2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar geçmişi oıkuyoamadım zor otoruyorum hemoroidim çıkmış yaa zaten stres dolu 20 gün geçiriyorum yarını dört gözle bekliyorum nokur dualarınız eksik etmeyin bebeişimin kistleri bitmiş olsun ve her şey yolunda olsun yaaa bu arada sonuç bekleyenlerden ii haberler geldimi yazardsanız sevi,nirim

Canım ben çok önce üye olmuştum fiyatları değişti ben 20 saat yükletmiştim kartları var..Şİmdi 20 saat fiyatına baktım 270 tl ye geliyo...saati 13,5 tl yanii
Ben çok memnunum...temiz ve sakin ayrıca benim için çok iyi bir özelliği var..Bayanların günü ayrı erkeklerin günü ayrı..Ben kapalı değilim ama kendimi daha rahat hissediyorum böyle olmasından dolayı...kaydirigubbakcemile2

canim cok gecmis olsun. insallah guzel haberler alirsiniz.

Geçmiş olsun cnm dualarımız seninle hayırlı haberler inşallah..

İnşallah iyi haberlerle döner...:Saruboceq:

İnşallah düzelmiştir beyzade...

Ve inşallah benim bebeşim de...

SEYYALCIM COK COK GECMIS OLSUN, SONUCU GUZEL CIKAR ICINI FERAH TUT :Saruboceq:

selam kızlar benim sonuçlar malesef yine çıkmadı haftaya çarşamba aramamı söylediler inşallah sonuçlarım güzel çıkarda bu beklediğimede değer....

BEN HALA HISSEDEMIYORUM HAREKETLERINI BEBEGIMINNN senağlama

Tam ben de bişey hissetmiyorum yazıyodum PIT diye bişey oldu!! zemuszemus Nolduğunu anlayamadan bi kaç tane daha PIT geldi kaydirigubbakcemile3

Doktor 20. haftaya kadar hissetmemenin normal olduğunu söylemişti canım.Onun için kafana takma..Bi kaç hafta içinde senin minik de gösterir kendini

Sinpac'cım merhaba nasılsın? ya canım yoğundum takip edemedim...Bi yerlerde okudum hızlı hızlı ama anlayamadım...Doktor senin bebeğinde problem mi gördü?? umarım ben yanlış anlamışımdır??

Seyyaltaner canım geçmiş olsun... İnşallah eşinin bişeyi yoktur.
Zeliş ben eminim sonuçlarının iyi çıkacağına canım. Üzme kendini..

insallah canım benım ınısallah hıssederım
sen ne zaman hıssetmıstın ılk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…