2010 Mayıs Anneleri Listesi

benide ekler misiniz yaş:25 sat:22 ağustos doğum:29 mayıs hamile kal kilo:59 oğlum olucak adı :Bilge Kağan

teşekkür ederiz teyzesi ismimizi tabloya eklemişsin hayırlı haberlerimizide paylaşırız inşallah.....:)))

benide eklermisiniz :) yaş:22 sat:06 ağustos hamile kaldığım kilo 46 beklenen doğum 13 mayıs kızımızın adı elifnaz

firstday, ellerine sağlık, liste çok güzel ve uzuunnn :) bir de ikizlerimiz varmış, ne güzel. hepimizin bebekleri sağlıkla sırasıyla gelsinler inşallah...

canım benide ekler misin yaşım 22 son adet tarihim 22 ağustos beklenen doğum tarihim 29 mayıs inşaallah bir kızım olacak adınıda mina koyacağım inşaallah yerimseniben

çook teşekkürler inşaallah sağ sağlim kavuşuruz bebişlerimize)) bu arada hamile kaldığım kiloyu yazmayı unutmuşum 50 kiloydum

canım benide eklermisin listeye yaşım 28, hamile kaldığım kilo 60,son adet tarihi 29 temmuz 2009, beklenen doğum tarihi 5 mayıs 2010

güncellendiii
maşaallah 90 anne oldukkkk...Allah nazarlardan korusun

ilkgüncüm benimde 19agustos 26mayıs devrim şiyar,72 kilo başı aşağıda,eline sağlık şimdiden :)

merhaba ben de listeye dahil olabilirmiyim.
sat 2 ağustos
doğum 9 mayıs
isme karar veremedim eren ya da yamaç

kızlar bende 2010 mayıs annesi olacağım doğum 30 mayıs kızımız olcak ama adı henüz belli değil...

maşallah mayıs annelerine 93 kişi olmuşuz....düz hesap 100 yapalım biz bunu:))

94 olsun mu :)

yas 28
sat 26 temmuz
baslanan kilo 56
beklenen bebek erkek
isim belli degil :)
sengözlerimebaksanab

ilkgün canım bizim isim de belli oldu sanırım istersen yazabilirsin Ahmet Alperen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…