2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuju ve koyco arkadaşım
bende baştan tereddüt etmiştim
ama bir süre sonra ayırt edilebiliyor :asigim:
dikkat edin ayırt edersiniz

kujucum meraba güle güleeekaydirigubbakcemile3 tabi canım biizi caya cagıran komsumuz yokki:dilcikar: fazla cay içme tamammı??cogu zarar biliosun..diyene bakkaydirigubbakcemile3

canım benim bebiş kız inş...yani bende bişeyler hissesiyorum
özellikle son iki gündür. ama çok net olmadığı için karnım gurulduyor gidi geliyo sanki...
anlayamadım bir türlü.. karnımı dinlemekten psikopota bağladım artık laelaelaelaelae

kaşıncı haftanızdasınız.. ben 20+1 günüm.. ama hala bebek mi bağırsakmı anlayamıyorum :mymeka:

bugün tam 17.hafta bitti,en son bu pazartesi gittim dra
dr um bana artık hissedeiyo musun pıt pıtları dedi,çünkü senin kız maşşallah çok hareketli dedi ama daha 15 gün kadar hissetmeye de bilirsin dedi

şekerler komşumçaya çağırdı kaçıyorum şimdilik öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

afiyet olsun şeker
ulen benim de komşum olsa da çaya çağırsa tek başıma çıldıracam buralarda
iyi ki sizler varsınız
bu arada ben kurban bayramında antalya ya uçuyorum drum izin verdi,uçak yolculuğu yapabilirsin dedi,bir hafta anacımın babacımın ve kardeşlerimin yanında zaman geçricem ohhhhhhhhhhh ne alaaaaaaaaaaa

bebekleri hissedemeyenler üzülmeyin sakın.ben de önce gaz sanıyodum.hatta ilkinde gaz gibi içim de tuhaf oldu banyoya gittim pırt yapcam diye bekledim bekledim yok salona geçip oturdum gene oldu gene banyoya gittim yok iştee bidaha olunca neden sonra anladımmm:))) yakında hissedersiniz meraklanmayın

sırnaşık şey
ama ne olursa olsun çok güsel şeyler bu anlar zamanlar di mi yawwwww
pıt pıt oldu mu olmadı mı,
kız mı erkek mi şunu alsam şunu mu yapsam
süpppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunlar yaw

cook acık ve net anlatmıssın canımkaydirigubbakcemile3 brawo walla..

sırnaşık şey
ama ne olursa olsun çok güsel şeyler bu anlar zamanlar di mi yawwwww
pıt pıt oldu mu olmadı mı,
kız mı erkek mi şunu alsam şunu mu yapsam
süpppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunlar yaw
ya kızlar kacıncı haftalardasınızz..ben 18 haftayı biraz geciodum hissettiimde..bende karnımı dinlemekten ne zaman pıt olacak diye manyaga bagladım ama en sonunda gaz hareketiyle ayırt edebildim..cünkü gaz hareketi beraberinde tuvalet ihtiyacı getirio biliosunuz ama bunda öyle diil dikkat edin..yerimseniben

benim 17 bitti bugün

evet canım bende sonunda wc ye gitmiyorum bugünde sanki midem bulanıyormuş gibi guluk guluk bişeyler oluyor ... Bence aslında hissediyorum belki de hala şüphe duymayı kafayı koymuşummm :)

galiba sert bi tekme duymayı bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…