2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır canım bende bu c.tesi gidicem dr.a
herhalde haftaya çağırır ikili test için.
çünkü ben şuan 10 haftalık hamileyim.11 haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum.
bizim aynı zaman görünüyor sanırım :)

Tatlım senin 11. haftaya bakman gerek.10+0 - 10+6 aralığına 11. hafta deniyormuş

yok tatlım yaaa o hesaplanan gebelik haftasıyla cenin yaşı. bu çizelgeler adet tarihine göre gebelik haftasını hesaplıyor fakat cenin yaşı daha küçük oluyor aslında. yani şuan ben 10 haftanın içinde görünüyor olsam da bebişim daha 9 haftalık teyzeleriiiiiiiiiii..:ecrin_bebek:

hahahahhaa:sm_cool::roflol: benim eşim bana samantha fox diyo yaa:teytey:

hahahahhaa sallayın memeleri kıslaaarrr oh oh ohhhhhhhh!! şappiiiiiiiiiii..
genç kızlığımdan beri hep bu anı hayal ediodum valla bi hamile kalsam da memişler büyüse die, göğsümü gere gere dolanıom valla ortalıkta hahahahhaaa

bu arada dimples canım ikili testin noldu? sonuç iyi demi? ay allahım yardım etsin hepimize, sağlıklı bebişler dünyaya getirelim hayırlısıyla inşallahhh.. başka test yaptırıp sonucunu alan var mı kızlar?

yaptırınca paylaş bizimle bacım
öyle sadece forumu okumakla olmas arada tecrubelerini de yas bise kaydirigubbakcemile3

son adet tarihin neydi canım benimki 28 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…