2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tuvalet sorunu olan var mı?
20 dk da bir tuvalete gidiyorum yoruldum valla.ağzıma bi de bi yerime hortum bağlıycam artık bi yandan su içeyim bi yandan çiş yapayım bu ne yaaa...

aynı sorun bendede var canım... doktor bol su iç dedi diye sürekli su içiyorum ama wc den çıkamıyorum.. bi arkadaşım var aynı zamanda gebe kalmışız mahallemizde .. onunla birkaç saat bir arada olduğumuzda ben neredeyse 5-6 defa wc ye gidiyorum o daha yerinden bile kalkmamış oluyor.. bana senin mesanende bi sorun var galiba dedi..ya çok dar yada çok aşağıda şimdiden böyle olursa son 2 ayı wc de geçirmekten korkuyorum çünkü o zaman bebiş daha çok baskı yapacak..

oo sen yengecsen tamamdr cook iyi anlaşırsınızz cünkü ikiside cok anac burclar ewide cook sewerlewr ew hayatını..ama ben tam bi koc burcuyum zıtız yani ee babası kova babasıyla daha iyi anlaşacak galiba cünkü bende biraz yönetme liderlik war bakalım..bebişine dikkat ert hangi müzıkleri sewio ben hepsini dinlettim ibrahim tatlıses b,ile ama tık olmadı..bide buz dansı vardı trt de onu actım ay kıpır kpıpır sanatsal olucak galiba klasdik müzik felan..

ben önceden de çok su içerdim ama hiç bööle olmuyodu. dediğin gibi umarım alışır bir an önce. belki de bu haftaların özelliği ama zor oluyo yaa

canım bendede aynı yani tamam rahim mesaneye baskı yapıor daha cok tuvalete cıkıoruz ama ben en son gittigimde bebegin bası biraz assagıda ıstırahat et bol da su iç dedi doktorum..yani mesanede baskı oluyo ama dinlendigimde gecio..sen ewe geldiginde bol bol yat dinlen madem yatıp uzanamıosun..

ben önceden de çok su içerdim ama hiç bööle olmuyodu. dediğin gibi umarım alışır bir an önce. belki de bu haftaların özelliği ama zor oluyo yaa

inşallah canım...cidden zor ben bi de okuldayım tenefüslerde tuv. gitmekten dinlenemiyorum...ama bebeğin duruşu da etkili olabilir gibi geliyor çünkü ne zaman vursa mesanemi etkiliyor...bi kaç tekme sonra yine tuvalette oluyorum kaydirigubbakcemile3

yok canım mesanede sorun olduğunu sanmıyorum..snow white ın dediği gibi alışamadı galiba.inş. geçecek.geçmezse de katlancaz yeter ki sağlıkla gelsinler demi:)

bende cok sıkısmıs gibi hissediorum ama cok azz ıdrara cıkıorum..ilk aylar hiiç yasamadım ama demekki rahim büyüdükce...ee son aylar bakalım bizi arayan tuvalette bulacak kaydirigubbakcemile3

yok kızlar yaa,balık bebekleri çok güzel oluyor,benim ilkimde balık,bende balığım,oğlum biraz mızmız ve ağlıyor doğrudur..ama çok duyguludur ve sevgi doludur,laf dinler,uyumlu bir çoçuktur,şiddet yanlısı hiç değil,,,açıma hissi çok kuvvetli,,,ve çok sevilmeyi isteyen bir çoçuk,ve akıllıda oluyorlar,,,hayal güçleri çok geniş,çok renkliler,,,ama çok hassaslar,,,sırtını sıvazlayarak severek her istediğinizi yaptırırsınız,,,siz ona kızsanız bile gelir 2 dakika sonra öpüçüğü konduruverir...kin gütmez hiç,çok masum oluyorlar,,,benim bunun kovaya kayma ihtimali var...ama ben hep dua ediyorum inşallah buda balık olur diye....ayrıça neseli ve çok komik oluyorlar...

dogru söylüosun canım cünkü bende bebegin bası birqaz assagıda duruomuss buda mesaneye baskı yapıo..bol bol ıstrahat etmem gerekio..ben biraz ayakta kalıorum ewde bile olsam..

yok kızlar yaa,balık bebekleri çok güzel oluyor,benim ilkimde balık,bende balığım,oğlum biraz mızmız ve ağlıyor doğrudur..ama çok duyguludur ve sevgi doludur,laf dinler,uyumlu bir çoçuktur,şiddet yanlısı hiç değil,,,açıma hissi çok kuvvetli,,,ve çok sevilmeyi isteyen bir çoçuk,ve akıllıda oluyorlar,,,hayal güçleri çok geniş,çok renkliler,,,ama çok hassaslar,,,sırtını sıvazlayarak severek her istediğinizi yaptırırsınız,,,siz ona kızsanız bile gelir 2 dakika sonra öpüçüğü konduruverir...kin gütmez hiç,çok masum oluyorlar,,,benim bunun kovaya kayma ihtimali var...ama ben hep dua ediyorum inşallah buda balık olur diye....ayrıça neseli ve çok komik oluyorlar..

dogru söylüosun canım cünkü bende bebegin bası birqaz assagıda duruomuss buda mesaneye baskı yapıo..bol bol ıstrahat etmem gerekio..ben biraz ayakta kalıorum ewde bile olsam..

sık sık tuvalete gitme sorunu ben de de var. neredeyse dersten çıkıp gideceğim. şimdi böyleysek ilerleyen haftalarda ne yapacağız bakalım....

ebru sen ayrıntılı ultrasona girdin mi..
ewet hayatım ayrıntılıya girdim üçlü taramda..ultrasonda hersey normal cıktı ama kan tahlillerimde risk faaktörü yüksek cıkınca amniyosentez yaptrdım..ama içimde hiç köti bi his yok nedende..hatta bi doktorum gerek bile duymamıstı buna ..sonuclarım haftaya insallah..geneli temiz cıkıomus zaten ailede down sendromu falan yoksa..

Canlarım merhabalar nasılsınız?
Geçmişi biraz okuyabildim...Ya kıpırtılardan pıtlardan tekmelerden bahsetmişsiniz..
Biz bgn 18 haftalık olduk ama ben bebikimi hissetmiyorum...Yani açıkçası belki de tekmeliyodur yavrucak ama benim bağırsaklarımdan sürekli gurul gurul ses geldiği için ikisini ayırt edemiyorummafoldumben

merhaba arkadaşlar,
pıt pıtlar benim de derdim...
artık birşeyler hissetmeye başladım sanırım. ama gündüzleri nerdeyse hiç hissetmiyorum, akşamları ise ancak sırtüstü yatarken duyuyorum bıdıkımı.
umarım bağırsak hareketleriyle karıştırmıyorumdur, gazdan uçmak üzereyim çünkü :)

beknurcum ben de 20 haftalık oldum 1 hafta falan oldu hissedeli.22. haftaya kadar anlamayabiliyomuş anneler.üzülme yaaa..az kaldıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…