2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem sezeryanda zaten 3 gün hastanede kalınıyo ya o zaman pompayı hastane temin etmiyomu acaba ? hastanelerde bulunuyo çünkü pompa

teşekkürler kızlar sorumu cevapladığınız için bir sorum daha olacak bebek çantasını nasıl aldınız ya da ne marka aldınız ben bulamıyorum beğenemiyorum adidasa nike chikoya baktım beğenemedim bir türlü

en iyisini yapmışsınız biz kimseye söylemedik saolsun onlardanda böyle bi talep gelmedi delikafadulden

gerçekten çok eksik var hepsini tamamlayamayız bazılarıda olsada olur olmasada olur gibi şeyler zaten. annem birazıda eksik kalsın doğunca herşeyi olur diyor haklı ttabi ama bizde heves bitmiyoki oda olsun bunun en iyisi olsun derken abartıyoruz arada bir. benimkilerin hepsi listede bekliyo bakalım nezaman alıcaz eyvahedigeldismile alıcağım yerleri hemen hemen belirledim sadece gitmek kaldı

chicco aldım canım az önce:)) aslında görüntüsünü çok beyenmedim ama ürünleri iyiydi bide kullanışlıymış gelsin görücez bitane de sırt çantam var başkada almam yeter

ben pompasini kuzenimden alicam, sonucta ilk gunler lazim. Bir de kucuk posetler aldim ilk gelen sutu dondurmak icin. Olur da fazla gelirse diye.

Evet eskiden ne rahatmis. Birsuru seyler var sim, liste cok uzun. Annem birde burun temizleme seyi de al dedi.

evet annen doğru söylemiş oda var

kızlar kaşıklı biberon ları gördünüzmü ek gıdalara geçişte kullanmak için çok hoş görünüyorlar yaaa yarı akışkanlar içnmiş sıkılırak kaşıkla yediriliyorrr........

kızlar kaşıklı biberon ları gördünüzmü ek gıdalara geçişte kullanmak için çok hoş görünüyorlar yaaa yarı akışkanlar içnmiş sıkılırak kaşıkla yediriliyorrr........
evet görmüştüm çokda hoşlar ama ilerde alınır onlar dimi yenidoğana olmaz en az bi 4 aylık falan olması gerekiyo bence
hadi hayırlı olsun valla bitirdin canım sen herşey tam takır güle güle kullanın inşallah

teşekkür ederim canım hepsini olmasada çoğu bitti sonunda

chicco aldım canım az önce:)) aslında görüntüsünü çok beyenmedim ama ürünleri iyiydi bide kullanışlıymış gelsin görücez bitane de sırt çantam var başkada almam yeter

ben de chikonun hediye paketini almıştım içinde pudrası şampuanı falan olanından çanta hediyeliydi çantası küçük olduğu için bir tane daha almam gerekiyor mutlaka ama bulamadım işte canım bu arada polikarbonatlı biberonlar yeni doğan bebek için uygun mu

canım poşetler nasıl bişey hiç bilmiyorum nerde satılıyo eczanelerde mi

0+ yazıyo canım çokda anlamam biberondan ama 0+ dediğine göre yenidoğandır dimi. bende biğtane sırt çantası var çok gözlü yanlarında biberon koyma yerleri de var chiccoda gelsin bakalyım oda iyiyse 2 tane yeter başka almam

bence de 2 tane yeter de artar bile canım fazla alma boşver

hem sezeryanda zaten 3 gün hastanede kalınıyo ya o zaman pompayı hastane temin etmiyomu acaba ? hastanelerde bulunuyo çünkü pompa

1gece kalınıyor yahu 3günü senden duydum.

chicco

kızlar acık kaçayım. oğlan tekmelemeye başladı sanırım sürekli oturmamdan sıkıldı. bu arada 1haftadır evde oturmamın bedeli +1buçuk kilo oldu eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…