fazla düşünme git irini al en iyisi:)bende chicco alacaktım, bi iki arkadaşım sebamed yada johnson al dedi.. birde bübchen diyenler çok..insanın aklı karışıyor..
tamam şeker hafta sonu elışveriş yapayımda diğer aldıklarımında resimlerini çeker eklerimbende chicco alacağım canımmmmselmaalınca aldıklarını paylaş bakalsanaalsanasmilekızarımm aaaaaaaaaayerimseniben
kız ne yolunu bekliyonnnnCADIARZU
bende chicco alacaktım, bi iki arkadaşım sebamed yada johnson al dedi.. birde bübchen diyenler çok..insanın aklı karışıyor..
selma cihicco ları nerden aldın sen? her yerde ayrı fiyatlar..
maşallah bebişineselam hepinize annişler nasılsınız....
benim bebişim dün doktordan sonra çok heyecan yaptı galiba bütün gece durmadı zor uyudum sabahta 7de dikti beni cadı kızım.
kızlar bebeğimin ağırlığı 830 gr normal dimi haftasına göre. dr haftasına uyumlu olduğunu söledi.
ay dün çok güzel pozlar verdi kızım cd hazırlamışlar birsürü resimlerini bakıp duruyoruz sürekli babası aynı bana benzetti bakalım doğumca nasıl olcak sırnaşık şey
buda lavantalısı,bunun da 2 versiyonunu yaptım,bu mıknatıssız olanı
evet teyzeleri buda oğluşumun kapı süsü:)
son olarak buda sepetimiz kızlar :)
selma teşekkür ederiz yardımlarından dolayı
altın yastığımız bitince onuda ekleriz:)
canım johnsonun şampuanı göz yakıyor bilgin olsunn...bübchen faln yeni yeni iyice çıktılar piyasaya gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum ben.sadece pişik kremi önemli olduğundan mustelanın aldım ben..bayağı tuzluu......
kızlar benim yiğenimin cildi çok hassastı hiç bir pişik remi fayda etmedi tek iyi gelen hametan diye bir krem var o oldu bakalım bizimkilerin cildi nasıl olcak bide en başta zeytinyağı öneriyolar çok duydum ne kullancaz acaba. inşallah pişik olmaz bebişlerimizin pamuk poposu.
37 bebek gelmiş maşşallah,daha şubatın beşi
gözün aydın canımslm kızlar ben geldim sonuçlarım çok iyi şükür özlem 1 ay sonra gel dedi bakalım aama özeline gitmei düşünüyorum bakalım belki eski doktorun özeline giderim
slm kızlar ben geldim sonuçlarım çok iyi şükür özlem 1 ay sonra gel dedi bakalım aama özeline gitmei düşünüyorum bakalım belki eski doktorun özeline giderim
saol canımgözün aydın canım
özlem ya 99 a düşmüşüz ya ay sende gördüm kızz :dance:gözünaydın canım. git bakalım dra gör güzelce bebişini benimde bir sonraki randevum 4 martta aynı zamanlarda oluyo zaten bizim kontrollerimiz
özlem ya 99 a düşmüşüz ya ay sende gördüm kızz :dance::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?