- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.661
merhaba kızlar tetenos aşımı olup geldim her gebenin olması gerekiyomuş 1 ay sonra 2. dozunu olacam 4 kilo almışım hemşire çok almışın dedi dikkat et yediklerine diye fırça yedik bide(
canım hadi gözüaydın çok sevindim herşey,in yolunda olmasına.aslında çok doğru sürekli oturmamak lazım.
ya kizlar bizim bu is yerinde grip vakalari artiyor her gun yeni birini duyuyorum grip olmus diye, ya kafayi yiycem. kafamçokkarıştı bizim ofiste olmasa da diger butun milletle oglen yemekte beraberiz ortak alan sonucta. milletten uzak duruyorum, yemeye icmeye zaten dikkat ediyorum, surekli ellerimi yikiyorum. Allahim sen bizi koru. :Saruboceq:
evet canım ondanmış.hareket etmen lazım dedi.
ay vurdu gene sıpam..herkes hissetmeye başladı dimi bu arada...ya kızlar neydik ne olduk ya...
Arkadaşlar ben geldiim...
Ve çok şükür iyi haberler getirdim. İlgilenen herkese teşekkürler..Dualarınız işe yaradı...
Bebeğin sapasağlam olduğunu söyledi doktor. Bi de 4 boyutluda gördük.. Kıpır kıpır yineEli ayağı durmuyo. İçim bi tuhaf oldu... Miniciğim çok şükür sağlıklıymış. Yüreğime soğuk sular serpildi.
İnşallah benim gibi usg bekleyen bütün annelerin bebişleri sağlıklı çıkar...
Bunun şerefine bütün mart annelerine dondurma benden... Afiyet olsuuunnn!! :lepi:
CANIM KAÇINCI AYIN DI Kİ SENİ NBENCE 4 KİLO ÇOK DEĞİL AMA SEN BİDE İNTERNETTEKİ CETVELLERE BAK HER AY BİR KİLODAN HESAPLASAK DOKUZ AYDA DOKUZ KİLO EDERKİ BUDA EN NORMAL OLANI ZATEN :d BANA DOKTORUM GAYET İYİSİN DİYOR 175 BOY 58 İLE HAMİLE KALDIM ŞİMDİ 62 YİM ÇO KSEVİNİYOR DOKTORUM :):):): opuyorumnanaktan ŞAŞIRDIM HEMŞİREYE :d
:uhm:
evet canım ondanmış.hareket etmen lazım dedi.
ay vurdu gene sıpam..herkes hissetmeye başladı dimi bu arada...ya kızlar neydik ne olduk ya...
merhaba kızlar ben geldimmm...ancak gelebildim dün giremedim işlerim vardı..beyannemeler filan...şimdi rahatladım...
Dün akşam bende hamileliğimden bu yana ilk defa yüzmeye gittim havuzaaaa..
selkie'cim sen kesin bilirsin ümraniye'de okyanus spor salonu var oraya gidiyorum...yüzdüm yüzdüm yüzdüm ama kendimi kuş gibi hafiflemiş hissettim..tavsiye ederim
bu arada frambuaz'cım hadi gözün aydın...ben birşey çıkmayacağını biliyordum işte kızıyorum doktorlara boşuna kafa karıştırıyolar yaaaa
canım ben iki badi aldım biri uzun kollu biri kısa kollu.bide çok şirin kot pantalon aldım.onun dışında indiirm bu sefer azdı bide bitmi beden yoktu erken ssaatte tükenmiş.bide tırnak makası aldım bebişe.beşik var bebek arabası var.ama daha pahalı.mesela yılnaşında oluyor büyük indirimleri ben oz aman bakıcam inşallah bebek arabasına.bide küvetlere baktım bebek için.orda daha pahalı.ulus civarından alıyım diyorum.
canım ben biraz güdük olduğum için 158 boy 63 kilo hesapla yani şimdiden top gibi bişi oldum kaydirigubbakcemile2
DİLA SORMA HAKKETEN NERDEN ENREYE GELDİK ... BENİM GÖBÜŞTE İYİYCE ÇIKTI SANKİ DÜN BİRDEN BİRE FIRLADI GİBİ VE KENDİMİ ARTIKAYNADAN DAHA GÜSEL HİSSEDİYOUM KISIM BANA GÜSELLEİK EVRDİ SANKİ zemuszemuszemuszemus GECE BEN UYUMAYA HAZIRLANIRKEN ÇOK HAREEKT EDİYOR BENİMKİ SANKİ ANNE UYUMA BİRAZDA BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRELM DER GİBİ ELİM AKRNIMDA ONUNLA OYNAKEN DALIYORUZ BİRLİKTE UYKUYA Bİ YANDAN DABABMIZ TELEFONDA BİZE İMRENMEKLE MEŞGULLL ÇATLIYOR ORDA ÇATLIYORRR :):)::) HAREKETLER DAHA BİR HAFTADIR BAŞLADI ODA HAFTAYA GELECEK ::d::d:d:d:d:d:
bugün hemşire bide bebeğinin hareketlerini hissediyomusun dedi bende hissetmiyorum dedim 20. haftadan sonra 24 saatte en az 8 kere hareketini duyman gerekir hatta not tut , eğer duymazsan doktoruna git dedi (kendini doktormu zannediyo ne )
AYY SEN ÇOK ŞEKER Bİ HAMİLESİNDİR TAM BENİM KARDEŞİMİN BEĞENTDİĞİ TARZDA BANA KZIIYOR BÖYLE SOPA GİBİ HAMİLE Mİ OLUR NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL KARNINDA GAZ VAR SANKİ DİYE :d:d::d
SENİ GÖRSE HAH İŞTE ŞÖYLE OL DER BANA HERHALDE :d:d::d
Kızlar sizden dua istiyorummm eşimi askeri hastaneye sevk etişler emar çekilmesi için sinir kasılması vardı eşimde çok önceden gelen dün rahatsılanmıştı bügün göndermişler şimdi haber geldi emar çekiliyormuş ve sonuç alacağız inşalalh ahyırlı haberler ulaşır:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?