- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.741
inşaallah yaa
bende hep aacilleri yapmaya çalışıyorum
masamda evraklar yatıyor benneyaptımki
evet :)) inşaallah kaydirigubbakcemile5DIIMPLEHAWK Ne farkettım bılıo msuun kaydirigubbakcemile2
bızım aramızda sadece bir gun varrr :1rolleyes:
ahahah yanı dogumlarımız bırbırıne cok yakın olacak...
sen cınsıyetını ogrenebıldın mı, benımkı hala gostermedı
pinar54
ve dimplehawk cevaplarınız için teşekkürler canlar
aslında 21. haftaya kadar hissedememek normalmiş ama burda çoğu arkadaş pıt pıttan bahsediyor
sanırım benimki tembel
evet :)) inşaallah kaydirigubbakcemile5
ben tam 16 hafta dolunca öğrendim erkekimi
ama çok uraştırdı ya
1 saat bekledik keyfini dönmesi için, çikolata yedim, biraz dolaştım o zaman keyfi geldi miniğin :asigim:
sende bir daha gidişinde öğrenirsin artık
ayrıntılı usg ye ne zaman gideceksin?
kesinn kaydirigubbakcemile3kim bilir o bu dediklerimi duydukça tepikliyorda ben duymuyorum kaydirigubbakcemile3
benimki de aynen ayakalrını karnına çekmişti, hiiç kıprdamıyordu16.HAFTAMDA GITTIMDE BACAKLARI KAPAMIS ACMIYORDU BIZIMKI DOKTORUM DEDIKI 3 LU TESTININ SONUCUNA BAKARKEN YINE BAKARIZ DEDI, NEYSE CIKOLATA YEDIM BI GUZEL RANDEVUDAN ONCE, KAHVALTIMI YAPTIM, SONRA GITTIM YOK ANAM YINE KAPAMIS BACAKLARI YATIO , KEYFE KEDER...sırnaşık şey
SONRA DOKTOR KARNIMI DURTTU ACSSIN BACAKLARINI BANAMISIN DEMEDI...
BENDE UMIDI KESTIM 4 BOYUTLUDA GORUCEM ARTIK INSALLAH :Saruboceq:
CANIM 4 BOYUTLUYA 7 KASIMDA GIRECEGIM, AMA COK ONEMLI O BENIM ICIN CUNKU 3LU TESTIM DE RISK 1:630 CIKTI INSALLAH IYI CIKAR 4 LU ULTRASON :Saruboceq:
PEKI SEN NE ZAMAN GIRECEKSIN :uhm:
kesinn kaydirigubbakcemile3
benimki de aynen ayakalrını karnına çekmişti, hiiç kıprdamıyordu
neyseki harekete geçti sonra yavrucumm
hımmm inşaallah herşey yolunda gelişir
büyük ihtimalde öyledir inş.ta yine de insan tedirgin oluyor tabii
ben de 9 kasımda ayrıntılı usg ye giricem inş.
Çok sevindim canım. İnşallah en yakın zamanda hareketlerini de hissedersin..selam kızlar. az önce doktorum aradı. 3 lü taramam iyi çıkmış. çok sevindim doğrusu. darısı tüüüüüm annelere olsun. Allah hepimizin yüzüne baksın. bugün benim karnımda da bir hareketlilik var. hani elimiz uyuşurda sonra normale dönerken karıncalanır ya öyle gibi. pıt pıt şeklinde hissedemedim henüz. 17. haftadayım. 2 hafta sonra ayrıntılıya gitmeyi düşünüyorum. hepinize sevgiler......
Minicik 200gr elinden ancak o kadarı geliyodur.. opuyorumnanaktanben de hafiften hissetmeye baadım,dışardan hissedilmiyo tabi ama arada pıt pıt oluyo.)
Bulantılar bende de az ama devam ediyo ne yazıkki.. kafamçokkarıştıgünaydınnnnnn herkese kaydirigubbakcemile5
hala midem bulanıyor halaaaa :umursamaz:
herkes cumartesi keyfi yapıyor herhalde zemuszemus
ben çalışıyorum tabii akannehir
Kan şekerime bakacağı için bana aç gelmemi söylemişti doktor..günaydın arkadaşlar
bir anda topiğinize daldım kusura bakmayın
ama siz benden tecrübeli olduğunuz için danışmak istediğim bir konu var
bugün 3 lü tarama testi için doktora gideceğim ama randevum 2 de tahlili aç karna mı vermek gerekiyor ?
siz nasıl verdiniz ?
