- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #18.961
hay göbeğini öpeyim ne güzel konuşuyorsun öyle kaydirigubbakcemile3 ben de minik arbada öğrendim ve arabamız da minik zaten yaa o değil de sınav aralıkta direksiyon sınavı sanırım ocakta falanmış koca göbekle çok komik olacak kaydirigubbakcemile3
ay bende alayım o zaman çok beğendim çok şıklar :):):
onu hakketti napıyım geçenlerde laf sölüyo anneme aman diyo evlenirken bütün eşyalarını kendileri aldılar bizi karıştırdılarmı bunuda kendileri hallderler diyo. Senmisin öyle diyen anlasın diye yaptım çok hevesli değilim kendileriyle alışveriş yapmaya ohh canıma değsin babaanne olmak kolaymı :)))
OHH kaynanalardan bahsedınce içim bir kotu oluyo, ben hiç anlaşamıyorum kendileriyle kafamçokkarıştı
hıhhh hiç önemli diil fıstıqıım o beni takmıyorsa ben onu hiç takmam zemuszemuskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canımcım sen hangi modelini beğendin resmini koysana bir bakalım.
selam kızlar bugün doktora miniğimi görmeye gittim sonuçlarımız bu çarşamba kesin açıklanıcak galiba...bu arada tahminim doğru çıktı 2. oğlum geliyor 300gr ağırlığında inşallah çarşamba günüde hayırlı haberler alabilirim...
resmi kopyalayamıyorum başka sitede de bulamadım...ama..
Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe adresinde ürünlerimiz - bebek çantaları - loock's bebek çantaları diye tıklayınca ikinci siyah çantayı aldım oldukça sağlam ve kullanışlı görünüyor...tavsiyemdir.
bende koyacaktım ama beceremedim nasıl ekliyoduk resimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?