- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.701
insallah canım benım ınısallah hıssederım
sen ne zaman hıssetmıstın ılk?
İşte ilk defa az önce hissettim canım..Bugün 19. haftaya girdim.Ben daha beklemiyodum aslında..
Bugün doktor da sordu.. Yok demiştim..
Herşeyin bi zamanı var canım. Kesin hissedersin bi kaç haftaya.. Moralini bozma..
bende 18 .haftamda hissetim endişelenip sinirleniodumn niye ben hissedemedim diye ama normal coook yakın bi zamanda hissedersin bence..belki annesine bi kaç pıt pıt yapıodur ama ayaktayken hissedilmio..ne yap biliomusun..söyle aksamları işin bittiginde söyle boylu boyunca uzan kanepeye..ayaklarınıda kaldırma dümdüz uzan..ama dinleniomuş gibi hemen acele edip kalkma..biraz göbeginin alt tarafından gelen pıt pıt varsa onlara dikkat et..kalp atısı gibi küçücül pıt pıtlar oluyo..ilk basta gaz hareketleriyle karıstırıodum ama sonraları net ayırt edebiliorum suan 19 haftalıgım..ben ilkin o sekilde hissetmştm..bi dene bakalım..17 + 2 canımcok endıselenıyorum ben ya
YAA KIZ OLUP OLMADIGNI DA BI OGRENEBILSEM mafoldumben
COK AMA COK NAZLI BIZIMKISI...
AMA BELIRTILER KIZ OLDUGUNA ISARET NE DERSINIZ KIZLAR :sm_confused:
BACAKLARINI KAPIYOR HAREKET ETMIO akannehir
QUOTE=beknur;9676637]Hımm valla canım ben öğrenmeden önce, büyüklerin kız olduğunu tahmin etmek için söyledikleri tüm şeyleri taşıyordum, mesela hep ekşi canım istedi, karnım şuan yayvan...kavuna benziyooo...yüzük testinde hep kız çıktı...çin takviminde kızdı...bende hepsi tuttu valla...sende bu tarz neler mevcut bakalım??
kuju nasılsın nası gidioo??hissedebildnmi ogluşunun pıt pıtlarını
CANIM BENDE SOLE
CIN TAKVIMINDE KIZ CIKTI, KARNIM YAYVAN (AMA KILOMDA VAR ONDAN OLABIILR BELKI), BACAKLARINI ACMIYOR ULTRASONDA ( HEP OLE DERLER YA KIZLAR GOSTERMEZ DIYE) BASKA BELIRTI YOK :sm_confused:
SU YUZUK OLAYI NASIL OLUYOR PEKI delikafadulden
BIR DE ONU YAPAYIM:ecrin_bebek:
slm canlarım bugün bi türlü nete giremedim sorun vardı arada msj yazmayı denedim olmadıneyse....
teyzeleri bugün 1.5saat önce ilk kez bebeğimi hissttim:Saruboceq: şükürler olsun öne bi pıt yaptı bi an durdum bekledim ardından iki pıt daha geldi çok güzeldikaydirigubbakcemile3
inanılmaz bi duygu eşime söyledim gelince çok mutlu oldu sarıldı öptü duygulandı bende hissetmek istiyorum dedi bende sana daha erken babası dedim yanii işin özü çoooook mutluyum şuan sizinle de paylaşmak istedim...
herkes bi an önce tatsın bu duyguyu dilirem Allahtan
ayyyyyy içime dogdu galiba eweeet cooook sewindiimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5...hissettiginde ayaktamıydın yoksa yaıomuydun..burda arkadaslar bizim önceki halimiz gibi soruolar hissedemedk hala diye..herseyin bi zamanı ver demekki..nası güzel bi duygu dimii..allah bütün annelere yasatsın:Saruboceq:içinemi doğdu canımcım yaa sormuşsun ne temiz kalplisin valla:1hug:
GOZUN AYDNI CANIM BENIMMM DARISI BANA INS.:Saruboceq:
ayyyyyy içime dogdu galiba eweeet cooook sewindiimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5...hissettiginde ayaktamıydın yoksa yaıomuydun..burda arkadaslar bizim önceki halimiz gibi soruolar hissedemedk hala diye..herseyin bi zamanı ver demekki..nası güzel bi duygu dimii..allah bütün annelere yasatsın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?