2010 mayıs anneleri hadi isim arayalım

ceylini bu sitede çok sitede çok görüyorum
aynı zamanda duruda öle
buranın en popüler isimleri herhalde
:asigim::asigim:

merhabaaaaaaa ksılarrr

bende ela duru ikisini düşündüm

eşim istemiyo

oda doğa almira istiyo onlarıda ben istemiyorum

bakalım ne olcak burdan fikir alim ben birass

merhabaaaaaaa ksılarrr

bende ela duru ikisini düşündüm

eşim istemiyo

oda doğa almira istiyo onlarıda ben istemiyorum

bakalım ne olcak burdan fikir alim ben birass
doğa ismi sade ve güzel
bizde ben eylül düşündüm ama eşim ömür olsun istiyo karar veremedik bi türlü..

ama burdada ömürü beğendimboshayallersmile

kızlar benim kuzumun ismide MıNA olacak hayırlısıyla....
çok sevdim bu ismi çok ısındım...........anlamlarıda çok güzel mekkede bir dağ...........gökyüzü.billur.........

Ben Derin ismini çok beğeniyorum. Evlenip çocuğum olursa kız ya da erkek Derin koyucam (dilerim en kısa zamanda) :)))

benim kuzumun ismide eymen olucak....yanlız iki isim istediğimiz için önüne bir isimdaha bulucaz hala araştırmadayız babamız her akşam başka bir isimle geliyor...bakalım hangisine karar vericez....

bende eymen ismini çok beğenmiştim canım
yusuf eymen olsun istedim ama maalesef cins koçişim istemedi
adıyla büyütürsün inşalahhh

Benım kocam da aynı ben kaan ıstıyodum o alperen dıye tutturdu heralde oyle olcak.Ilkını ben koyayım sonrasında sen ıstedıgını koyarsın dıyo sankı 10 tane daha dogurcam

mrh kızlar bende mayıs annesiyim .benimde oluşum olucak inşallah.bizde bir sürü isim denedik karar vermek zor.ilkten Giray dedik,sonra ege dedik, bakalım daha ne diyecz.bende ege ismini beğendim aslında ama tek olmaz yanına bişey daha yapıştırmak lazım..aslında aklımda tuna vardı istemediler.şimdide meriç düşünüyorum..hayırlısı.offfff kanser olcam isim mevzusuna...

bizimde kızımız olacak inşallah adı büyük ihtimalle Tuana olacak, çok zor bir karar ama başkasına söylerken bu kadar zor olmuyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…