2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende chicco alacaktım, bi iki arkadaşım sebamed yada johnson al dedi.. birde bübchen diyenler çok..insanın aklı karışıyor..
fazla düşünme git irini al en iyisi:)
bende chicco alacağım canımmmmselmaalınca aldıklarını paylaş bakalsanaalsanasmilekızarımm aaaaaaaaaayerimseniben
tamam şeker hafta sonu elışveriş yapayımda diğer aldıklarımında resimlerini çeker eklerim
kız ne yolunu bekliyonnnnCADIARZU

seni bekliyom yewvrumŞeniz

bende chicco alacaktım, bi iki arkadaşım sebamed yada johnson al dedi.. birde bübchen diyenler çok..insanın aklı karışıyor..

canım johnsonun şampuanı göz yakıyor bilgin olsunn...bübchen faln yeni yeni iyice çıktılar piyasaya gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum ben.sadece pişik kremi önemli olduğundan mustelanın aldım ben..bayağı tuzluu......

maşallah bebişine

buda lavantalısı,bunun da 2 versiyonunu yaptım,bu mıknatıssız olanı

evet teyzeleri buda oğluşumun kapı süsü:)

son olarak buda sepetimiz kızlar :)
selma teşekkür ederiz yardımlarından dolayı
altın yastığımız bitince onuda ekleriz:)

harika olmuş bunlar ellerine sağlık

kızlar benim yiğenimin cildi çok hassastı hiç bir pişik remi fayda etmedi tek iyi gelen hametan diye bir krem var o oldu bakalım bizimkilerin cildi nasıl olcak bide en başta zeytinyağı öneriyolar çok duydum ne kullancaz acaba. inşallah pişik olmaz bebişlerimizin pamuk poposu.

Yaa bak bana da chicco tam medikal değil diye aldırmadılar, hatta johnson için çok iyi dediler..daha 1-2 hafta öncesine kadar chiccoda ind vardı, o zaman alsaydım keşke..

bencede zeytinyağı çok iyi ..ilk zamanlar kullanacağım bennn acayip emiyor ciltleriii.........

ay şubat bebeklerinin hepsi gelmiş nerdeyse. ama beklenen doğum tarihinden önce gelmişler hepsini allah bağışlasın. darısı bizlere bebişlerimiz zamanında gelsin inşallah.

slm kızlar ben geldim sonuçlarım çok iyi şükür özlem 1 ay sonra gel dedi bakalım aama özeline gitmei düşünüyorum bakalım belki eski doktorun özeline giderim

slm kızlar ben geldim sonuçlarım çok iyi şükür özlem 1 ay sonra gel dedi bakalım aama özeline gitmei düşünüyorum bakalım belki eski doktorun özeline giderim

gözünaydın canım. git bakalım dra gör güzelce bebişini benimde bir sonraki randevum 4 martta aynı zamanlarda oluyo zaten bizim kontrollerimiz

gözünaydın canım. git bakalım dra gör güzelce bebişini benimde bir sonraki randevum 4 martta aynı zamanlarda oluyo zaten bizim kontrollerimiz
özlem ya 99 a düşmüşüz ya ay sende gördüm kızz :dance::sm_cool:

Kızlar bu fiyatlar nasıl uygunmu sizce? bi bakın lütfen..

Lansinoh Göğüs Pedi 60 lı fiyatı 17.00 TL
Chicco Süt Saklama kaparı (4adet) 28.00 TL
Chicco Talk Pudrası 200 gr 8.00 TL
Chicco Pişik Önleyici Krem 100 ml 12,50 TL
Chicco Emniyetli Kulak Temizleme Çubuğu 90'lı 8.5 TL
Chicco İlk Aylar Şampuanı 300 ml 12.00 TL
Baby Jem Banyo Küveti Giderli - Pembe 22.00 TL
Baby Jem Banyo Küveti filesi 8.00 TL
Chicco Sabun 125 gr 4TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…