valla bende sorun yok canım,hatta tam tersi yönde gelişme var,ama adam oğlundan utanıyormuş,çocuğun yanında olmaz,artık hissediyor,anlıyordur diyor,ya sabırrrr,çocuk çıkıp konuşcak sankivalla bizde kardeş gibi olduk niye acaba yaaaaaaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende sorun yok canım,hatta tam tersi yönde gelişme var,ama adam oğlundan utanıyormuş,çocuğun yanında olmaz,artık hissediyor,anlıyordur diyor,ya sabırrrr,çocuk çıkıp konuşcak sankivalla bizde kardeş gibi olduk niye acaba yaaaaaaaaaaaa
nidah canım benim dr git dedi ama iyi oldu geçen sefer 3 haftada 3,5 kilo almıştım .şimdi 2 haftada 900 gr almışım zor oluyor biraz canın herbişey istiyor ama şişman bir anne olmaktan iyidir diyosun en önemlisi rahat ve kolay doğum için çabalıyorum kilo çok olunca doğumda zor olur dedi dr ister normal olsun ister sezeryan.
nidah niye kız kardeş gibi olsunlar. bizde eskisinden değişiklik yok. :teytey:
nidah canım benim dr git dedi ama iyi oldu geçen sefer 3 haftada 3,5 kilo almıştım .şimdi 2 haftada 900 gr almışım zor oluyor biraz canın herbişey istiyor ama şişman bir anne olmaktan iyidir diyosun en önemlisi rahat ve kolay doğum için çabalıyorum kilo çok olunca doğumda zor olur dedi dr ister normal olsun ister sezeryan.
cici dr bana günde 10 defa hareket ediyormu diye sormuştu 3 te neymiş az bence.
nidah niye kız kardeş gibi olsunlar. bizde eskisinden değişiklik yok. :teytey:
Cici kafana takma canım bende o sıkıntıdan dr. gittim (ek olarak bende sıkıntıda vardı) strese bağlı olabileceğini söyledi herşeyi çok fazla şıkıntı etmemek gerekmiş.
valla bende sorun yok canım,hatta tam tersi yönde gelişme var,ama adam oğlundan utanıyormuş,çocuğun yanında olmaz,artık hissediyor,anlıyordur diyor,ya sabırrrr,çocuk çıkıp konuşcak sanki
ama seninde bihter gibi güzel olduğunuda söyleŞeniz
öyle mi diyon kızzzz........ama ben kendimi övmiyim şimdiii........:kedi:
kuşum benimmm :asigim:
öyle tabi gördüğümü söylüyom bihter b.. yemiş senin yanındasositososito
alsanaalsanasmile
ooo maş. ilknurr yıkama işlerini de halletmişsinn alkisalkisalkis
sağlıkla giysin yavrn inşş
oooohhhhh vallahi tıfıımmm evde olunca ne güzel annende yanınddaaa....ohhh ufaktan değil bence sen haftaya bitirdim diye çıkarsınnn...........
ay bizde küstün sandık
bizde de:lepi:
göbek ve içindeki engel teşkil ediyo olabilerrkaydirigubbakcemile3
Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (20 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SezenErkan+, 10merve, ant.+, aşkın bahar tomurcuğu+, canimcan, cici25, devrimim, Duam, eceyas, elvoscan+, ertenan, gokkusak, gurbetten, ipeknil, mehlikaMERYEM, nidah+, SCHATZİ+, selma2429+, seras, zeynoxx42
önce diyetisyene sonra yemeğe gittim geldimki ne göreyim 10 sayfa ilerlemiş pes valla kısa kısa bende yazayım valla ben genelde sola yatmaya calışıyorum arada sırtım falan ağrırsa yada sıkıntı basarsa sağa yatıyorumki akşamda dediğiniz gibi aynı yöne yatmaktan mı yoksa üsütmektenmi sola yatamadım.kızlar biz bence gelen kilolarla kendimizi kötü hissediyoruz adamlar daha bir yakışıklı geliyor başlıyoruz kıskanmaya benim ki geçen akşam gitti saç traşı oldu ay bi yakışıklı bi çekici geldiki sormayın. akşam adam geç geldi nasıl özledim daha bir bağlandık sankı bu aralar birbirimize.
benimde arada canım cook neskafe çekti ama hiç içmedim herkes içtiğine göre bende içeyim arada kolayı yarım bardak falan arada denk gelirse içtim yalnız.
15 günde 900 gr almışım diyetisyene kalsa hiç almıcakmışım şimdi tam olarak 11 kilo almış oldum. bakalım listemi yeniden düzenledi amac 15 le doğuma gitmekmiş inş, gerçi benim iştah hergeçen gün dahada artıyor ama ne kadar dizginleyebilirsem o kadar iyi.
benim göbek deliğimin ortası acıyor ya arada da sancı giriyor şuan olduğu gibi.
bizde de:lepi:
yok kızlar öyle kardeşlik falaann sonra artan hormonlara bahane buluyonuz yok çekici geldi falan diye gelir tabbii..aynen devammmmm..son 3 ay nazikleşin tabeee......delikafaduldendelikafadulden
canım düşünsene işimden ayrıldım,yaşadığım şehri değiştirdim,bodrum gibi bir cennetten ankaraya geldim,bütün gün evdeyim üstüne birde gebeyim:)eşim bütün gün çalışıyor,ben sıkılıyorum haliyle özlüyorum,birde o oğlundan utanıyormuş,insanın psikolojisi bozuluyor:) :roflol:
:roflol::roflol: ay çok hoşsun yaa
ne bilim ayol arada manyaklığımız tutuyoya sende dün aniden çıktın bugün geldin hemen gittin ya küstün sandıkamin canımcım hepimizin inşşş..
yok be toprağım daha bissürü şey var alıncak, haftasonu gene alışverişteyiz, bu sefer kapalı çarşıyı gezcez bakalım hiç bakmadık orlara, sen baktın mı hiç?? bebek mağazaları felan çok ucuz diyorlar bide orları görelim bakalım..
yok kızz ne küscem durduk yerde, gerçi şu ara heyheylerim tepemde ama ehuehuehhuee:roflol:delikafadulden:roflol:
ben sorularını çekemiyom o zaman soru sormuyoki bilmiyorumkismiledelikafaduldenhani çekemiyodun artıkk işine gelince çekiyon demi:roflol::asigim:
valla öyle dedi üstelik prof ama ne bileyim ama çok şükür şimdi oynuyo fıkır fıkır
öyle tabi gördüğümü söylüyom bihter b.. yemiş senin yanındasositososito
sağooll kuşum benimmmm.....o senin güzelliğinnnn..........
Tomurcuk diyetisyene dr mu gönderdi? Şeker için mi kilo takibi için mi sadece? Günlük menü falan mı veriyo? Kaç kilo aldın kaç almak gerekiyomuş?Ben 10 kilo almışım eyvahedigeldismile Daha kaç alırım acaba
BEBEK HATIRA İZLERİ NAZARLIK - En ucuz fiyat 23 TL
Kızlar bundan alıcam.Süper. Bebişin ayak izini çıkartıyosun heralde
valla bende sorun yok canım,hatta tam tersi yönde gelişme var,ama adam oğlundan utanıyormuş,çocuğun yanında olmaz,artık hissediyor,anlıyordur diyor,ya sabırrrr,çocuk çıkıp konuşcak sanki