2010 mayıs anneleri hadi isim arayalım

MUTLUYUM1111

uğurum büyüyorrrrrrrrrr
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
7.730
0
156
Diğer
Kızlar isim arama telaşı başladı artık ben umut utku ayaz isimlerinden birini istiyorum eşim yok diyofikirlerimizi paylaşalım

Arkadaslar esım alperen dıyo aslında guzel ısım ama bazı kımseler taraf belırtıyo dıyolar esın mhp lı mı fılan dıye napmalıyım sızce

gercekten mı canım zaten ısteyen esım ben emın deılım ılerde problem olmasın dıye

Arkadaslar esım alperen dıyo aslında guzel ısım ama bazı kımseler taraf belırtıyo dıyolar esın mhp lı mı fılan dıye napmalıyım sızce

maalesef bazı isimler bu şekilde etiketlenebiliyor, bence başkalarının ne düşündüğü önemli değil, senin içine siniyor mu, bebeğine alperen diye seslendiğinde hoşuna gidiyorsa, anlamına bakıp beğendiysen kimseye kulak asmıycaksın zemuszemus

benim oğlumun adı toprak şimdi kızım olacak tam emin olmamakla beraber adını güneş doğa yada alev koymayı düşünüyorum ama hala isim arıyorum

Haklısın canım ısım kulaga hos gelıyo ben tepkılı degılım yanı anlamı da guzel yıgıtermıs kısı demek kabul edeyım o zman esım zaten deyıp duruyo

benim oğlumun ismi de tarık olacak inşallah,
anlamı da parlak ışığıyla karanlığı delen yıldız zemuszemus

selam bildiğiniz gibi ben hala cinsiyeti öğrenemediğim için tam olarak şunu koycam diyemiyorum :)))
ama aklımızda olan isimler kız olursa Balsu yada Masal erkek olursa Kartal olmasını istiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…