kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cidden yaa bende koptuummmm.link att bizde yapalımmmmm
bizimki ne çıkar acaba :dance::dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cidden yaa bende koptuummmm.link att bizde yapalımmmmm
bebeğimin ismi BELİZ DURU..:))
hoşgeldin gökkuşakkopuyorumnanaktan
Allah ismiyle yaşamayı nasip etsin,çok beğendim canım...
bizimki ne çıkar acaba :dance::dance:
hadi hayırlı olsunsüper sonunda oldu.. teşekkürler..:)
hoşbulduk kuşummmmolumunekankayizsmile
hastayım selma sesim borazan gibi çıkıyorrr.....travestiye döndümmlaelaelaelaelae
burnumdan hiç oksijen gelmiyor ama ben işimin başındayımmmm:gitme:
sezenin söylediğine göre banlanmış ve mesajlarını sildirmişaayy gamzeye ne olmuş yinneeee:::???
bende çok merakk ettiimmmm.....sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
delikafadulden
sezenin söylediğine göre banlanmış ve mesajlarını sildirmiş
hemen atıyorum fotoları küçültüyorum ama biriniz nasıl ekliyceğimi anlatabilirmi?TÜNAAAYYDDDIINNNN HERKEESEEEE...opuyorumnanaktan
yyyaa ekle artık ta görelim fikir olsunn..bende kalp çubuklardan aldımm....
herkese merhaba;
Nidah canım çok geçmiş olsun,bence tam idrar tahlili yaptır,belki böbreklerinde problem vardır,ben kum döküyorum ,3 hafta önce hafif pembe bir akıntı gördüm doktorum hemen gel dedi,tuşe muaynesi,tam idrar tetkiki yapıldı birşey çıkmadı çok şükür,
birde doktorum üstüne basa basa normla zamandamı ,yoksa cinsel ilişkiden sonradan mı oldu pembe akıntı diye sordu
eminimki birşey yoktur ama bence tam idrar tetkiki yaptır.
tekrar geçmiş olsun canım.
aayy gamzeye ne olmuş yinneeee:::???
tebrik ederim gözün aydın,hangi hastaneye gidiyorsun?selam hepinize annişler nasılsınız....
benim bebişim dün doktordan sonra çok heyecan yaptı galiba bütün gece durmadı zor uyudum sabahta 7de dikti beni cadı kızım.
kızlar bebeğimin ağırlığı 830 gr normal dimi haftasına göre. dr haftasına uyumlu olduğunu söledi.
ay dün çok güzel pozlar verdi kızım cd hazırlamışlar birsürü resimlerini bakıp duruyoruz sürekli babası aynı bana benzetti bakalım doğumca nasıl olcak sırnaşık şey
gözün aydın canım maşallahselam hepinize annişler nasılsınız....
benim bebişim dün doktordan sonra çok heyecan yaptı galiba bütün gece durmadı zor uyudum sabahta 7de dikti beni cadı kızım.
kızlar bebeğimin ağırlığı 830 gr normal dimi haftasına göre. dr haftasına uyumlu olduğunu söledi.
ay dün çok güzel pozlar verdi kızım cd hazırlamışlar birsürü resimlerini bakıp duruyoruz sürekli babası aynı bana benzetti bakalım doğumca nasıl olcak sırnaşık şey
bilmiyorumkiaa neden ki.. CADIARZU
selam hepinize annişler nasılsınız....
sağol canım. akrapol hastanesine gidiyorum bülent beye çok memnunum.tebrik ederim gözün aydın,hangi hastaneye gidiyorsun?
gözün aydın canım maşallah
maş.nerdeyse 1 kilosağlıkla gelsin yavrucugun inş opuyorumnanaktan
cd olayı güzelmiş yaa benim doktor hiç cd vermedi:mymeka:
hemen atıyorum fotoları küçültüyorum ama biriniz nasıl ekliyceğimi anlatabilirmi?