2010 mayıs anneleri hadi isim arayalım

merhaba ben ayşegül bende mayıs 21de doğurucam inşallah ama kafayı yemek üzereyim o kadar isim geldi geçtiki halada karar veremedim ecrin beril dedim başta sonra ceylin dedim yok olmadı cemre dedim şimdide ılgın diorum aslında ben 2 isimli olsun istiyorum ama bulamadığım içinde tek isme döndüm ılgın nasıl sizce?

bence Ilgın çok güzel tam anlamı ne?
tek isim olmasıda bebişin için bence daha iyi
aile iki isimden birini kullanıyor okuldada diğerini seçiyorlar çocuğun aklı karısıyor
benimde kızım olacak ben Neva istiyorum eşim Berrak
Neva koymasamda Berrak da koymayacağım kesin daha zaman var nasılsa:hulya:

kızlar çok zormuş ya isme karar veremek aklmda o kadarisim vardı ki ama bir haftadan beri öykü diyorum ve çok alıştım önceleri iki isim diyodum ama şimi öyküde kaldım öyle nasıl sizce benim çime sindi eşimde sevdi

tubacım öykü çok hoş bi isim hem modern bi isim hemde öle şuanda popüler olan uyduruk isimlerden değil bence güzel bi seçim yapmışsın diyicem ama sen bunuda değiştirirsin :)) opuyorumnanaktan

tubacım öykü çok hoş bi isim hem modern bi isim hemde öle şuanda popüler olan uyduruk isimlerden değil bence güzel bi seçim yapmışsın diyicem ama sen bunuda değiştirirsin :)) opuyorumnanaktan
sorma nvin ya ama gerçekten ,ç,me sindi inş değştirmem eşimde sevdi ondan kesin gibi bakalım

Benim Bebşlerim isimleri : Tuana Naz & Perit Tan Olacak
( Perit bir Çerkez isim anlamı Önder, Lider turkbayragi)

biz daha karar veremedik, ne zormuş isim bulup karar vermek. hepinizin bebeklerinin isimleri hayırlı olsun, adlarıyla uzun güzel bir ömürleri olsun inşallah....

Ilgın güzel bi isim oğlun olursa da ismi hazır Ilgar yerimseniben Eşim kuzenin çocuğuna söylemiş yıllar önce ,adı Ilgın.Dere kenarında yetişen pembe çiçekli ağaççık.Latincesi de war Tamarix pentandra sırnaşık şey.Bitkiler işim olduğu için sewdiğim isimdi şimdi puffff.Neyseki oğlum oluyo ama oğluma bitki ismi koymayacam :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…