2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Akadaşlar bebişlerimiz anne karnında duyduğu bütün sesleri doğduktan sonra tanırlarmış arkadaşım çıngırak almış bende dinletiyorum arada birde masal kitabı alıcam akşamları babasına okutucam akşam evde tadilat vardı sesten bayağı bir rahatsız oldu sonra babası masal anlattı ve sakinleşti ne güsel de anlıyorlar ..

canım mecbur kalınca kullanacaksın
ama mumkun olabıldıgınce az kullanak gerekır dıs agrısına kafaranfil yagı ıyı gelıyor
agrıyan dişine dişetine sür

sagol tırtıl kelebek :1rolleyes:
bi deneyim su karanfıl yagını bakayım, ama ancak aksam alabılırım, umarım ısyerınde dayanabılırm benneyaptımki

çanım inşallah hayırlı haberlelrle gelirsin...20.haftanada daha varmış...

GÜNAYDIN HERKESE

frambuaz en iyi detaylı ultrason haftası 20. haftaymış sitersen bekle neden acele ediyorsun?
ben 21 haftamı bitiriyorum hala girmedim doktorum girmememi söylemedi.

cnm benim inşallah en iyi haberlerle gelirsin tatlım,Allah yardımcınız olsun dualarımız sen ve bebeğin ile bebaber

FRAMBUAZ
canım şu mübarek günde dualarımız seninle.herşey güzle olucak düzelicek merak etme.

frambuaz inşallah güzel haberler alırsın cxanım..

Arkadaşlar ben geldiim...
Ve çok şükür iyi haberler getirdim. İlgilenen herkese teşekkürler..Dualarınız işe yaradı...
Bebeğin sapasağlam olduğunu söyledi doktor. Bi de 4 boyutluda gördük.. Kıpır kıpır yine Eli ayağı durmuyo. İçim bi tuhaf oldu... Miniciğim çok şükür sağlıklıymış. Yüreğime soğuk sular serpildi.
İnşallah benim gibi usg bekleyen bütün annelerin bebişleri sağlıklı çıkar...
Bunun şerefine bütün mart annelerine dondurma benden... Afiyet olsuuunnn!! :lepi:

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

offf allahım yaa sinir oldum benimkide aynı türden canım çapkın ve karşısındakini enayi zanneden tiplerden bazen paralayasım geliyor ama allah büyük er yada geç gösteriyor bişey varsa klava:klava:

gozun aydın canım,
benım de 3 lu testım cok ıyı cıkmadı, 4 boyutluyu beklıyorum 20.haftamda gıdıcem, darısı benım gıbı bekleyen tum annelerın basına..

frambuazcım çokkk sevindim
gözün aydın arkadaşım :teytey:

yalnız o dondurmalar olmadı
gerçekten istiyorum şimdii :umursamaz:

yuppi canım beni çok sevindim görüdnmü bak alalhım çok büyük.gözünaydın.allahım hepimizin bebeğini korusun.yalnız ben iki tane isterim.bir kızıma biri bana:dance::dance::teytey:

gozun aydın canım,
benım de 3 lu testım cok ıyı cıkmadı, 4 boyutluyu beklıyorum 20.haftamda gıdıcem, darısı benım gıbı bekleyen tum annelerın basına..

İnşallah seninki de iyi çıkar..
Aslında 20. haftada tam net görülebiliyomuş. Ama ben bekleyemedim...
20. haftada tekrar gidicem..

frambuazcım çokkk sevindim
gözün aydın arkadaşım :teytey:

yalnız o dondurmalar olmadı
gerçekten istiyorum şimdii :umursamaz:
:teytey: :icecream:
yuppi canım beni çok sevindim görüdnmü bak alalhım çok büyük.gözünaydın.allahım hepimizin bebeğini korusun.yalnız ben iki tane isterim.bir kızıma biri bana:dance::dance::teytey:

Saol tatlım..Dualarınız sayesinde...
İstediğin kadar alabilirsin..:lepi:

kız ne güzel haberler getirmişsin?çok sevindim yaaa..

kızlar zelişinde sonuçları bugün çıkaaktı?

Allah razı olsun tatlım sağolasın ben de artık bakabiliyorum isimlere çok şükür belli olduğu için

kızlar benımkı malum hala cınsıyetını gostermedı :roflol:
ama ısımler bellı kız olursa Alara, erkek olursa Poyraz koyacagız... zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…