2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben minik arabada sürmeyi öğrendim bizim araba büyük ondan korkuyorum alışkanlık aslında bir sürsem hepsini sürerimde biraz çıkıp pratik yapmam lazım karnımda bebek varken iyice korkuyorum şoförümüz var nasılsa doğduktan sonra düşünürüz geri kalanını...sen sürebilirsin kanımca o elektriği aldım senden.

ben aldım canım çok hoşuma gitti tavsiye ederim çok şık :))

canım çok geçmiş olsun ....

berkemcim geçmiş olsun canım yaaa...
jalecim bende ehliyet var araba var ama cesaret yok maylesef

Ehe ehe ehe...

Bende ehliyet, araba, cesaret, tecrübe hepsi var...
Hatta kocam kullanamazken ben kullanıyordum ama....

Bebekten dolayı kullanmak istemiyorum... Bazen tansiyonum çok düşüyor... Bir de hamilelikle duygu ve refleks olayımız değişti... Bu halimizle etrafa ve kendimize tehlike saçabiliriz... Mazallah! Allah korusun... Bebeğe zarar vermeyi asla istemem...

Daha önceden yoğun bir şekilde kullanmayan arkadaşlara tavsiyem doğumdan sonraya ertelesinler bu işi...

hay göbeğini öpeyim ne güzel konuşuyorsun öyle kaydirigubbakcemile3 ben de minik arbada öğrendim ve arabamız da minik zaten yaa o değil de sınav aralıkta direksiyon sınavı sanırım ocakta falanmış koca göbekle çok komik olacak kaydirigubbakcemile3

canım internetten baktım gerçektn çok şıkmış içide kullanışlı mı yani bişeyler sığacak boyutta mı sanki biraz küçük . bide biberon bölmesi var kenarında çok beğendim :):):)

baya bişiler alıyo evet biberon için ayrı bi bölme yapmışlar evde ne var e yok doldurdum içine hatta bebek bile sığar :roflol:

evet çok haklısın çok şükür tansiyon problemim yok benim bi de ehliyeti cebe koyup da trafiğe çıkana kadar bebek doğar zaten sositososito artık bebişimi dr kontrolüne arabayla götürürüm opuyorumnanaktan

geçen hafta kaynanamla çarşıya gittim ne var ne yok aldırdım çok kötüyüm yaa para vereyim kendin al dedi (az verecek tabi) bende yok anne beraber gidelim dedim bütün ihtiyaçlarını beğendiklerimin hepsini aldırdım (çok fenayım ben yaa)

heheheh çok iyi yapmışsın biizmki almanyadan alıyor valla buraşarda olsa bende yapardım ama gerçi sen alabildiğini al ben kalanalrı gelince eksik göreceğim diyor görümcem doldurmuş zaten bi sürü : o eksik görmeye bi gelsin hele

hakkaten fenaymışsın kaydirigubbakcemile3 benim kaynana da siz sakın bişey almayın herşeyi benden olacak dedi ben de öbür torunlarına haksızlık yapma onlara ne yaptıysan bizimkine onu yap fazlası haksızlık olur dedim (bizimki 8 seneden sonra oldu da biraccık kıymetli sengözlerimebaksanab )
ama boşver senin kaynana onu hakediyo demek ki sen bilirsin işini kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben kaçar şu ehliyet kursuna gidip geleyim bi çalışma kitabı falan vereceklermiş bakalım nasılmışş

onu hakketti napıyım geçenlerde laf sölüyo anneme aman diyo evlenirken bütün eşyalarını kendileri aldılar bizi karıştırdılarmı bunuda kendileri hallderler diyo. senmisin öyle diyen anlasın diye yaptım çok hevesli değilim kendileriyle alışveriş yapmaya ohh canıma değsin babaanne olmak kolaymı :)))

cadi gelin :)))))) :lepi:

süpersin canım yaa bende aynısı yaptırcam ben pek anlamıyorum dedi çok uzun zaman oldu falan dedi bende snaa anlatırım gel beraber çıkalım dedi.. kaydirigubbakcemile3
görsün bakam babananne olmak kolay mııı

canım çook geçmiş olsun benimde bi tanıdığım aynı senin gibi dikiş atılmıştı rahim ağzına şimdi kocaman oldu yavrusu inaşallah sende sağ salim alırsın kucağına

aferim sana ne güzel yapmışsın kaynana deyince duygularım depreşti:sinifsinif: benimkinin umrunda bile değil torununun olacağı

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.Sağsalim kucağımıza alırız inşaallah hepimiz.Bu arada ben cinsiyetini öğrendim ama daha bir çöp almadım.Sürekli korku yaşamak çok kötü.Birkaç arkadaşım bebek için hediye alıp getirmiş,oturup ağladım ben alamıyorum onlar alıyor diye...

OHH kaynanalardan bahsedınce içim bir kotu oluyo, ben hiç anlaşamıyorum kendileriyle kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…