2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende araştırmıştım fiyatları iyi görünüyor özellikle lansinoh göğüs pedi bazı yerlerde 23 lşra falan
nerenin fiyatları bunlar

slm arkadaşlar herkes chicco alıcak sanırım...ben nivea düşünmüştüm numuneleri gelmiştdide kokularına bayıldım...nivea hakkında kötü bişey duyan varmııııııııııı

slm arkadaşlar herkes chicco alıcak sanırım...ben nivea düşünmüştüm numuneleri gelmiştdide kokularına bayıldım...nivea hakkında kötü bişey duyan varmııııııııııı

ben niveadan numune istedim,göndermiyoruz diye cevap yazmışlar

kızlar şimdi bakım ürünlerinde neler alıcağız,pişik önleyici krem,losyon,pişik kremi,şampuanı başka?

ben tek tek fiyatlarını pek bilmiyorum ama kulak temizle çubuğu falan kullanılmıyor pisiği geri ittiğ için önermiyor doktorlar...birde bu chicco nu bakım selerini düşünebilirsin çantalı bayağı uygun geliyor fiyatı

of offff bitermi bunlar yawkafamçokkarıştı hayırlı bi kaynanam yokki alsın delikafadulden

Benim kaynana almaya çalışıyo ama herşey söylenmiyo işte yinede yani bu tür şeylerin alıncağını çok hesaplayamıyo birsürü detay hep bizlere kalıyo şimdi mesela kayınpeder odasını alcam dedi e başka bişey denmez artık kaydirigubbakcemile3
dün akşam bi eksik listesi hazırladım valla ben bile bakamıyorum çok ihtiyaç var çooookkkk

ant ben 2009 mayıs annelerine sormuştum sebamedi önerdiler canım sen bilirsin ama bugündebebe centera gittik eşimle bübchen diye markanın katoloğunu verdiler ama ben sebamed yada chicoo alcam canımm

daha ne istiyon ayol odayı aradan çıkarmış oldun en gerisinide kendin hallediver zahmet olcak amadelikafadulden delikafadulden

selma bak şöyle bir oyun halısı aldım ben......tam aynısı değil resim çekerim de bu tarz yerde yuvarlanmay bayılıyorlar bir misafirlikte falan rahat olur kolay toplanıyorlar çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…