bende istiyorum,banane bananeeveet artık 100ün altına düştük bende baktıkça güne heyecanlanıyorum kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
Kızlar bu fiyatlar nasıl uygunmu sizce? bi bakın lütfen..
Lansinoh Göğüs Pedi 60 lı fiyatı 17.00 TL
Chicco Süt Saklama kaparı (4adet) 28.00 TL
Chicco Talk Pudrası 200 gr 8.00 TL
Chicco Pişik Önleyici Krem 100 ml 12,50 TL
Chicco Emniyetli Kulak Temizleme Çubuğu 90'lı 8.5 TL
Chicco İlk Aylar Şampuanı 300 ml 12.00 TL
Baby Jem Banyo Küveti Giderli - Pembe 22.00 TL
Baby Jem Banyo Küveti filesi 8.00 TL
Chicco Sabun 125 gr 4TL
bende istiyorum,banane banane
bende araştırmıştım fiyatları iyi görünüyor özellikle lansinoh göğüs pedi bazı yerlerde 23 lşra falan
nerenin fiyatları bunlar
NARBEBE banada uygun geldi ama kararsızım alsam mı, beklesem mi bilmiyorum..
slm arkadaşlar herkes chicco alıcak sanırım...ben nivea düşünmüştüm numuneleri gelmiştdide kokularına bayıldım...nivea hakkında kötü bişey duyan varmııııııııııı
Kızlar bu fiyatlar nasıl uygunmu sizce? bi bakın lütfen..
Lansinoh Göğüs Pedi 60 lı fiyatı 17.00 TL
Chicco Süt Saklama kaparı (4adet) 28.00 TL
Chicco Talk Pudrası 200 gr 8.00 TL
Chicco Pişik Önleyici Krem 100 ml 12,50 TL
Chicco Emniyetli Kulak Temizleme Çubuğu 90'lı 8.5 TL
Chicco İlk Aylar Şampuanı 300 ml 12.00 TL
Baby Jem Banyo Küveti Giderli - Pembe 22.00 TL
Baby Jem Banyo Küveti filesi 8.00 TL
Chicco Sabun 125 gr 4TL
kızlar şimdi bakım ürünlerinde neler alıcağız,pişik önleyici krem,losyon,pişik kremi,şampuanı başka?
bebe yağııı...........tarak fırça tırnak makas.... steril pamuk baticon göbeği düşene kadarrr.....
of offff bitermi bunlar yawkafamçokkarıştı hayırlı bi kaynanam yokki alsın delikafadulden
:kedi:delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
birde chiconun setinde ürünlerin ml leri yazmıyor,numune koymuş olmasınlar :)
of offff bitermi bunlar yawkafamçokkarıştı hayırlı bi kaynanam yokki alsın delikafadulden
ant ben 2009 mayıs annelerine sormuştum sebamedi önerdiler canım sen bilirsin ama bugündebebe centera gittik eşimle bübchen diye markanın katoloğunu verdiler ama ben sebamed yada chicoo alcam canımmslm arkadaşlar herkes chicco alıcak sanırım...ben nivea düşünmüştüm numuneleri gelmiştdide kokularına bayıldım...nivea hakkında kötü bişey duyan varmııııııııııı
Benim kaynana almaya çalışıyo ama herşey söylenmiyo işte yinede yani bu tür şeylerin alıncağını çok hesaplayamıyo birsürü detay hep bizlere kalıyo şimdi mesela kayınpeder odasını alcam dedi e başka bişey denmez artık kaydirigubbakcemile3
dün akşam bi eksik listesi hazırladım valla ben bile bakamıyorum çok ihtiyaç var çooookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?