2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR SIZE BIRSEY SORUCAM,
ben ısten ayrıldım dıyelım ve ssk mı prım odenmedıgı ıcın hastane masraflarını karsılamıyor, esımın ssk sı benı karsılıyor muu mafoldumben
lutfen bılen bırısı cvp versinnnn

Evet canım eşinin ssk sı karşılar.Benimde ssk sürem geçince eşiminkinden yararlanmaya başladım....

Eşinin ssk sı karşılar ayrıca bildiğim kadarıyla işten ayrıldıktan sonra 6 ay ssk dan yararlanabiliyorsun..

oohhhh içimi rahatlattınız kızlar yaaaa opuyorumnanaktan
az once gerizekalı mudurum deli etti de beni, isten ayrılmak istiyorum ben...

canım öncelikle hayırlı olsun ben sana ümraniye hisar hastanesinde doktor filiz candan çetini öneririm süper bir doktor hastanede harika doğrusu ama şöyle bir sorun var muayeneler 110 lira doğum 3500 tl sadce özel sağlık sigortaları geçiyor

Dimplehawk cnm konuya açınca benide eklersen sevinirim başlangıç kilom 67 geçen hafta 70 şu an 71 akannehir
tamam arkadaşım pazartesiye kadar herkesi listeye ekleriz
liste düzenlenince de artık
her pazartesi bildirime başlarız yerimseniben
evet arkadaşım
harika olur, hepimize faydalı olur inş. :lepi:

bu da yeni topiğimiz buyrun anneler kilo kontrolü
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim hepimiz hep böylr mutlu olalım inşallah..
inşaallah

BU ARADA BISI daha,
siz kilolardan bahsettikce beni afakanlar basıo kızlar akannehir
eveetttttttttttttttttt acıklıyorum kilomu :kedi:
suan ki kilom 86
hamile kaldıgım kilo 79 :1no2:
biliyorum kotu bısı ama ben hamıle kalmadan once 30 kılo vermıstım, hamıle kalınca doktor rejımı kestı ve rejımı kesınce ben dırek 7 kılo aldım...
siz bole konustukca ben doguma kadar ne olacagımı dusundukce benı afakanlar basıo valla

canım eşinin ssk sından kesinlikel faydalanırsın ama sen şimdi biraz sabretsen olmuyormu çünki mesela sen doğum iznine ayrıalcaksın zaten son 8 haftanda ve doğumdan sonraki sekiz haftada da yine öyle doğum izininde görğneceksin ve sskdan hem doğum parası hemde bu dönemde sskdan maaşını almaya devam edeceksin az buz bi para değil doğum yardımı maaşına göre değişiyor günlük paranın üçte ikisini alıyorsun bence acele karar verme deirm ben sana

bence kg dan önce sırada boy da olsa daha net olur gibi geliyor bana değerlendirmek açısından
1.66 boy hamile kalınan 52kg şimdi 55.5 gibi sadece bi fikir

kızlarrr herkese selam arada bir uğrayabiliyorum artık işlerim oluyor ama sizi özlüyorum.inşallah herkes iyidir.
dimplehawk yeni topiğimiz kilo kontrolü müthiş bir fikir olmuş teşekkür ederiz.ben de ekledim oraya bilgilerimi beni de tabloya yazarsan sevinirim.

canım bunu bilmiyordum bennn , cok iyi oldugun soyledıgın kaydirigubbakcemile5, ama o kadar cok ustume gelıyor ki sana anlatamam, is ustune is verio, hafifletmek yerine, ne kadar gaddar insanalr var, ama sunu biliyorum Allah buyuk....

çok teşekkür ederim istanbula şubat başı gibi gideceğim benim için önemli olan iyi bir doktor ve temiz güzel bir hastane arkadaşlar bir konuda daha yardım isteyeceğim ,
şimdi 4,5 aylık hamileyim 16, haftalıkken 3 lü testimi yaptırdım allaha şükür olumsuz hiç bir şey yokmuş ondan öncede hamile kalındıgında yapılıcak idrar, kan, vs tüm testlerimi yaptırdım bundan sonraki süreçte hangi testleri yaptıracağım, doktor tansiyonumun yüksek olduğunu tuzu kesmem gerektiğini söyledi tuzsuz yemeğe alışıyorum . bunun dışında neler öenmli olucak benim için çok teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…