- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.181
Arkadaşlar şu an bütün rahatsızlığımı ve sancılarımı unutmuş durumdayım şimdi aradılar 4 lü test sonucu çıkmış hiç bir problem yokmuş çok şükür inanılmaz mutlu oldum darısı bekleyenlerin başına..
bu arada mart anneleri hamiş listemiz kaçıncı sayfada bilen var mı? bakayım bir son haline.
çok teşekkür ederim istanbula şubat başı gibi gideceğim benim için önemli olan iyi bir doktor ve temiz güzel bir hastane arkadaşlar bir konuda daha yardım isteyeceğim ,
şimdi 4,5 aylık hamileyim 16, haftalıkken 3 lü testimi yaptırdım allaha şükür olumsuz hiç bir şey yokmuş ondan öncede hamile kalındıgında yapılıcak idrar, kan, vs tüm testlerimi yaptırdım bundan sonraki süreçte hangi testleri yaptıracağım, doktor tansiyonumun yüksek olduğunu tuzu kesmem gerektiğini söyledi tuzsuz yemeğe alışıyorum . bunun dışında neler öenmli olucak benim için çok teşekkürler şimdiden
Hoşgeldin cnm sende özlettin kendini umarım herşey yolundadır..kızlarrr herkese selam arada bir uğrayabiliyorum artık işlerim oluyor ama sizi özlüyorum.inşallah herkes iyidir.
dimplehawk yeni topiğimiz kilo kontrolü müthiş bir fikir olmuş teşekkür ederiz.ben de ekledim oraya bilgilerimi beni de tabloya yazarsan sevinirim.
canim son liste 1905 de........ :cüvcüv:
FTY , HEPATİT teşekkür ederim arkadaşlarım aminn eli ayağı düzgün sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim..
Saol bitanem amin nerde varsa sağlıkla inşallah..jnm gözün aydın olsun darısı tüm bekleyenlerin başına
rica ederim tatlımkızlarrr herkese selam arada bir uğrayabiliyorum artık işlerim oluyor ama sizi özlüyorum.inşallah herkes iyidir.
dimplehawk yeni topiğimiz kilo kontrolü müthiş bir fikir olmuş teşekkür ederiz.ben de ekledim oraya bilgilerimi beni de tabloya yazarsan sevinirim.
ben yokum o lıstede benı de ekleyın
canim son liste 1905 de........ :CüvCüv:
Hoşgeldin cnm sende özlettin kendini umarım herşey yolundadır..
nilufersahh a ozel mesat at. Sabahlari giriyor ve saniyorum artik her gun listeyi yenileyip ekliyor.....
Çok şükür cnm bazı problemleri oldu ama bugün 4 lü test sonucunu alınca hepsini unuttum çok iiyim şu anda.teşekkür ederim canım iyiyim sen de iyisindir inşallah sayfaları okuyamadım imkan yok o kadar birikmiş ki inşallah herkesin keyfi yerindedir.
Çok şükür cnm bazı problemleri oldu ama bugün 4 lü test sonucunu alınca hepsini unuttum çok iiyim şu anda.
Arkadaşlar biz şu an oğluşumla beethoven dinliyoruz birde masal kitabı aldık babamızda her gece bize masal okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?