- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
-
Kızlar isim arama telaşı başladı artık ben umut utku ayaz isimlerinden birini istiyorum eşim yok diyofikirlerimizi paylaşalım
canım ben ayazı çok seviyorum hatta oğluma düşünüyorum.bence çok güzel.ayrıca utkuda güzelmiş...
Arkadaslar esım alperen dıyo aslında guzel ısım ama bazı kımseler taraf belırtıyo dıyolar esın mhp lı mı fılan dıye napmalıyım sızce
Arkadaslar esım alperen dıyo aslında guzel ısım ama bazı kımseler taraf belırtıyo dıyolar esın mhp lı mı fılan dıye napmalıyım sızce
gercekten mı canım zaten ısteyen esım ben emın deılım ılerde problem olmasın dıye
Kızlar isim arama telaşı başladı artık ben umut utku ayaz isimlerinden birini istiyorum eşim yok diyofikirlerimizi paylaşalım[/Q
Bu arada senın buldugun ısımlerde cok guzel onları bende dusundum ama bu esler ıste hıc ılımlı deıl nedense objektıf dusunemıyolar bence. Ozellıkle utku ısmı cok guzel
benim oğlumun adı toprak şimdi kızım olacak tam emin olmamakla beraber adını güneş doğa yada alev koymayı düşünüyorum ama hala isim arıyorum
Kızlar isim arama telaşı başladı artık ben umut utku ayaz isimlerinden birini istiyorum eşim yok diyofikirlerimizi paylaşalım[/Q
Bu arada senın buldugun ısımlerde cok guzel onları bende dusundum ama bu esler ıste hıc ılımlı deıl nedense objektıf dusunemıyolar bence. Ozellıkle utku ısmı cok guzel
ama kararlıyım 2 isim olacak biri benim dediğim olceklülülülülülü
benim oğlumun ismi de tarık olacak inşallah,
anlamı da parlak ışığıyla karanlığı delen yıldız zemuszemus
isim çok güzel hulyaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?