- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.561
kuju ve koyco arkadaşım
bende baştan tereddüt etmiştim
ama bir süre sonra ayırt edilebiliyor :asigim:
dikkat edin ayırt edersiniz
ohhh ne güzelll :1closedeyes: akannehirşekerler komşumçaya çağırdı kaçıyorum şimdilik öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
inş.inş. kaydirigubbakcemile5sağol canımcım herhalde doğru hissediyorumdur inşallah yani öpüyorum canımcım kaçıyorum şimdilik
18+6 teyzesi iki farklı dk gittim ikiside erkek dedi sen bağırsakmı bebişmi diyosun yaa şimdi şüphe ettim bende cuma gününden beri hissetmeye başladım bi kaç kez pıt pıt diye oldu ama nasıl oluyoki acaba:uhm:
yeni başladım canımcım cuma günü 1 haftadır
kaşıncı haftanızdasınız.. ben 20+1 günüm.. ama hala bebek mi bağırsakmı anlayamıyorum :mymeka:
şekerler komşumçaya çağırdı kaçıyorum şimdilik öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
canım benim bebiş kız inş...yani bende bişeyler hissesiyorum
özellikle son iki gündür. ama çok net olmadığı için karnım gurulduyor gidi geliyo sanki...
anlayamadım bir türlü.. karnımı dinlemekten psikopota bağladım artık laelaelaelaelae
cook acık ve net anlatmıssın canımkaydirigubbakcemile3 brawo walla..bebekleri hissedemeyenler üzülmeyin sakın.ben de önce gaz sanıyodum.hatta ilkinde gaz gibi içim de tuhaf oldu banyoya gittim pırt yapcam diye bekledim bekledim yok salona geçip oturdum gene oldu gene banyoya gittim yok iştee bidaha olunca neden sonra anladımmm:))) yakında hissedersiniz meraklanmayın
ya kızlar kacıncı haftalardasınızz..ben 18 haftayı biraz geciodum hissettiimde..bende karnımı dinlemekten ne zaman pıt olacak diye manyaga bagladım ama en sonunda gaz hareketiyle ayırt edebildim..cünkü gaz hareketi beraberinde tuvalet ihtiyacı getirio biliosunuz ama bunda öyle diil dikkat edin..yerimsenibensırnaşık şey
ama ne olursa olsun çok güsel şeyler bu anlar zamanlar di mi yawwwww
pıt pıt oldu mu olmadı mı,
kız mı erkek mi şunu alsam şunu mu yapsam
süpppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunlar yaw
ya kızlar kacıncı haftalardasınızz..ben 18 haftayı biraz geciodum hissettiimde..bende karnımı dinlemekten ne zaman pıt olacak diye manyaga bagladım ama en sonunda gaz hareketiyle ayırt edebildim..cünkü gaz hareketi beraberinde tuvalet ihtiyacı getirio biliosunuz ama bunda öyle diil dikkat edin..yerimseniben
ya kızlar kacıncı haftalardasınızz..ben 18 haftayı biraz geciodum hissettiimde..bende karnımı dinlemekten ne zaman pıt olacak diye manyaga bagladım ama en sonunda gaz hareketiyle ayırt edebildim..cünkü gaz hareketi beraberinde tuvalet ihtiyacı getirio biliosunuz ama bunda öyle diil dikkat edin..yerimseniben
cook acık ve net anlatmıssın canımkaydirigubbakcemile3 brawo walla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?