- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.621
yok kızlar yaa,balık bebekleri çok güzel oluyor,benim ilkimde balık,bende balığım,oğlum biraz mızmız ve ağlıyor doğrudur..ama çok duyguludur ve sevgi doludur,laf dinler,uyumlu bir çoçuktur,şiddet yanlısı hiç değil,,,açıma hissi çok kuvvetli,,,ve çok sevilmeyi isteyen bir çoçuk,ve akıllıda oluyorlar,,,hayal güçleri çok geniş,çok renkliler,,,ama çok hassaslar,,,sırtını sıvazlayarak severek her istediğinizi yaptırırsınız,,,siz ona kızsanız bile gelir 2 dakika sonra öpüçüğü konduruverir...kin gütmez hiç,çok masum oluyorlar,,,benim bunun kovaya kayma ihtimali var...ama ben hep dua ediyorum inşallah buda balık olur diye....ayrıça neseli ve çok komik oluyorlar..
ewet hayatım ayrıntılıya girdim üçlü taramda..ultrasonda hersey normal cıktı ama kan tahlillerimde risk faaktörü yüksek cıkınca amniyosentez yaptrdım..ama içimde hiç köti bi his yok nedende..hatta bi doktorum gerek bile duymamıstı buna ..sonuclarım haftaya insallah..geneli temiz cıkıomus zaten ailede down sendromu falan yoksa..
ayyy aynı benia naltmışsın bende balık burcuyum bebğimde balık oalcak eşim çıldırıyor evde iki tane sulu göz olcak diye ama onuda bizden başaksı çekmez :):):)::): Başak burcu ve yükseleni aslan zor bir karakterdir :):):):
merhaba güzeller kaçırdığım sayfalara baktım hemen
wc sorunu bende de var lavabodan çıkamıyorum neredeyse bi de iki gündür bi midem yanıyo süt içtim maden suyu hiç bişey fayda etmedi gaz da yapıyo böle olunca tam kurtulduk derken niye böle oldu anlamıyorum demin komşumda bebek saçlanıyodur ondandır dediler ne bilim doktorlarda öle bişey yok diyolar arada biz çekmeye dvm ediyoruz işte
ben kaçtım kızlar
yemekteyizi izlicem valla
öptüm hepinizi
merhaba arkadaşlar,
pıt pıtlar benim de derdim...
artık birşeyler hissetmeye başladım sanırım. ama gündüzleri nerdeyse hiç hissetmiyorum, akşamları ise ancak sırtüstü yatarken duyuyorum bıdıkımı.
umarım bağırsak hareketleriyle karıştırmıyorumdur, gazdan uçmak üzereyim çünkü :)
aslında ilk hastanede yaptrdııgım tahlillde risk 1:155 cıktı sonra emin olmak için baska hastanede yaptrdım ve bu defa risk 1:548 cıktı ve doktor biz yüksek riske göre degerlendrmek zorundayz dedi ve benmde içim rahat olsun diye korka korka amniyosentez yaptrdım cok sükür bi sorunda olmadı sonuc bekliorum..insallah haftaya iyi haberlerele sewindrrim sizi..seninkinin cinsiyeti ne canım bellimibenimde 3 lü tarama risk faktörüm 1/560 çıktı doktor aminosenteze gerek görmedi ayrıntılı ultrason içinde salı günü gidicemm.. görelim bakalım cüceyi.. kime benziyorr.. ben bu kadar süre hala hareket hissetmediğim için sanki biraz tembel diye düşünüyorum. babasına çekmiş.. bana benzese dört dönmesi gerekirdi içeride.. ama belkide dönüyordur annesi hissetmiyordur.. bakalım görecez..
merhaba güzeller kaçırdığım sayfalara baktım hemen
wc sorunu bende de var lavabodan çıkamıyorum neredeyse bi de iki gündür bi midem yanıyo süt içtim maden suyu hiç bişey fayda etmedi gaz da yapıyo böle olunca tam kurtulduk derken niye böle oldu anlamıyorum demin komşumda bebek saçlanıyodur ondandır dediler ne bilim doktorlarda öle bişey yok diyolar arada biz çekmeye dvm ediyoruz işte
o mide yanmasıda bendede var ,,çok kötü yaaa,soğuk süt iyi geliyormuş sözde ama bende bir işe yaramıyor...
bu arada siz haftanızı nasıl hesaplıyorsunuz.. internete göre mesela ben 20+1 olunca 21.hafta olarak görüyor ama doktora gittiğimde mesela 19+4 isem 19.hafta diyor yani sanırım doktorlar biten haftaya göre değerliyor.. yani ben bugün 20+1 deyim 20.haftamdayım diyorum aceleye gerek yok :)
geçmiş olsun canım zor bişey.. ben de yaşadım aynı sorunu.artık olmuyo çünkü hamurişi yiyince olduğunu farkettim, ekmek de dahil.yediklerin mi yapıyor acep sana da
yok valla canım süt sıcak soğuk denedim nafile yanmaya dvm:dilcikar:
geçer inşallah en kısa zamanda
aslında ilk hastanede yaptrdııgım tahlillde risk 1:155 cıktı sonra emin olmak için baska hastanede yaptrdım ve bu defa risk 1:548 cıktı ve doktor biz yüksek riske göre degerlendrmek zorundayz dedi ve benmde içim rahat olsun diye korka korka amniyosentez yaptrdım cok sükür bi sorunda olmadı sonuc bekliorum..insallah haftaya iyi haberlerele sewindrrim sizi..seninkinin cinsiyeti ne canım bellimi
[COLOR="DarkOrchid" .!.:laviniaebru[/COLOR]; amniyosentez sonucun inşallah iyi çıkar
hamur işi yemedim ne zamandır ekmek yiyorum ama hep yiyodum olmamıştı yağlı da yemem acıda ekşide ot gibi yaşıyorum:bbo:
bizim babamızda kova,yükseleni başak,:)))şimdi oğlanla ben balığız,ikinçi kovaya kaysın istiyor o,,bende oda balık olsun istiyorum çünkü kova insanı biraz zor bir kişilik oluyor... :))) ilkim 15 mart doğumlu inşallah 2.kez mart annesi olaağım... :)))yada diyorum keşke benim doğum günümde doğsa bende 24 şubat doğumluyum... :)))
dün akşamdan bu yana portakal falan yemedim ve midem fazla yanmadı buğün sanırım yediklerimiz etkiliyor,,fazla baharatlı falan tüketmemek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?