2010 Mayıs Anneleri Listesi

bende varımm yaşım 24
sat 17ağustos
hamileliğe başladığım kilo53
bebeğim erkek isim henüz karar vermedik opuyorumnanaktan

biz artık isme karar verdik. EYMEN olucak oğlumuzun adı. şekerlerin üzerine yazdırdık bile. 28nisan istiyorum. sezeryan olucaz %90 bakalım cmt günü doktor nedicek?

bende 2010 mayıs annesi olcam inş.yaşım;25,sat;22 agustos,tahmini d.t;29 mayıs,hamiş kaldıgım kilo;54,cinsiyet;kız,isim belli degil.......opuyorumnanaktan

bende varım bendeee:))) yasım 25 sat: 21 agustos

muhtemel dogum tarihi 28 mayıs ama sezaryen olacak 14 mayısta şimdilik dr boyle soyledi erkende olabilirmiş bekliyorum:) bebişim erkek adı da Aras Nas olacak.

59 kilo hamile kaldım 74 kiloyum boyum da 1.69

bukadarrrr.....

selam.kismetse 26 mayis benim de ilk bebegimin dogum gunu olucak..bekliyoruz bakalim

merhaba benide eklermisiniz yaş 26 sat :10 ağustos doğum tarihim 17 mayıs hamile kalınca kg 58 bebeğim erkek olucak adıda mert kıraç ..

merhaba benide eklerseniz sevinirim sat:31 ağutos yaş:29 doğum tarihi :27 mayıs nasipse kızımız olacak ismi ece,57 kg ile hamile kaldım.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinboshayallersmile

Ben de Mayıs Teyzesiyim:)zemuszemusopuyorumnanaktan
Napiim anne olamadık, ben de böyle katılıyorum aranıza ...
Canımız Kızımız Yağmur 9 Mayıs 2010 15:50'de dünyaya geldi:lepi:

kızlar masallah ben gırmeyelı mayıs annelerı çogalmış
benımde oğluşum 29 mayısta dunyaya geldı
ismi hüseyin mert :)
hepinizin ellerinden öpüyor :)

Herkese merhaba arkadaşlar
şimdiye kadar ismi listede olupta doğum yaptı die bizi bilgilendırmeyen arkadaşlarımızın ismi silenecektir
eğer bilgileriyle yenıden yazdırmak ısteyen olursa seve seve eklerım

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…