2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dsc0521.jpg

son olarak buda sepetimiz kızlar :)
selma teşekkür ederiz yardımlarından dolayı
altın yastığımız bitince onuda ekleriz:)

hepsi çok güzeller canımgüle güle kullannn

Kızlar dün bebişe deterjan baktım.Dalin ve Hacı Şakir vardı.Hangisi iyidri?Bi de ikisi de lavanta kokuluydu.Sadesi yok mu bunların?Lavantalı mı oluyo sadece?Siz ne aldınız?

selma kızzz sende yapda ekle bakalımmmmm..............
hızlısındır sen yapar bitirirsin ben malzeme aldım ama henüz icraat yyokkkkaklinialirimsmile

elvan canım sen almıştın dimi chicco çantaalı bakım seti nasıl kuşum gelmiştir...beğendin mi bi deyiver bakemmm ..bende alacağım daaa.........

selma kızzz sende yapda ekle bakalımmmmm..............
hızlısındır sen yapar bitirirsin ben malzeme aldım ama henüz icraat yyokkkkaklinialirimsmile

bugün verdim siparişimi canım anca p tesi gelir yazıda yazıdırıcam ama tarih yazamıyoz malum sadece ismini yazdırıcam ama daha sepetide almadım benimki nerden baksan 2 haftayı bulur kafamçokkarıştı

bugün verdim siparişimi canım anca p tesi gelir yazıda yazıdırıcam ama tarih yazamıyoz malum sadece ismini yazdırıcam ama daha sepetide almadım benimki nerden baksan 2 haftayı bulur kafamçokkarıştı

bende yazıda karasızım,tarihde olsun istiyorum,eşim doğum hengamesinde birde yazıylamı uğraşim diyor,odaa haklı ama tarihde olursa bebeğimin doğumgününü kimse unutmaz

bende almadım sen öğrenirsen bana da söylede ona göre alalım

Tamam canım.Akşama bakıcam tekrar.Sadesi varmış.Öyle alırım heralde.Ama dalin 9 Hacı Şakir 4tl.2 katı fiyatlık bişi yoktur bence.Dalin'in paketi farklıydı.Paket parası heralde

ooohhh hayırlısı olsun canımm......:lepi::lepi:aaaayyyy kesin kokoş koşkoş almışsındırrrr.....:nazar:

bende almadım sen öğrenirsen bana da söylede ona göre alalım

canım ben kesinlikle sabun tozu öneririm en azından 1 yaşına kadar çocuk doktorları da hep onu tavsiye ediyorlar birde nasıl güzel kokuyor biliyormusunuz ooooo........
ben birde bingo soft beyaz var ya bebek kokusu yumuşatıcı ikisi bir araya gelince çok güzel oluyor ..yumuşatıcı belki dalin falan olur ama kesinlikle sabun tozuuu.............

Back
X