- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.201
canım bunu bilmiyordum bennn , cok iyi oldugun soyledıgın kaydirigubbakcemile5, ama o kadar cok ustume gelıyor ki sana anlatamam, is ustune is verio, hafifletmek yerine, ne kadar gaddar insanalr var, ama sunu biliyorum allah buyuk....
ben özel bi şirkette sekreter olarak çalışıyorum sakarya caddesinde sen nerde
bu arada yan komşumun bağırmaları bizim evin içinde beni deli ediyorrrrrrrrrlmaz: Sürekli oğluna bağırıyor ben strese giriyorum resmen o yüzden müziğin sesini iyice açtımki duymayayım o kadını diyeee.kadın sürekli bağıran bir tip yeter artık amaa.
ya seni çok iyi anlıyorum hepimiz bir sürü sıkıntıalr yaşıyoruz herkes bi anı nalatsa sayfalar dolar çözüm üretmeye çalış ve birazda derdini anlat en önemliside bu ara onunal iyi geçin pof pofla onu biraz ::)::):) ama bebişelrimizin geleceği için biraz çalışmak gerekiyro bu zamanda iki elin sesi bile kulağa az gelebiliyor :):):):
Bende kızıma beethoven yada mozart değilde tasavvuf müziği cd si alıcam...mercan dede filan, benimde onlar hoşuma gidiyo beni rahatlatıo umarım kızımı da rahatlatır :)...
daha dün eşimle konuştuk bab-ı esrar fila dinletelim diye beknurcum. ama ben duyabilir mi ki diye şüpheye düştüm çünkü doğduklarında bile tiz sesleri duyarlarmış tok sesleri deil.hani akustik gitar filan duyar mı sence?
KIZLAR bugun bız doktorumuza gıttık, ultrasona gırdım, ve bizimki yine cinsiyetini gostermedi kaydirigubbakcemile3, bu aya gelip cinsiyetini hala ogrenemeyen var mı??
Valla canım ben bilmiyordum tok sesi duymadıklarınıııı...Bi internetten araştırmak yada doktora sormak lazım aslında
KIZLAR bugun bız doktorumuza gıttık, ultrasona gırdım, ve bizimki yine cinsiyetini gostermedi kaydirigubbakcemile3, bu aya gelip cinsiyetini hala ogrenemeyen var mı??
CANIM BENIM 3 TANE doktora gittim , hicbiri goremıyor kaydirigubbakcemile3pek bi nazlı çıktı seninki yaa kızlar nazlı olur ama bellide olmaz tabii
sağlıklı olsun inşallah annesi yerim ben onu
bi dahaki sefer öğrenirsin inşallah acaba başka bi doktora daha gitsenmi ben iki farklı doktora gittim biri kesin erkek dedi çok net söyledi diğeri erkeğe benziyo ama tam emin değilim dedi ne bilim bi denesenmi kaydirigubbakcemile5
CANIM BENIM 3 TANE doktora gittim , hicbiri goremıyor kaydirigubbakcemile3
cunku sırtını donmus bizim ki delikafadulden
cokk tatlı ama yerim ben yavrumu
ama insan merak ediyor tabii, hala bisi alırken unisex renkler alıyorumm
canımcım mercan dede severmisin,.ben tabiri caizse hastasıyım..çok güzel ruha dokunan müzikler yapıyo,.bebikime hergün dinletiyorum...:lepi: :lepi:haktanım şimdiden sufi müziğini sevsin,annesi gibimmm:lepi: :lepi:Bende kızıma beethoven yada mozart değilde tasavvuf müziği cd si alıcam...mercan dede filan, benimde onlar hoşuma gidiyo beni rahatlatıo umarım kızımı da rahatlatır :)...
uzman tv ye bak istersen orda anlatıyorlardı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?