2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçersin hayatım bişi olmaz zaten durumunu söyleyince ekstra kolaylık sağlarlar.
ehliyet sınavı çok kolayda direksyonda biras heyecan oluyo.

aslında kaşınmasalar kaşıyacak yok :):):):)::):)

selam kızlar bugün doktora miniğimi görmeye gittim sonuçlarımız bu çarşamba kesin açıklanıcak galiba...bu arada tahminim doğru çıktı 2. oğlum geliyor 300gr ağırlığında inşallah çarşamba günüde hayırlı haberler alabilirim...

arkadaşlar merhaba.ben çok nadiren girebiliyorum.rahatsız olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum.ben haftaya detaylı ultrasona giricem.giren arkadaşlar var mı mart annelerinden ya da ne zaman gireceksiniz?çok korkuorum.umarım bişi çıkmaz.

zeliş hayırlı haber alırsın inşallah. Oğluşunu da Allah bağışlasın. Ben de yarın dr.kontrolü var. Doplere gircez bakalım. ınşallah herşey yolunda gider.

merhaba arkadaşlar
avvio çantalardan bahsetmişsiniz...ben bir tane aldım...ve de bazı modellerini yakından gördüm.nette görüp çok beğendiğim bordo bit model vardı...en pahalı modeldi ama yakından görünce minik bir valizden farkı olmadığını anladım...önü kurdeleli başka bir model var yine bordo o çok güzel ancak kurdelesi biraz fazla dağınık duruyor tam bir kurdele gibi değil....ben avvionun loocks diye başka bir serisinden siyah bir çanta aldım...bi bulayım resmini koyarım....

canım gözün aydın oglun oluyormuş.inşaallah çarşamba günü güzel haberler vereceksin bizlere.allahım yardımcın olsun.dualarımız seninle.

Slm kızlar cumartesı 4 boyutluyo gırdım %100 oĞluŞu oluyo Çok ŞÜkÜr kıstelere gıtmıŞ beynındekı bı sorun gÖzÜkmÜyo dedı doktor dualarınız eksık etmeyın genede darısı ıı haber bekleyenlerın baŞına allahım hepıŞmıze saĞlıklı evlatlar nasıp t yarabbım amın ....

bende koyacaktım ama beceremedim nasıl ekliyoduk resimi

resimler kopyalanmadığı için koyamadım ben de sitenin linkini verdim...

Avvio Bebek Çantası A-2001-B - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe bu model valizden farksız kol çantası gibi bir şıklığı yok...ben beğenmedim....

Avvio Bebek Çantası A-2002 - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe bu model daha güzel kol çntası anlamında ama kurdelesi pek düzgün durmuyor....

Loock's Anne Bebek Çantası L-5221-S - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe ben bunu aldım...ve daha uyguna ...45TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…