2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süper sonunda oldu.. teşekkürler..:)
hadi hayırlı olsun
hoşbulduk kuşummmmolumunekankayizsmile
hastayım selma sesim borazan gibi çıkıyorrr.....travestiye döndümmlaelaelaelaelae
burnumdan hiç oksijen gelmiyor ama ben işimin başındayımmmm:gitme:

ay iyileşmedinmi kız hala ben iyi gibiyim yani en azından sesin travesti gibi çıkmıyodelikafadulden

selam hepinize annişler nasılsınız....
benim bebişim dün doktordan sonra çok heyecan yaptı galiba bütün gece durmadı zor uyudum sabahta 7de dikti beni cadı kızım.
kızlar bebeğimin ağırlığı 830 gr normal dimi haftasına göre. dr haftasına uyumlu olduğunu söledi.
ay dün çok güzel pozlar verdi kızım cd hazırlamışlar birsürü resimlerini bakıp duruyoruz sürekli babası aynı bana benzetti bakalım doğumca nasıl olcak sırnaşık şey

herkese merhaba;

Nidah canım çok geçmiş olsun,bence tam idrar tahlili yaptır,belki böbreklerinde problem vardır,ben kum döküyorum ,3 hafta önce hafif pembe bir akıntı gördüm doktorum hemen gel dedi,tuşe muaynesi,tam idrar tetkiki yapıldı birşey çıkmadı çok şükür,
birde doktorum üstüne basa basa normla zamandamı ,yoksa cinsel ilişkiden sonradan mı oldu pembe akıntı diye sordu
eminimki birşey yoktur ama bence tam idrar tetkiki yaptır.
tekrar geçmiş olsun canım.

sağol canım sanada çok geçmiş olsun.
sağlık ocağına gittim sabah idrar tahlili için,enfeksiyon çok az dedi ordaki doktor ciddi bi prob yok diyo ama sonuçları kendi doktoruma göstercem belki yine idrar tahlili yaptırır gidince. inş bişe yoktur bilmiyorumkismile

aayy gamzeye ne olmuş yinneeee:::???

yine gitmişmi gamze ya :gitme:

benim bebişim dün doktordan sonra çok heyecan yaptı galiba bütün gece durmadı zor uyudum sabahta 7de dikti beni cadı kızım.
kızlar bebeğimin ağırlığı 830 gr normal dimi haftasına göre. dr haftasına uyumlu olduğunu söledi.
ay dün çok güzel pozlar verdi kızım cd hazırlamışlar birsürü resimlerini bakıp duruyoruz sürekli babası aynı bana benzetti bakalım doğumca nasıl olcak sırnaşık şey
tebrik ederim gözün aydın,hangi hastaneye gidiyorsun?

gözün aydın canım maşallah
aa neden ki.. CADIARZU
bilmiyorumki

maş.nerdeyse 1 kilo:emir_bebek:sağlıkla gelsin yavrucugun inş opuyorumnanaktan
cd olayı güzelmiş yaa benim doktor hiç cd vermedi:mymeka:

maş.nerdeyse 1 kilo:emir_bebek:sağlıkla gelsin yavrucugun inş opuyorumnanaktan
cd olayı güzelmiş yaa benim doktor hiç cd vermedi:mymeka:

sağol canım hepimizinkine maşallah. bizede bu sefer verdiler ilk defa bir daha bu kadar net göremiceksiniz büyüyo sığmıcak yerine dedi dr

Son düzenleme:
cd olayı çok iyimiş bende akaya gidiyorum tolga ecemiş,bende sorayım cdyi,kızlar oğlum acıkdı galiba tekmeliyip duruyor :)ben bişeyler yiyip geleyim

Back
X