- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.941
hımm ehliyet olması çok güzel ama cesaret de çok önemli valla ehliyet olmadan da sakin yollarda kullanıyorum ben ama iş ciddiye binip de trafiğe çıkınca noolcak ben de bilmiyorum :sm_cool: cesaretim kaçar mı acaba?? kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar birşey sorucam avvio bebek bakım çantaları var.diğer bakım çantaları gibi değil çok şık duruyorlar günlük çantalar gibi.ama burda yok buyüzden yakından inceleyemedim sadece netten bakabiliyorum.bunları birebir görüp inceleyen öneren arkadaşlar varmı?
Merhaba :) Takip ediyorum yazdıklarınızı ama uzun zamandır yazamadım.Nilüfer cinsiyet belli oldu onu yazabilir misin?Çoğunluya uyduk biz de bebeğimiz erkekmiş.Düşük tehlikesi var benim o yüzden serklaj (rahim ağzına dikiş) yapıldı.Mart annelerinden benden başka yaptıran yok galiba.Ben de raporluyum evde olmak iyi de hiçbir şey yapmadan vakit geçirmek çok zor oluyor.Dışarı da çıkamıyorum.Eşimin eve gelme saatini iple çekiyorum sanki on yıldır görmemişim gibi.Bir de burası var tabi iyiki...Neyse önemli olan sağsalim doğmaları inşaallah
berkemcim geçmiş olsun canım yaaa...
jalecim bende ehliyet var araba var ama cesaret yok maylesef
ya ben minik arabada sürmeyi öğrendim bizim araba büyük ondan korkuyorum alışkanlık aslında bir sürsem hepsini sürerimde biraz çıkıp pratik yapmam lazım karnımda bebek varken iyice korkuyorum şoförümüz var nasılsa doğduktan sonra düşünürüz geri kalanını...sen sürebilirsin kanımca o elektriği aldım senden.
ben aldım canım çok hoşuma gitti tavsiye ederim çok şık :))
canım internetten baktım gerçektn çok şıkmış içide kullanışlı mı yani bişeyler sığacak boyutta mı sanki biraz küçük . bide biberon bölmesi var kenarında çok beğendim :):):)
Ehe ehe ehe...
Bende ehliyet, araba, cesaret, tecrübe hepsi var...
Hatta kocam kullanamazken ben kullanıyordum ama....
Bebekten dolayı kullanmak istemiyorum... Bazen tansiyonum çok düşüyor... Bir de hamilelikle duygu ve refleks olayımız değişti... Bu halimizle etrafa ve kendimize tehlike saçabiliriz... Mazallah! Allah korusun... Bebeğe zarar vermeyi asla istemem...
Daha önceden yoğun bir şekilde kullanmayan arkadaşlara tavsiyem doğumdan sonraya ertelesinler bu işi...
geçen hafta kaynanamla çarşıya gittim ne var ne yok aldırdım çok kötüyüm yaa para vereyim kendin al dedi (az verecek tabi) bende yok anne beraber gidelim dedim bütün ihtiyaçlarını beğendiklerimin hepsini aldırdım (çok fenayım ben yaa)
geçen hafta kaynanamla çarşıya gittim ne var ne yok aldırdım çok kötüyüm yaa para vereyim kendin al dedi (az verecek tabi) bende yok anne beraber gidelim dedim bütün ihtiyaçlarını beğendiklerimin hepsini aldırdım (çok fenayım ben yaa)
onu hakketti napıyım geçenlerde laf sölüyo anneme aman diyo evlenirken bütün eşyalarını kendileri aldılar bizi karıştırdılarmı bunuda kendileri hallderler diyo. senmisin öyle diyen anlasın diye yaptım çok hevesli değilim kendileriyle alışveriş yapmaya ohh canıma değsin babaanne olmak kolaymı :)))
onu hakketti napıyım geçenlerde laf sölüyo anneme aman diyo evlenirken bütün eşyalarını kendileri aldılar bizi karıştırdılarmı bunuda kendileri hallderler diyo. senmisin öyle diyen anlasın diye yaptım çok hevesli değilim kendileriyle alışveriş yapmaya ohh canıma değsin babaanne olmak kolaymı :)))
baya bişiler alıyo evet biberon için ayrı bi bölme yapmışlar evde ne var e yok doldurdum içine hatta bebek bile sığar:roflol:
Merhaba :) Takip ediyorum yazdıklarınızı ama uzun zamandır yazamadım.Nilüfer cinsiyet belli oldu onu yazabilir misin?Çoğunluya uyduk biz de bebeğimiz erkekmiş.Düşük tehlikesi var benim o yüzden serklaj (rahim ağzına dikiş) yapıldı.Mart annelerinden benden başka yaptıran yok galiba.Ben de raporluyum evde olmak iyi de hiçbir şey yapmadan vakit geçirmek çok zor oluyor.Dışarı da çıkamıyorum.Eşimin eve gelme saatini iple çekiyorum sanki on yıldır görmemişim gibi.Bir de burası var tabi iyiki...Neyse önemli olan sağsalim doğmaları inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?