2010 mayıs anneleri hadi isim arayalım

allah kısmet ederse benımde kızım olucak eşim ve ben kızımız olmasını cok istediğimiz için adını çok önceden belirlemiştik çok sukur rabbımde kız nasip etti inş sağ salım kucagımıza almayıda nasip eder(hepimiz için inş) çok uzattım dimi:) bebişimin adı Ecrin Asel olucak inş

bizdeçok düşündük en son

Alya Deniz:asigim:ismine karar verdik :) son ana kadar bi sıkıntı çıkmassa

Arkadaslar esım alperen dıyo aslında guzel ısım ama bazı kımseler taraf belırtıyo dıyolar esın mhp lı mı fılan dıye napmalıyım sızce

canım benim oğlumun isimide alperen kayra alpereni babası kayrayıda ben bıraktım oğlum şuan 9,5 aylık şimdiye kadar kimseden öyle birşey duymadık deselerde çokta önemli değil zaten oğluma da çok yakıştığını düşünüyorum bence güzel bir isim anlamıda gayet hoş tabi yinede sen bilirsin zemuszemus

Saol canım ben de kıme soylesem hep tepkı aldım yoksa bende begenıyorum ısmı su anda esıme baska bır teklıf sundum ıyı mı yaptım bılmıyorum ama babasının ısmıne ısım katıp onerdım onlarda ıster hem de önünden gecmıs olayım dıye Ahmet Kaan olsun dedım hosuna gıttı ama hala net degıl bakalım ıkısınden bırı olacak buyuk ıhtımal vakıt az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…