- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.161
megryann ı almıyoruz bu listeye o zaten zayıflmaz:
yemeden içmeden kesiliriz yoksa diyim yaniiakannehir
küsme sen olurmu bizeeopuyorumnanaktanmegi
44 müüü:çok üzgünüm:
nerelerden atıyım kendimi boyunda uzundur şimdi senin :sinifsinif:
biz ne yapalım 60 lar 65 ler 70 ler
20 kilo alsan benim kadar olucan zatenmafoldumbenağlamak istiyorummmm
KIZLAR SIZE BIRSEY SORUCAM,
ben ısten ayrıldım dıyelım ve ssk mı prım odenmedıgı ıcın hastane masraflarını karsılamıyor, esımın ssk sı benı karsılıyor muu mafoldumben
lutfen bılen bırısı cvp versinnnn
Eşinin ssk sı karşılar ayrıca bildiğim kadarıyla işten ayrıldıktan sonra 6 ay ssk dan yararlanabiliyorsun..KIZLAR SIZE BIRSEY SORUCAM,
ben ısten ayrıldım dıyelım ve ssk mı prım odenmedıgı ıcın hastane masraflarını karsılamıyor, esımın ssk sı benı karsılıyor muu mafoldumben
uzun bir birlikteliğimin ardından doğru dediğim insanla hayatımı birleştirdim gerçi bu birleştirmek düğün kına vs çokda kolay olmadı bir sürü gelgitler yaşadım, evliliğimin ilk ayında hamile kaldım çünkü gerçekten ikimizde çok istiyorduk, ki bu isteğimize allahım güzel bir yanıtla karşılık verdi şimdi yaklaşık 4,5 aylık hamileyim. Doktorun dediği tarih 19 mart aklımda bir sürü soruyla bu güzel zamanı yaşamaya çalışıyorum
nerde doğum yapacağım? Karsta yaşıyourm doğum için istanbula annamelerin yanına gitmeye karar verdik
hangi hastane?
Hangi dr?
Bir sürü soruyla umudumu bekliyorum....
tamam arkadaşım pazartesiye kadar herkesi listeye eklerizDimplehawk cnm konuya açınca benide eklersen sevinirim başlangıç kilom 67 geçen hafta 70 şu an 71 akannehir
evet arkadaşımçok güselll olmuşşş şimdi burada olan arkadaşlar yazar sonrada herkes görür süpersin valla öle habire yemek yok artıkkk 64 ile başladım 67.600 olmuşum:kedi: pazartesileride güncelleriz dediğin gibi canımmm
inşaallahArkadaşlar hepinize teşekkür ederim hepimiz hep böylr mutlu olalım inşallah..
Yok canım boyum uzun değil bodurun tekiyim kaydirigubbakcemile3
kızlar sıze bırsey sorucam,
canım eşinin ssk sından kesinlikel faydalanırsın ama sen şimdi biraz sabretsen olmuyormu çünki mesela sen doğum iznine ayrıalcaksın zaten son 8 haftanda ve doğumdan sonraki sekiz haftada da yine öyle doğum izininde görğneceksin ve sskdan hem doğum parası hemde bu dönemde sskdan maaşını almaya devam edeceksin az buz bi para değil doğum yardımı maaşına göre değişiyor günlük paranın üçte ikisini alıyorsun bence acele karar verme deirm ben sana
Arkadaşlar şu an bütün rahatsızlığımı ve sancılarımı unutmuş durumdayım şimdi aradılar 4 lü test sonucu çıkmış hiç bir problem yokmuş çok şükür inanılmaz mutlu oldum darısı bekleyenlerin başına..
canım öncelikle hayırlı olsun ben sana ümraniye hisar hastanesinde doktor filiz candan çetini öneririm süper bir doktor hastanede harika doğrusu ama şöyle bir sorun var muayeneler 110 lira doğum 3500 tl sadce özel sağlık sigortaları geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?