son bir haftadır iyice arttı,adam yanımdayken ona katlanamıyorum,sabah ona elbiselerini dolaptan çıkrıp vermek bile zoruma gidiyor,kendisi kalkıp alamıyormu,hizmetci yerine koyuyor beni diye....oda işine geldimi benimle iyi işine gelmedimi hiç ilgilenmez,konuşmaz bile benle,buda sinirime dokunmaya başladı....
seninde zor durumun,inşallah kısa zamanda biter askerliği,böyle uzaktada zor be.....yine anlayışlı kafrşılamış seninki,benimkinin bir de kabalığı var,hiç çekilmiyor,odun resmen...
anı m geçmiş olsun bol bol sıkma portakal suyu iç,ballı süt iç,brokoli ye,birde kivi,bunlar gribe iyi gelen şeyler,nane limon diyeeğim ama hamilelik malum...ha yoğurtta iyi geliyor ama soğuk olmayaack...yerimseniben
ccanım mevlam kolaylık versin sana , inşallah geçer bu dönem bebeğinle birlikte çok mutlu olursunuz her bebek mutlu bir ileyi hak ediyor kendini sakın üzme meleğin olsun tek düşüncen bu aralar . eşinde bak diyorsun ki uymuyor bana hep kötü değil güsel yanalrını yaptığı güzellikelri düşün sen ilgi gösterki oda ilgi göstersin unutma kocalarımzıda biizm ikinci evlatlarımız hatta çocukalrımzıdan daha beter çocuk olur onlar yeri geldiğinde :) hadiiii üzme kendini mutlu ol biraz hatta ara eşini kendini toparladığında aşkım cnaım şeklinde konuş anlat bu dertli halini fazla bunaltmadan onu birlikte aşın bu günleri hamilelik zor televizyondaki habere bile hüngür hüngür ağlayan anlamsız bi sinizr yapımız var işte :)
bu arada hastalık ile ilgili tavsiyelerin için teşekürler canım deneyeceğim inşallah düzelirim bir an önce yoksa yolculukiyice yoracak beni :8senağlama