2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnn herkese kaydirigubbakcemile5
hala midem bulanıyor halaaaa :umursamaz:

herkes cumartesi keyfi yapıyor herhalde zemuszemus
ben çalışıyorum tabii akannehir

günaydın arkadaşlar
bir anda topiğinize daldım kusura bakmayın
ama siz benden tecrübeli olduğunuz için danışmak istediğim bir konu var
bugün 3 lü tarama testi için doktora gideceğim ama randevum 2 de tahlili aç karna mı vermek gerekiyor ?
siz nasıl verdiniz ?
şimdiden teşekkürler

Günaydın canım, 3 lü tarama için kan vereceksen aç veya tok olman farketmiyor, bende öğleden sonra ve tok karnına vermiştim. Umarım sonucun iyi çıkar, tahlil sonucunu da genellikle bir hafta içerisinde veriyorlar. Kolay bir doğum ve rahat bir hamilelik diliyorum sana.

hayır cnm tarama testlerinde aç olman gerekmiyor.

sadece ileride yapılacak olan şeker yükleme testi var o aç kanına yapılacak.ztn doktorunda sana aç gelmen gereken zamanları hatırlatır.

(ne gzl sen bugün bebekini görecen.bende bebekimi çok ösledim:gitme:)

teşekkürler hijyenim kaydirigubbakcemile5

canım bu girdiğimiz haftaya mahsus bir şey galiba benimde bu hafta çok midem bulandı :sinifsinif: ama bir kere çıkardım sadece

ah ahh geçecek bu günler bebiklerimizi kucağımıza alınca herşeyi unutacağız inşallah..canım bu girdiğimiz haftaya mahsus bir şey galiba benimde bu hafta çok midem

1-2 haftadır yine başladı canım bende :sinifsinif:
ne güzel geçti diye sevinirken -tatlicadiarzu-
neyse dediğin gibi geçecek bugünler inşaallah :ecrin_bebek:

hamilelikte işten bu kadar soğuyacağımı zannetmezdim
zorrla geliyorum resmen ya mafoldumben
sizde de aynı durum var mı

gunaydın dimplehawk ve kızlar şutarafagitti
umarım iyisinizdir bugün
bugun maalesef bende çalışıyorum hemde saat 6 ya kadar kocam evde oturuo ben calısıyorum
dımplehawk aynen bende senin gibi oldum, inan ayaklarım geri gerei gelıor, hic calısasım, her an ısı bırakmak ıstyorum fisfisfis
katlanamıyorum, cunku ısten 7 de cıkıyorum, eve gel yemek hazırla, ye toparlan saat 8:30 oluo, sonra da ben bıtmıs oluorum ve 9 da uykum gelyor :çok üzgünüm:
doktorum yuruyus yapman lazım dedı, ne yuruyusu ev ısı bıle yapamıyorummmmm mafoldumben

yerimseniben simenaycım çok teşekkür ediyorum canım
inşallah dediğin gibi olur
inşallah sende sağıkla alırsın bebişini kucağına
pınarcım çok sağol iyi oldu bunu öğrendiğim
bende çok özledim bebeğimi en son 2 hafta önce görümüştüm ama sürekli görmek istiyor insan
inşallah sende görürsün en kısa zamanda yerimseniben
[

bende yeniden aşermeye başladım falan diyorum etraftakilerde bana kızıyor herkese dersen iyi olduğunu böyle nazar değermiş işte sen erkekini hissettin mi cnm ben hala hiç bişey hissedemiyorum

hamilelikte işten bu kadar soğuyacağımı zannetmezdim
zorrla geliyorum resmen ya mafoldumben
sizde de aynı durum var mı

eet bende uzun zamandır aynıım bi ton iş var ama ertelenebilir nitelikte olanları erteliom hep.yatış modundan çıkamıom.ne olcak bu halim.doğumdan sonra geçer inş

eet bende uzun zamandır aynıım bi ton iş var ama ertelenebilir nitelikte olanları erteliom hep.yatış modundan çıkamıom.ne olcak bu halim.doğumdan sonra geçer inş

bence dogumdan sonra daha kotu olack pınarcım, bebıslerımızı bırakıp ıse gelmek...
offff dusunemıyorum bıle mafoldumben

bende yeniden aşermeye başladım falan diyorum etraftakilerde bana kızıyor herkese dersen iyi olduğunu böyle nazar değermiş işte sen erkekini hissettin mi cnm ben hala hiç bişey hissedemiyorum

ya benimde bi kaç gündür aşırı olmamakla beraber midem bulanıo.ama gazdandır die düşünüom.çünkü aşırı gazım var.ben bebekimi hissettim bi kaç gün önce pıt pıt yapıo.ama ben 19+5 haftalıım anca başladı.birazcık sabıra.s ama insan bi an önce hissetmek istio.babamız bizi kıskanıo onun hissetmesine daha çok var amasositososito

yhaa eet kıslar benimde kociş evde yatışta biz burda oğlumla çalışıosmirmirmirmir

günaydın handecim
bende aynnennnn öyle
akşam 7 ye kadar çalışıyorum sonra 8 e doğru evde anca oluyorum
yemek faslı vs.. hemen uykum geliyor mafoldumben
hamilelikte yapılması gereken biçok şeyi takip edemiyorum dediğin gibi
vakit yokkiii :1ninca:
benimde kendime nazar değdirdiğim kesinn -tatlicadiarzu-

arkadaşım aslına bakarsan 1 haftadır değişik bişiler oluyor sanki ama ben değildir diye pek yoğunlaşmıyorum
bu gece yatakta kendimi dinledim biraz sanki hissettim gibi ama
yine de ayırd edemiyorum ya
inşaallah yaa
bende hep aacilleri yapmaya çalışıyorum
masamda evraklar yatıyor benneyaptımki

Bende bugun fazla mesai yapıyorum malesef, normalde cumartesi günleri çalışmıyoruz, ve aynen sizler gibi bende artık çok zorlanıyorum işe gelirken, canım hiç işe gelmek istemiyor (

pinar54
ve dimplehawk cevaplarınız için teşekkürler canlar

aslında 21. haftaya kadar hissedememek normalmiş ama burda çoğu arkadaş pıt pıttan bahsediyor
sanırım benimki tembel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…