2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sürekli gittiğim dr. özel muayene hane olduğu için rapor alacağım hastaneye ilk defa gideceğim. Onlarda hiçbir bilgim yok.Ben 32 .hafta dedim diye ona inanıyorlarmı ? yoksa detaylı ultrason falan isteyecekler mi?

hastanede de ultrasonla bakıp raporunu yazıolar..ayrıca detaylıya gerek yok.. kendi doktorun nasıl aylık kontorlunu yapıosa ordada öle ultrasonla bakıp veriyorlar raporu canım..

huhuuuu burdayimmm kizima ceviz ve kuru uzum yedirdim malum demir eksikligi hat safhada ceviz kan yapiyormuss :ecrin_bebek:

canımcan bende dün aldım raporumu sadece göbekten usg yapıyorlar 32 haftalık olduğunu kanıtlamak için ve raporun veriliyor. ben dün yarım saatte aldım inş. sizinkide öyle olur.

sezen yine bir dogum hikayesi linki vermiş , onu okudum ve çok duygulandım ( ay ne sulu gözlü birşey oldum ben ya )

Allah bize de kolay ve hayırlı dogumlar nasip etsin , çevremdekilerden hep tüyler ürperten dogum hikayeleri duyuyorum ve açıkcası bazılarının yüzüne karşı da söylüyorum madem zordu bu kadar neden ikinci çocuga hamilesin , madem korkulacak birşey niye sen korkmuyorsun diyorum amma velakin beynimin bir köşesinede o korkunç sancılar çeken kadın figürü yerleşip kalıyordu.Güzel dogum hikayeleri okumak baya rahatlattı beni .. sizde okuyun bence .

arkadaşlar aranızda örgü ören varmı..ben örüyorum ama sadece kendime yapabiliyorum..oğluma bi öremedim ölçüyü tutturamıyorum..örenler varsa kaçla başlıyosunuz...

selam kızlar az önce oğluşumun çamaşırlarını yıkamıştım önceden hepsini ütütledim yerleştirdim şimdide duşumu aldım oturdum oh be ne güzel şey evde olmak kızlar ya ben aşırı terliyorum sizde ölemi yoksa bendemi bi sorun var??

terleme değil ama bi anda sıcak basıyo beni..kısa kollu duruyorum bu havada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…