- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.721
günaydınnnnnn herkese kaydirigubbakcemile5
hala midem bulanıyor halaaaa :umursamaz:
herkes cumartesi keyfi yapıyor herhalde zemuszemus
ben çalışıyorum tabii akannehir
günaydın arkadaşlar
bir anda topiğinize daldım kusura bakmayın
ama siz benden tecrübeli olduğunuz için danışmak istediğim bir konu var
bugün 3 lü tarama testi için doktora gideceğim ama randevum 2 de tahlili aç karna mı vermek gerekiyor ?
siz nasıl verdiniz ?
şimdiden teşekkürler
günaydın arkadaşlar
bir anda topiğinize daldım kusura bakmayın
ama siz benden tecrübeli olduğunuz için danışmak istediğim bir konu var
bugün 3 lü tarama testi için doktora gideceğim ama randevum 2 de tahlili aç karna mı vermek gerekiyor ?
siz nasıl verdiniz ?
şimdiden teşekkürler
hamilelikte işten bu kadar soğuyacağımı zannetmezdimgünaydın kıslarrzemuszemus
yalnız deilsin cnmm bende çalışıom 15,30da çıkıcam inş:Saruboceq:
teşekkürler hijyenim kaydirigubbakcemile5
1-2 haftadır yine başladı canım bende :sinifsinif:canım bu girdiğimiz haftaya mahsus bir şey galiba benimde bu hafta çok midem bulandı :sinifsinif: ama bir kere çıkardım sadece
ah ahh geçecek bu günler bebiklerimizi kucağımıza alınca herşeyi unutacağız inşallah..
hamilelikte işten bu kadar soğuyacağımı zannetmezdim
zorrla geliyorum resmen ya mafoldumben
sizde de aynı durum var mı
simenaycım çok teşekkür ediyorum canımGünaydın canım, 3 lü tarama için kan vereceksen aç veya tok olman farketmiyor, bende öğleden sonra ve tok karnına vermiştim. Umarım sonucun iyi çıkar, tahlil sonucunu da genellikle bir hafta içerisinde veriyorlar. Kolay bir doğum ve rahat bir hamilelik diliyorum sana.
pınarcım çok sağol iyi oldu bunu öğrendiğimhayır cnm tarama testlerinde aç olman gerekmiyor.
sadece ileride yapılacak olan şeker yükleme testi var o aç kanına yapılacak.ztn doktorunda sana aç gelmen gereken zamanları hatırlatır.
(ne gzl sen bugün bebekini görecen.bende bebekimi çok ösledim:gitme:)
hamilelikte işten bu kadar soğuyacağımı zannetmezdim
zorrla geliyorum resmen ya mafoldumben
sizde de aynı durum var mı
eet bende uzun zamandır aynıım bi ton iş var ama ertelenebilir nitelikte olanları erteliom hep.yatış modundan çıkamıom.ne olcak bu halim.doğumdan sonra geçer inş
bende yeniden aşermeye başladım falan diyorum etraftakilerde bana kızıyor herkese dersen iyi olduğunu böyle nazar değermiş işte sen erkekini hissettin mi cnm ben hala hiç bişey hissedemiyorum
günaydın handecimgunaydın dimplehawk ve kızlar şutarafagitti
umarım iyisinizdir bugün
bugun maalesef bende çalışıyorum hemde saat 6 ya kadar kocam evde oturuo ben calısıyorum
dımplehawk aynen bende senin gibi oldum, inan ayaklarım geri gerei gelıor, hic calısasım, her an ısı bırakmak ıstyorum fisfisfis
katlanamıyorum, cunku ısten 7 de cıkıyorum, eve gel yemek hazırla, ye toparlan saat 8:30 oluo, sonra da ben bıtmıs oluorum ve 9 da uykum gelyor :çok üzgünüm:
doktorum yuruyus yapman lazım dedı, ne yuruyusu ev ısı bıle yapamıyorummmmm mafoldumben
benimde kendime nazar değdirdiğim kesinn -tatlicadiarzu-bende yeniden aşermeye başladım falan diyorum etraftakilerde bana kızıyor herkese dersen iyi olduğunu böyle nazar değermiş işte sen erkekini hissettin mi cnm ben hala hiç bişey hissedemiyorum
inşaallah yaaeet bende uzun zamandır aynıım bi ton iş var ama ertelenebilir nitelikte olanları erteliom hep.yatış modundan çıkamıom.ne olcak bu halim.doğumdan sonra geçer inş
bence dogumdan sonra daha kotu olack pınarcım, bebıslerımızı bırakıp ıse gelmek...
offff dusunemıyorum bıle mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?