpildi.
Bunun şerefine bütün mart annelerine dondurma benden... Afiyet olsuuunnn!! :lepi:
[/URL][/IMG]
gozun aydın canım,
benım de 3 lu testım cok ıyı cıkmadı, 4 boyutluyu beklıyorum 20.haftamda gıdıcem, darısı benım gıbı bekleyen tum annelerın basına..
canım allahın izniyle seninkid eiyi çıkıcak merak etme.rabbim yardımcın olsun.dualarımız sennle.gozun aydın canım,
benım de 3 lu testım cok ıyı cıkmadı, 4 boyutluyu beklıyorum 20.haftamda gıdıcem, darısı benım gıbı bekleyen tum annelerın basına..
:teytey: :icecream:frambuazcım çokkk sevindim
gözün aydın arkadaşım :teytey:
yalnız o dondurmalar olmadı
gerçekten istiyorum şimdii :umursamaz:
yuppi canım beni çok sevindim görüdnmü bak alalhım çok büyük.gözünaydın.allahım hepimizin bebeğini korusun.yalnız ben iki tane isterim.bir kızıma biri bana:dance::dance::teytey:
Arkadaşlar ben geldiim...
[/URL][/IMG]
ASİNAZ
canım seninde kız geliyormuş.prensesler çoğaldı.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bende bakıyorum kızıma isim.daha doğrusu ilk ismi belli ikinci ismine karar veremedik.
deren,derin,hira,ecrin beğendiğim isimler.
şimdi aradı benimki aşkım ben izin aldım giderken haber ver die.gelmiceksin ben kendim gidicem dedim kudurttum onu biraz sürünsün eşoleşek.
makyajımı yaptım süslendim püslendim doktora gidiyorum kıslar...iyi haberlerle dönücem merak etmeyin galiba biraz naz yapıyo benim zilli kızım...
onu bir göreyim rahatlicam.
canım isim seçmek çok zormuş hele insanın kendi çocuğu olunca.ben internetten araştırmıştım hala bakıyorum ikinci isme.Allah razı olsun tatlım sağolasın ben de artık bakabiliyorum isimlere çok şükür belli olduğu için
canım isim seçmek çok zormuş hele insanın kendi çocuğu olunca.ben internetten araştırmıştım hala bakıyorum ikinci isme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?