2010 mayıs anneleri hadi isim arayalım

bende kararsuızım ya ilk başlarda eylül melis diyodum şimdi ada aklımda iki isim konusunda da kararsızım eşimde gökçen diyo belki o yüzden iki isimli olabilir hayırlısı bakalım

benım paşamın ismi gerçi tıckerda yazıyo ama olsun ben topicede yazıyımm
YUSUF EREN
yusufu ben ereni babası bıraktııı

bitanecik oğlumun ismi ARDA olacak inşallaahh zemuszemus erkekiiiimm beniimmm minik aşkıım opuyorumnanaktan

bizde kızımıza buğlem ecrin ismini koyucaz..burda görmüştüm eşimde begendi öyle karar verdik
alternatif olarak

ceylin
efsa
dila
belinay
beren
berfin
eliz

bende kızımın ismini Mina koyacağım. hamile olmadan öncede hep mina düşünüyordum fikrim değişmedi. öyle güzel anlamlarıda varki. arapçada gökyüzü ve billur demek farsçada papatya demek afgan dillerinde aşk kabede bir mekan ve daha bir çok anlamı var. ben istedim eşimde kabul etti. yalnız birde kayınvalidemin ismini koymayı düşünüyoruz göbek adı olarak ilk torun olacağımız için gönlünü alalım dedik. onunda ismi havva. yani mina havva olacak inşaallah. canım kızım Mina sabırsızlıkla bekliyorum seni yerimseniben

herkese selam..bende aramaya başladım isim ya.ECRıN ismini çok begenıyorum ama eşim pek sevmedi.başka isimler buluyo .
belinay
dilruba
nilda
azra
bunlardan bi seçim olucak herhalde bizde:)

ben akılmdaki isimleri kağıtlara yazdım 21 aylık ogluma çektirdim 3kez üstüste yaprak ismini seçti çok şaşıdık büyük bir ihtimalle kızımın ismini yaprak koyacağız

kızlar bende ecrin le nisa arasın da kaldım nisan da olabilir alternatif olarak ceylin eflin efnan ikra umut tuana aklıma gelen bunlar :hulya:

bizde tam karar vermedik ama ya yiğit ayaz yada yağız ayaz koyacağız iki isim düşündük.ne zormuş dimi isime karar vermek.

benim oğluşumunda ismi kerem olucak inşallah 2.isim arıyoruz bizde erkek anaları yağız koyun biriniz ben çok seviyodum eşim istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…