şimdiden teşekkürler
Ben de çooook zor gidiyorum. Şu birinci dönem ne zaman bitecek diye iple çekiyorum inan..
hamilelikte işten bu kadar soğuyacağımı zannetmezdim
zorrla geliyorum resmen ya mafoldumben
sizde de aynı durum var mı
İnşallah sonuçların iyi çıkar canım.. :Saruboceq:16.HAFTAMDA GITTIMDE BACAKLARI KAPAMIS ACMIYORDU BIZIMKI DOKTORUM DEDIKI 3 LU TESTININ SONUCUNA BAKARKEN YINE BAKARIZ DEDI, NEYSE CIKOLATA YEDIM BI GUZEL RANDEVUDAN ONCE, KAHVALTIMI YAPTIM, SONRA GITTIM YOK ANAM YINE KAPAMIS BACAKLARI YATIO , KEYFE KEDER...sırnaşık şey
CANIM 4 BOYUTLUYA 7 KASIMDA GIRECEGIM, AMA COK ONEMLI O BENIM ICIN CUNKU 3LU TESTIM DE RISK 1:630 CIKTI INSALLAH IYI CIKAR 4 LU ULTRASON :Saruboceq:
gerçekten çokkk pahalıcanım bu 4 boyutlu usg cok pahalı heryerde, aradım 450 -350 arası fıyatlar ama sonunda dıgerlerıne gore uygun bır yer buldum bakırkoy de 220 tl. ama cok detaylı yapıyyorlarmıs.
sen nerede yaptıracaksın, ne kadara :uhm:
Bulantılar bende de az ama devam ediyo ne yazıkki.. kafamçokkarıştı
Ben de çooook zor gidiyorum. Şu birinci dönem ne zaman bitecek diye iple çekiyorum inan..
Özel hastanelerdeki kadın doğum doktorları bakmıyo mu bu 4 boyutluya? :uhm::uhm:canım bu 4 boyutlu usg cok pahalı heryerde, aradım 450 -350 arası fıyatlar ama sonunda dıgerlerıne gore uygun bır yer buldum bakırkoy de 220 tl. ama cok detaylı yapıyyorlarmıs.
sen nerede yaptıracaksın, ne kadara :uhm:
merhaba canımn..bişey dikkatimi cekti..bu risk degerin için amniyosentez önerdimi doktorun..benim degerimle hemen hemen aynı..16.HAFTAMDA GITTIMDE BACAKLARI KAPAMIS ACMIYORDU BIZIMKI DOKTORUM DEDIKI 3 LU TESTININ SONUCUNA BAKARKEN YINE BAKARIZ DEDI, NEYSE CIKOLATA YEDIM BI GUZEL RANDEVUDAN ONCE, KAHVALTIMI YAPTIM, SONRA GITTIM YOK ANAM YINE KAPAMIS BACAKLARI YATIO , KEYFE KEDER...sırnaşık şey
kızlar neyden bahsedionus ben anlamadım benim dr 4hafta sonra gel dedi.22+3denk gelio.ama ne olcaını sölemedi ztn bende hiç bişi sormuom bebekimi görünce heyecan yapıom.ne bakcak ne olcak anlamadım.
merhaba canımn..bişey dikkatimi cekti..bu risk degerin için amniyosentez önerdimi doktorun..benim degerimle hemen hemen aynı..
merhaba canımn..bişey dikkatimi cekti..bu risk degerin için amniyosentez önerdimi doktorun..benim degerimle hemen hemen aynı..
ben gaziosmanpaşa/küçükköy deki bilge hastanesine gidiyorumcanım 50 tl gayet iyiymis, sen hangi hastaneye gidiyorsun ? ben medical park bahcelıevlere gidiyorum orada yok zten, orası baska yerlere gonderıyor.. zaten onun gonderdıgı yere gıdıyorum..
benim risk çıkmadı hiç çok şükür3lü testi riskli çıkanları doktor 2. düzey usg ye yönlendiriyo canım. Onu konuşuyoduk..
Ama 22. haftada ne muayenesi var onu ben de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?