2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar tetenos aşımı olup geldim her gebenin olması gerekiyomuş 1 ay sonra 2. dozunu olacam 4 kilo almışım hemşire çok almışın dedi dikkat et yediklerine diye fırça yedik bide (

CANIM KAÇINCI AYIN DI Kİ SENİ NBENCE 4 KİLO ÇOK DEĞİL AMA SEN BİDE İNTERNETTEKİ CETVELLERE BAK HER AY BİR KİLODAN HESAPLASAK DOKUZ AYDA DOKUZ KİLO EDERKİ BUDA EN NORMAL OLANI ZATEN :d BANA DOKTORUM GAYET İYİSİN DİYOR 175 BOY 58 İLE HAMİLE KALDIM ŞİMDİ 62 YİM ÇO KSEVİNİYOR DOKTORUM :):):): opuyorumnanaktan ŞAŞIRDIM HEMŞİREYE :d
:uhm:

CANIM SORMA GRİP KORKUSU HEPİMİZİ GRİP ETMESEDE PSİKOLOJİMİZİ BOXZACAK BENDE SÜREKLİ YA YIKIYORUM YADA KALKAMIYORSAM KOLONYALIYORUM MASAMI FELANDA SÜREKLİ İLİYORUM MEVLAM KORUSUN HEPİMİZİ VE TÜM MİLLETİMİZİ DE : :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım ondanmış.hareket etmen lazım dedi.
ay vurdu gene sıpam..herkes hissetmeye başladı dimi bu arada...ya kızlar neydik ne olduk ya...

DİLA SORMA HAKKETEN NERDEN ENREYE GELDİK ... BENİM GÖBÜŞTE İYİYCE ÇIKTI SANKİ DÜN BİRDEN BİRE FIRLADI GİBİ VE KENDİMİ ARTIKAYNADAN DAHA GÜSEL HİSSEDİYOUM KISIM BANA GÜSELLEİK EVRDİ SANKİ zemuszemuszemuszemus GECE BEN UYUMAYA HAZIRLANIRKEN ÇOK HAREEKT EDİYOR BENİMKİ SANKİ ANNE UYUMA BİRAZDA BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRELM DER GİBİ ELİM AKRNIMDA ONUNLA OYNAKEN DALIYORUZ BİRLİKTE UYKUYA Bİ YANDAN DABABMIZ TELEFONDA BİZE İMRENMEKLE MEŞGULLL ÇATLIYOR ORDA ÇATLIYORRR :):)::) HAREKETLER DAHA BİR HAFTADIR BAŞLADI ODA HAFTAYA GELECEK ::d::d:d:d:d:d:

canım gözün aydın..çok sevindim :lepi:

KIZ ismi arayan arkadaşlara nacizane tavsiyelerim :
Erva
Zeren
Nihan (bunu ben çok istiyordum o kadar aradım yine bu ismi seçtim:)
Ebrar
İclal
Hafsa
Eslem
Dila
Duru
Bilge
İdil
Sezen
Berrin
Yaren

:hulya::hulya::hulya:

Merhaba kızlar ben geldimmm...Ancak gelebildim dün giremedim işlerim vardı..beyannemeler filan...Şİmdi rahatladım...
Dün akşam bende hamileliğimden bu yana ilk defa yüzmeye gittim havuzaaaa..
Selkie'cim sen kesin bilirsin Ümraniye'de Okyanus spor salonu var oraya gidiyorum...Yüzdüm yüzdüm yüzdüm ama kendimi kuş gibi hafiflemiş hissettim..Tavsiye ederim
Bu arada frambuaz'cım hadi gözün aydın...ben birşey çıkmayacağını biliyordum işte kızıyorum doktorlara boşuna kafa karıştırıyolar yaaaa

canım ben biraz güdük olduğum için 158 boy 63 kilo hesapla yani şimdiden top gibi bişi oldum kaydirigubbakcemile2

canım ben tavukçuyolunda otruyorum gerçi şimdi annemelrdeyim oraya uzağım ama kocacık askerden geldikten sonra için bizde arıyoruz bi yüzme havuzu memnun musun ? Fiyatları felan ansıl internetten de araştırıyorum şimdi ?

güle güle giyrirsin inşallah sen söylersin indirim zamanı haber verirsin canım birbirimize indirimleri söyleriz

bugün hemşire bide bebeğinin hareketlerini hissediyomusun dedi bende hissetmiyorum dedim 20. haftadan sonra 24 saatte en az 8 kere hareketini duyman gerekir hatta not tut , eğer duymazsan doktoruna git dedi (kendini doktormu zannediyo ne )

canım ben biraz güdük olduğum için 158 boy 63 kilo hesapla yani şimdiden top gibi bişi oldum kaydirigubbakcemile2

AYY SEN ÇOK ŞEKER Bİ HAMİLESİNDİR TAM BENİM KARDEŞİMİN BEĞENTDİĞİ TARZDA BANA KZIIYOR BÖYLE SOPA GİBİ HAMİLE Mİ OLUR NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL KARNINDA GAZ VAR SANKİ DİYE :d:d::d

SENİ GÖRSE HAH İŞTE ŞÖYLE OL DER BANA HERHALDE :d:d::d

BEN HALA HISSEDEMIYORUM HAREKETLERINI BEBEGIMINNN senağlama

HEMŞİRE BENCE EGOLARINI TATMİN EDİYOR BU ŞEKİLDE :d::d:d:d: opuyorumnanaktan NEYSE AMA GENEDE GÜSEL BİLGİLER VERMİŞ :d

Kızlar sizden dua istiyorummm eşimi askeri hastaneye sevk etişler emar çekilmesi için sinir kasılması vardı eşimde çok önceden gelen dün rahatsılanmıştı bügün göndermişler şimdi haber geldi emar çekiliyormuş ve sonuç alacağız inşalalh ahyırlı haberler ulaşır :

canım çok geçmiş olsun iyi olur inşallah merak etme Allah acil şifalar versin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…