- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
-
merhaba ben ayşegül bende mayıs 21de doğurucam inşallah ama kafayı yemek üzereyim o kadar isim geldi geçtiki halada karar veremedim ecrin beril dedim başta sonra ceylin dedim yok olmadı cemre dedim şimdide ılgın diorum aslında ben 2 isimli olsun istiyorum ama bulamadığım içinde tek isme döndüm ılgın nasıl sizce?
kızlar çok zormuş ya isme karar veremek aklmda o kadarisim vardı ki ama bir haftadan beri öykü diyorum ve çok alıştım önceleri iki isim diyodum ama şimi öyküde kaldım öyle nasıl sizce benim çime sindi eşimde sevdi
sorma nvin ya ama gerçekten ,ç,me sindi inş değştirmem eşimde sevdi ondan kesin gibi bakalımtubacım öykü çok hoş bi isim hem modern bi isim hemde öle şuanda popüler olan uyduruk isimlerden değil bence güzel bi seçim yapmışsın diyicem ama sen bunuda değiştirirsin :)) opuyorumnanaktan
inş sağlıkla kucağına alırsınkızlar eşim koydu oğlumuzun adını,devrim geliyor inşallah mayısda
inş sağlıkla kucağına alırsın
ikizlerin mi olacak ne güzel çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş tüp bebek miBenim Bebşlerim isimleri : Tuana Naz & Perit Tan Olacak
( Perit bir Çerkez isim anlamı Önder, Lider turkbayragi)
emir tarık...talha....kayra....sizce hangisi daha güzel?karar veremedim bende......
ikizlerin mi olacak ne güzel çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş tüp bebek mi
benim kocişşşşşşşşşş
sinir ya
ne desem yok diyo
utku çok istedim olmadı
umut yada uğur olecek
bence her iki isimde çok hoş canım..:lepi:
merhaba ben ayşegül bende mayıs 21de doğurucam inşallah ama kafayı yemek üzereyim o kadar isim geldi geçtiki halada karar veremedim ecrin beril dedim başta sonra ceylin dedim yok olmadı cemre dedim şimdide ılgın diorum aslında ben 2 isimli olsun istiyorum ama bulamadığım içinde tek isme döndüm ılgın nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?