Ben de 20li hastane seti aldım.Bundan bi kaç tane daha alsam ilk 3 ay başka bişey almama gerek kalmaz heralde.
Setin tamamı:
[/URL][/IMG]
Havlusu ve battaniyesi:
[/URL][/IMG]
Önlükleri,hırka ve pantolonu, tulumu:
[/URL][/IMG]
Çıtçıtlı atleti:
[/URL][/IMG]
Zıbını,eldivenleri,şapkaları,çorabı:
[/URL][/IMG]
İç çamaşırları, ter bezi:
[/URL][/IMG]
Biz ne görürsek alıp alıp geliyoruz..Nereye kadar bilmiyorum valla.Ama çoook şeker şeyler var minik minik.. hihoyyytçanım ben liste yaptım ona göe alıyorum hem daha öncedende teçrübem olduğu için sadeçe gerekli şeyleri alıyorum,,,,
ay çooook şeker bu set yaaaa........
akşam bizde dolaştık eşimle al bir tane dedi ben almak istemedim sonunda dayanamadı F.B.Lİ çıtçıt atlet aldı.. ekliyecem resmini
frambuaz çok güzel cicişleri prensesin maşallah...
Biz ne görürsek alıp alıp geliyoruz..Nereye kadar bilmiyorum valla.Ama çoook şeker şeyler var minik minik.. hihoyyyt
Haftasonu biz de Fenerium'da baktık hastane setlerine, atletlere falan. Ama hastane setleri pashalı geldi.10 parça 60TL...
Atletlerin, tulumların da en küçüğü 3-6 aydan başladığı için onlardan da almadık..
Ama ürünleri gerçekten kaliteliydi.
Hem de nasıl...insanı çok fena kandırıyor o çiçiş şeyler demi?
Sen de aldıklarını iyi günlerde kullan canım..Bebek kısmetiyle gelir derler ya heralde öyle olacak..frambuaz çok tatlılar yaa.. bende başladım almaya yavaş yavaş .. kısa kollu uzun kollu takım aldım.. Havlusunu battaniyesini aldım şimdilik...Birde çok hediye gelecek unutmamak lazım..Eş dost hep tulum gibi ilk 6 ay kullanabileceğin şeyler alır genelde... Birinci derece yakınlar dışında. Bizim babaanne beşiğini anneannede arabasını almak istediğini söyledi.. Yavaş davranıyoruz.. Sizin 20 li set çok güzelmiş... Güle güle kullansın minişin...
Amin arkadaşım...Darısı senin bebeğine olsun.cinsiyetini öğrenmeden bişeyler almıycam
frambuaz canım Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin
tesekkür ederim frambuaz:) evet ben ördüm :hulya:
yada örmeye calıstım.. acemice
bende bebısımın cınsıyetını bılmıyorum ama ona orgu sueter oruyorum ormek ısateyenler buradan bakabılır Bebek örgü süveter modeli | Dantel Örnekleri
Ben de 20li hastane seti aldım.Bundan bi kaç tane daha alsam ilk 3 ay başka bişey almama gerek kalmaz heralde.
Setin tamamı:
[/URL][/IMG]
Havlusu ve battaniyesi:
[/URL][/IMG]
Önlükleri,hırka ve pantolonu, tulumu:
[/URL][/IMG]
Çıtçıtlı atleti:
[/URL][/IMG]
Zıbını,eldivenleri,şapkaları,çorabı:
[/URL][/IMG]
İç çamaşırları, ter bezi:
[/URL][/IMG]
[ı][sıze="2"]buda benim ogluşum icin hazırladıgım ilk cicisi:)[/sıze][/ı]
[ımg]http://img29.imageshack.us/img29/6889/snv81772.th.jpg[/ımg]
ya buna bayıldım ben nasıl yapılıyooooooooooo
harika bi set bu yaa.farklı valla eminim bebişine çokkk yakışacak iyi günlerde kullansın meleğin inşallah.bizde yavaştan başladık birşeyler almaya.annemi bunaltarak örmeye çalışıyorum bebeğime düz bir ceket bakalım başarabilecekmiyimkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?