2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tam göbek deliginin alt tarafında oluyo pıtlar zamanla tabiki siddeti artabilio..özelliklede ayakta veya otururken bekleme suan hareketini..yat uzan bence öyle bi dinle bakalım..ben nezaman yatıp uzansam ardarda nasıl kıpırdıo cok güzel yaa..onu hissetmek istedigimde yatıpuzanıorum özellikle..

ben bütün gün oturuyorum bilgisayara azcık eğilince pat diye vuruyo kalk diyo bir anlamda sıkışıyo çocuğum bütün gün...
dün akşamda uzandım biraz elimi karnıma koydum bir vurdu dışardan bile gördüm yani...
önce bağırsaklarımdır diyordum sıklaşınca anladım..çok güzelmiş gerçekten.

AYY HEpatitcim cok yasa sen emi kaydirigubbakcemile3
bende ilk defa dun isyerindeyken hissetttim, ama sadece bir kere bi daha hıc olmadı :sinifsinif:
sadece bir pıt ettı ıcımde kasıklarımın orada o kadar...
yine yeniden sabırsıklıkla bekliyorum bebisimin hareketlerini :kedi:

ben çalışıyorum çanım o yüzden pek yatabileceğim bi ortamım yok ama bende haraketleri hep çalışırken hissettim genelde... Haftalardır eve gidip sol tarafıma yatıyorum dinle dinle bi türlü bişey duymadım valla...ama bürodayken bi pıtpıtlar var...

bende 2010 22 mart annesi olucam inşallah:))
o zamaaaan sende hosgeldin bebişinlee..desene biz daha erken doguracazz..tabi orası belli olmaz ama mart 10 benimkide..yani balık burcu..aglar durur artık..sennkikoc burcu olucak kendi burcum koc..o da zordur sewimlidir ama cok inattır annesi

ebru benim doğumda SAT göre 10 mart olarak görüniyor...inş sağlıkla kavuşuruz hepimiz..

ebru benim doğumda SAT göre 10 mart olarak görüniyor...inş sağlıkla kavuşuruz hepimiz..
ay canım benim senle aynıyız yanii 3 haziran son adet tarihim sennkide öyle heralde..insallah zamanında ve bi cırpıda doguruveririz..balık annişleriyiz hee yandık walla duygusal hassas aglak mafoldumbenolurlar birass ama ayy yerim onlarııopuyorumnanaktan

,
ayy hadi bakalım insallah, saglık sıhatli olsun da...:ecrin_bebek:
benim ki hala gostermed, 4 boyutlu da ogrenırım artık... kaydirigubbakcemile3 inatcı bebegım benim acmıo bacaklarını

gösterir inşallah annesi...utangaçtır belki :) haftaya salı ben de ayrıntılıya gireceğim ben de yüzünü göstersin istiyorum bakalım...:)

evet benbimde 3 haziran canım... hayırılsı olsun inş.. çok heyecan var.. var artık müzik dinletmeye başladım kuzu ya . babamızda masal okuyacak artık. dışarıdaki seslleri duyabiliyoruz artık sanırım.. hayata alıştırıyoruz bakalım bebişi.. Balık bebişleri zor olacak biraz evet.. bende yengeç burcuyum bende çok duygusalımdır... bakalım iki duıygu seli ne yapıcaz ana-kız :)

merhaba arkadaşlar ben birşey soracağım pancuben den haberi olan var mı ulaşamıyorum ona merak ettim bilgi verirseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar ben birşey soracağım pancuben den haberi olan var mı ulaşamıyorum ona merak ettim bilgi verirseniz sevinirim

kızlar tuvalet sorunu olan var mı?
20 dk da bir tuvalete gidiyorum yoruldum valla.ağzıma bi de bi yerime hortum bağlıycam artık bi yandan su içeyim bi yandan çiş yapayım bu ne yaaa...

valla canım ssk varsa devlete git derim ordaki doktorun özeline gidersin bütün testleri hastanede yaptırıyo benim doktorum hiç bi ücret vermedim şimdiye kadar muayene dışında en mantıklısı bence bu

kızlar tuvalet sorunu olan var mı?
20 dk da bir tuvalete gidiyorum yoruldum valla.ağzıma bi de bi yerime hortum bağlıycam artık bi yandan su içeyim bi yandan çiş yapayım bu ne yaaa...

aynıı...maalesef...hatta 20 değil bazen 10dk sonra tuvaletteyim....ama bence sebebi bünyenin bu kadar suya alışık olmaması...çünkü önceden hiç denecek kadar az su içerdim yazın bile....vücudum suyu bulunca coştu heryerini temizliyor ve direkt atıyor suyu...çok su içtiği halde günde iki kez tuv. gidiyor bir arkadaşım vücut alışmış bence...belki bizimki de alışır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…