- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.681
canım ben tavukçuyolunda otruyorum gerçi şimdi annemelrdeyim oraya uzağım ama kocacık askerden geldikten sonra için bizde arıyoruz bi yüzme havuzu memnun musun ? Fiyatları felan ansıl internetten de araştırıyorum şimdi ?
Kızlar sizden dua istiyorummm eşimi askeri hastaneye sevk etişler emar çekilmesi için sinir kasılması vardı eşimde çok önceden gelen dün rahatsılanmıştı bügün göndermişler şimdi haber geldi emar çekiliyormuş ve sonuç alacağız inşalalh ahyırlı haberler ulaşır:
Geçmiş olsun cnm dualarımız seninle hayırlı haberler inşallah..Kızlar sizden dua istiyorummm eşimi askeri hastaneye sevk etişler emar çekilmesi için sinir kasılması vardı eşimde çok önceden gelen dün rahatsılanmıştı bügün göndermişler şimdi haber geldi emar çekiliyormuş ve sonuç alacağız inşalalh ahyırlı haberler ulaşır:
Kızlar sizden dua istiyorummm eşimi askeri hastaneye sevk etişler emar çekilmesi için sinir kasılması vardı eşimde çok önceden gelen dün rahatsılanmıştı bügün göndermişler şimdi haber geldi emar çekiliyormuş ve sonuç alacağız inşalalh ahyırlı haberler ulaşır:
Slm kızlar geçmişi oıkuyoamadım zor otoruyorum hemoroidim çıkmış yaazaten stres dolu 20 gün geçiriyorum yarını dört gözle bekliyorum nokur dualarınız eksik etmeyin bebeişimin kistleri bitmiş olsun ve her şey yolunda olsun yaaa bu arada sonuç bekleyenlerden ii haberler geldimi yazardsanız sevi,nirim
selam kızlar benim sonuçlar malesef yine çıkmadı haftaya çarşamba aramamı söylediler inşallah sonuçlarım güzel çıkarda bu beklediğimede değer....
selam kızlar benim sonuçlar malesef yine çıkmadı haftaya çarşamba aramamı söylediler inşallah sonuçlarım güzel çıkarda bu beklediğimede değer....
canım dikkatimi çekti sen kacıncı haftandasın suan..BEN HALA HISSEDEMIYORUM HAREKETLERINI BEBEGIMINNN senağlama
BEN HALA HISSEDEMIYORUM HAREKETLERINI BEBEGIMINNN senağlama
canım dikkatimi çekti sen kacıncı haftandasın suan..
tam ben de bişey hissetmiyorum yazıyodum pıt diye bişey oldu!! Zemuszemus nolduğunu anlayamadan bi kaç tane daha pıt geldi kaydirigubbakcemile3
doktor 20. Haftaya kadar hissetmemenin normal olduğunu söylemişti canım.onun için kafana takma..bi kaç hafta içinde senin minik de gösterir kendini
Bende hissetmiyorum..Demekki kızlar nazlı oluyooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?