teşekkür ederim,özellikle yardımların için ayrıca teşekkür ederizdevrim eline koluna sağlık çok güzel olmuşlar canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim,özellikle yardımların için ayrıca teşekkür ederizdevrim eline koluna sağlık çok güzel olmuşlar canım
teşekkür ederim,özellikle yardımların için ayrıca teşekkür ederiz![]()
![]()
son olarak buda sepetimiz kızlar :)
selma teşekkür ederiz yardımlarından dolayı
altın yastığımız bitince onuda ekleriz:)
çok teşekkür ederiz daha güzelleri sizin olsunhepsi çok güzeller canımgüle güle kullannn
selma kızzz sende yapda ekle bakalımmmmm..............
hızlısındır sen yapar bitirirsin ben malzeme aldım ama henüz icraat yyokkkkaklinialirimsmile
Kızlar dün bebişe deterjan baktım.Dalin ve Hacı Şakir vardı.Hangisi iyidri?Bi de ikisi de lavanta kokuluydu.Sadesi yok mu bunların?Lavantalı mı oluyo sadece?Siz ne aldınız?
ttııff yakaladım seni..........opuyorumnanaktan
bugün verdim siparişimi canım anca p tesi gelir yazıda yazıdırıcam ama tarih yazamıyoz malum sadece ismini yazdırıcam ama daha sepetide almadım benimki nerden baksan 2 haftayı bulur kafamçokkarıştı
bende almadım sen öğrenirsen bana da söylede ona göre alalım
bende yazıda karasızım,tarihde olsun istiyorum,eşim doğum hengamesinde birde yazıylamı uğraşim diyor,odaa haklı ama tarihde olursa bebeğimin doğumgününü kimse unutmaz
aaayy yine sustunuzzz
bugün verdim siparişimi canım anca p tesi gelir yazıda yazıdırıcam ama tarih yazamıyoz malum sadece ismini yazdırıcam ama daha sepetide almadım benimki nerden baksan 2 haftayı bulur kafamçokkarıştı
kızzz kuşaaakkk hemşommmm sen örtmen misin kızzzz meslektaş mıyız yoğsammmm??:jeyyar:
ooohhh hayırlısı olsun canımm......:lepi::lepi:aaaayyyy kesin kokoş koşkoş almışsındırrrr.....![]()
bende almadım sen öğrenirsen bana da söylede ona göre alalım