- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.581
tam göbek deliginin alt tarafında oluyo pıtlar zamanla tabiki siddeti artabilio..özelliklede ayakta veya otururken bekleme suan hareketini..yat uzan bence öyle bi dinle bakalım..ben nezaman yatıp uzansam ardarda nasıl kıpırdıo cok güzel yaa..onu hissetmek istedigimde yatıpuzanıorum özellikle..evet canım bende sonunda wc ye gitmiyorum bugünde sanki midem bulanıyormuş gibi guluk guluk bişeyler oluyor ... Bence aslında hissediyorum belki de hala şüphe duymayı kafayı koymuşummm :)
galiba sert bi tekme duymayı bekliyorum..
evet canım bende sonunda wc ye gitmiyorum bugünde sanki midem bulanıyormuş gibi guluk guluk bişeyler oluyor ... Bence aslında hissediyorum belki de hala şüphe duymayı kafayı koymuşummm :)
galiba sert bi tekme duymayı bekliyorum..
bebekleri hissedemeyenler üzülmeyin sakın.ben de önce gaz sanıyodum.hatta ilkinde gaz gibi içim de tuhaf oldu banyoya gittim pırt yapcam diye bekledim bekledim yok salona geçip oturdum gene oldu gene banyoya gittim yok iştee bidaha olunca neden sonra anladımmm:))) yakında hissedersiniz meraklanmayın
tam göbek deliginin alt tarafında oluyo pıtlar zamanla tabiki siddeti artabilio..özelliklede ayakta veya otururken bekleme suan hareketini..yat uzan bence öyle bi dinle bakalım..ben nezaman yatıp uzansam ardarda nasıl kıpırdıo cok güzel yaa..onu hissetmek istedigimde yatıpuzanıorum özellikle..
hehehhehe....yok canııım ne utanması herkesin basına gelen seyler yaniiikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3utandım valla şimdiiii
o zamaaaan sende hosgeldin bebişinlee..desene biz daha erken doguracazz..tabi orası belli olmaz ama mart 10 benimkide..yani balık burcu..aglar durur artık..sennkikoc burcu olucak kendi burcum koc..o da zordur sewimlidir ama cok inattır annesibende 2010 22 mart annesi olucam inşallah:))
o zamaaaan sende hosgeldin bebişinlee..desene biz daha erken doguracazz..tabi orası belli olmaz ama mart 10 benimkide..yani balık burcu..aglar durur artık..sennkikoc burcu olucak kendi burcum koc..o da zordur sewimlidir ama cok inattır annesi
selam kızlar
geçmişi okudum herkes iyi maşallah....kilolar dışında...boyları takmayın mart annelerinin en kısası benim ne kadar alsanızda benim gibi zepline benzemeyeceksinizdelikafadulden
göbek fotolarını ekledim yine göremeyen arkadaşlar için....
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=9767456&posted=1#post9767456
ay canım benim senle aynıyız yanii 3 haziran son adet tarihim sennkide öyle heralde..insallah zamanında ve bi cırpıda doguruveririz..balık annişleriyiz hee yandık walla duygusal hassas aglak mafoldumbenolurlar birass ama ayy yerim onlarııopuyorumnanaktanebru benim doğumda SAT göre 10 mart olarak görüniyor...inş sağlıkla kavuşuruz hepimiz..
canım senin oglun mu olacak :uhm:
göbegin sivri ya ondan sordumm kaydirigubbakcemile3
,hayır canım inşallah kızım olacak.....doktor yanılmadıysa :)
,
ayy hadi bakalım insallah, saglık sıhatli olsun da...:ecrin_bebek:
benim ki hala gostermed, 4 boyutlu da ogrenırım artık... kaydirigubbakcemile3 inatcı bebegım benim acmıo bacaklarını
gösterir inşallah annesi...utangaçtır belki :) haftaya salı ben de ayrıntılıya gireceğim ben de yüzünü göstersin istiyorum bakalım...:)
ay canım benim senle aynıyız yanii 3 haziran son adet tarihim sennkide öyle heralde..insallah zamanında ve bi cırpıda doguruveririz..balık annişleriyiz hee yandık walla duygusal hassas aglak mafoldumbenolurlar birass ama ayy yerim onlarııopuyorumnanaktan
kızlar size bir sey sormak istiyorum
ben eskişehirdeyim hamileliğimi öğrendijkten sonra doktor araştırdım onvakta sebahattin akyıla gitmeye başladım. sadece muane ücreti veriyorduk sonra testler için para almaya başladılar bende hazır ssk varken dedim doğum hastnesi ne gideyim parda okadar çok vermem dedim doğum özel hastnede 750 veya 1 bin ytl arasında değişiyormuş ssk olunca devlet ödüyor şimdi hangi doktora gideceğimi de şaşırdım... bir tanesi 3 teste gerek yok dedi diğeride yapalım dedi kafam allak bullak oldu
kızlar tuvalet sorunu olan var mı?
20 dk da bir tuvalete gidiyorum yoruldum valla.ağzıma bi de bi yerime hortum bağlıycam artık bi yandan su içeyim bi yandan çiş yapayım bu ne yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?