2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar isim fikirleriniz için hepinize çokkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim
ben de size düşündüğümüz isimleri yazim
derin
nil
naz
elif
öykü
eşim elif diyo ben de derin ya da nil ya da nazkaydirigubbakcemile3
sizce bu isimlerden hangisi güsel

aman benim etrafımda elif dolu nerden baksan 7-8 tane var...

bençe derin çok güzel....nil de güzel!

frambuaz hadi gözün aydın çok şükür cnm
inşallah tüm bekleyen arkadaşla güzel sağlıklı hayırlı haberler alırlar inşallah

Saol bitanem..
İnşallah herkes iyi haberler alır..
Bu arada bizim de kızımız olcak inşallah.
Biz de isim konusunda çok kararsızız
Pelin, Berfin, Şevval, Miray, Beliz düşündüğümüz isimlerden. Ama Pelin daha ağır basıyo gibi..

kızlar beni ateş basıo dünde öğlen yemeğinden sonra aynı olmuştuakannehir

kızlar çok kötüüm yhaa

ek olarak ett isim bulmak çok zor.ama bizimkiler3yıldır hazırdısositosositokız olsaydı duru istioduk.ama şimdi ALİmiz gelio:lepi:
benide hala ateş basıo fena halde

Canım bizim bebekler balık burcu olcaklar. Yani en hassas burç.. Bi de adını Naz koyarsan artık emzirirken bana ters baktın diye oturup ağlar.. Malum kızlar zaten nazlı olur... Biz de Naz ismini düşünüyoduk ama çok nazlı olursa diye vazgeçtik..opuyorumnanaktan
Geçenlerde kayınvalidemin bi akrabalarının çocuğu oldu. Görümcem bebeğin adını Derin koydular dedi.Kayınvalidem anlamadı.. "Neee?! DELİ mi???" koptuk gülmekten..
Bebeklere isim koyarken yaşlıların dilinin dönebileceği isimleri de tercih etmek gerektiğini böylece anlamış oldum ben de. kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vala alem bu yaşlılar yaw ama benim ki koç burcu olcak sanırım mart sonu ya da nisanın ilk haftası diyo dr bakalım

kızlar çok kötüüm yhaa

ek olarak ett isim bulmak çok zor.ama bizimkiler3yıldır hazırdısositosositokız olsaydı duru istioduk.ama şimdi ALİmiz gelio:lepi:
benide hala ateş basıo fena halde

Canım bi tansiyonuna baktırsan. Kahvaltı etmiş miydin sabah?
Bu saate kadar aç kalıp da bişeyler yediysen tansiyonun çıkmış olabilir.. :uhm:

tünaydın canlarım geçmişe bakim biraz dedim ama bitecek gibi dğl neler neler var bugün hafta sonuna iyi girelim inşallah diyorum
hepiniz iyisinizdir umarım yani iyi olmanızı diliyorummm
hepiniz moralinizi yüksek tutun bitanecik anneler
doktora giden gidecek olan sonuç bekleyen annişler herşey güzel olacak Allahın izniyle

kızlar ben çıkıyorum biraz ağırlık çöktü midem de iyi değil valla neyse sağolun isim paylaşımı için bebikleri ve sizleri öperim yanıcıklardan kocccaman bye
bu arada ben yine pazartesiye kadar ev de yokum misafirler var malum onlarla birlikte hep dolaşıyoz valla iyi bakın kendinize ve miniklerime

:icecream: ayy çok sevindim canım yaa gözün aydın ohh sen içimizi ferahlattın inşallah hepimiz böle güzel sonuçlarla döneriz
dondurma için de teşekkürler

opuyorumnanaktandikkat et canım kendine iyi haftasonlarıa.s.

frambuaz azına tüpürim lan canım istedi kim getircek onun aynısını şimdi bana...
çok sevindim gözün aydın...
bende doktorum sarıldım bu gün yarım saat açıklama yaptı hemşiremizde öyle yanıma oturdu sohbet ettik gerginliğimi anladılar.sen bebikini özlemişsin gel bi bakalım dedi gördüm rahatladım...sakın bütün gün oturmayın kalkıp gezin aradabir.

ya kizlar bizim bu is yerinde grip vakalari artiyor her gun yeni birini duyuyorum grip olmus diye, ya kafayi yiycem. kafamçokkarıştı bizim ofiste olmasa da diger butun milletle oglen yemekte beraberiz ortak alan sonucta. milletten uzak duruyorum, yemeye icmeye zaten dikkat ediyorum, surekli ellerimi yikiyorum. Allahim sen bizi koru. :Saruboceq:

merhaba kızlar tetenos aşımı olup geldim her gebenin olması gerekiyomuş 1 ay sonra 2. dozunu olacam 4 kilo almışım hemşire çok almışın dedi dikkat et yediklerine diye fırça yedik bide (

canım hadi gözüaydın çok sevindim herşey,in yolunda olmasına.aslında çok doğru sürekli oturmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…