yaaa bende kışlıklarımın bir kısmını çıkardım daha doğrusu eledim resmen giyebilecekler diye. geçen kış giydiğim kışlık bermudamın içine bile giremedim ben. yeni bişeyler almam şart oldu:kedi:
pardon bunu yazmayı unutmuşum hayırlı olsuna.s.
Canım bana da oluyo belime değil de kalçama giriyo. kalıcı olmas inş yaa üsülme:1no2:
aynıyız senle canımmm ben geçen hafta hareketlerini gördüm iyice büyüdü fasulyelerimizzz maşşş..:dance:
SCHATZİ cnm yeni haftan hayırlı olsunnnnn sağlıklı büyüsünnn
cnm yaaa taşınmak çok zordur. anneciğinde geliyormuş ne güzel o seni yerleştirir bir güzelopuyorumnanaktan
yarında benim anneciğim geliyor kızlarrrr. oda benim kışlıklarıma yardım edicek. ayy cuma günü 2li testim varrr. bakalım ne olcak inşallah hayırlı haberlerle dönerim
Sağolun kızlar.Allah hepimizin bebişlerini, tüm bebişleri korusunSabah aklımdan geçti, zaman hızla geçiyo.Bi baköışız ki 2010 mayıs annelerinden 2011 mayıs annelerine tavsiyeler topiğini açıvermişiz.Bebek pışpışlayarak pc başında oturuyoruz kaydirigubbakcemile3
yarında benim anneciğim geliyor kızlarrrr. oda benim kışlıklarıma yardım edicek. ayy cuma günü 2li testim varrr. bakalım ne olcak inşallah hayırlı haberlerle dönerim
hiç çıkarmıyım ben en iyisi dimples sen fazla kilo almadım diyodun sen böyleysen ben ayvayı yedim:roflol:
ayy inşallah ya devam ederiz o aman da bebiş şöyle bebiş böyle deriz ne güzel bir duyguymuş ya rabbime ne kadar şükretsem az Allah tüm isteyenlerede nasip eylesin inşallah bu dyugudam mahrum bırakmasınSağolun kızlar.Allah hepimizin bebişlerini, tüm bebişleri korusunSabah aklımdan geçti, zaman hızla geçiyo.Bi baköışız ki 2010 mayıs annelerinden 2011 mayıs annelerine tavsiyeler topiğini açıvermişiz.Bebek pışpışlayarak pc başında oturuyoruz kaydirigubbakcemile3
selma inanmıyorum yaa hayınvalidene şaştım canım amannn kim ne derse desin Allah büyük sağlıkla gelicek bebişlerimiz inş:lepi:
geç kalmışım galba şule soğumuş havalar iyice.annemi çağırim de kışlıkları çıkarmama yardım etsinkaydirigubbakcemile3
ama dediğin gibi, lastikli bol pantolon fln giyiyorum artık elbiseler sıkmaya başladı:umursamaz:
Ya var ya deli gibi oldum ben.Nidah ayvayı yedim yazmışsın, benim canım ayva çekti şutarafagitti
Ya var ya deli gibi oldum ben.Nidah ayvayı yedim yazmışsın, benim canım ayva çekti şutarafagitti
canım şimdi hamile pantolanları çok büyük oluyo bana bende lcw den beli lastikli bi pantolon aldım hamile pantolonu gibi yğksel lastik değil ama ben kısmı lastikli hiç sıkmadı çok rahat oldu en 2-3 ay giyerim ben onu üstümede hep robadan fazla kalın olmayan 9 ay boyunca giyebilceğim şeyler aldım iyi oldu yani eski kazaklarımdan karnım sanki hamile değilde göbekmiş gibi çıkıyo kötü duruyo böyle olunca hem hamile olduğum anlaşılıyokaydirigubbakcemile3
vanna benimde yaaaa :sinifsinif:
canım şimdi hamile pantolanları çok büyük oluyo bana bende lcw den beli lastikli bi pantolon aldım hamile pantolonu gibi yğksel lastik değil ama ben kısmı lastikli hiç sıkmadı çok rahat oldu en 2-3 ay giyerim ben onu üstümede hep robadan fazla kalın olmayan 9 ay boyunca giyebilceğim şeyler aldım iyi oldu yani eski kazaklarımdan karnım sanki hamile değilde göbekmiş gibi çıkıyo kötü duruyo böyle olunca hem hamile olduğum anlaşılıyokaydirigubbakcemile3
benim annecim uzakta ama benim kışlıklarım düzgün katlı dolabımda duruyo ben de öyle düşünüp avutuyom kendimi napıııım:sinifsinif:
Ya bişey sorucam.Herkes 4. aydan sonra karın çıkar diyo ama benim 10 gündür falan resmen karnım çıktı.Yusyuvarlak.Görenler karnımı sevmeye başladı.Resmen çıktı.Sizin de var mı.Kilo desen 2 kg aldım.Ama yusyuvarlak bi karın.Ve sert.Folik asit mi şişlik yapıyo acaba?
bayramda gelecek canım inşallah özledim tombişimi siz de öyle deyince napımm avuttum kendimi:sinifsinif:ay canım kıyamam doğum yapınca gelir annen ama hem yanında kalır hasret giderirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?