2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende mutfagimi toparlafim biraz off yaa iki is yap nefes nefese benim minigim cabuk acikiyor artik yemekten ben yoruldum eskiden yemek yeme ozurluydum simdi ise yemedigimde resmen bulanti oluyor off yorgun olmaktan bunaldim artik akannehir

benim ki de asagida gnelde oyle bir baski yapiyor ki hah diyorum simdi cikacak resmen kalca kemiklerime dokundugunu hissediyorum..aksamlari tepeme cikiyor catlicak gibi oluyorum gunduzleri asagida hele bir esimle alisvrise cikalim dioyruz oluyoum yururken cikti cikacak artik korku oldu disarlara cikmaya offfffff offfffffffeyvahedigeldismile

bi benmi mutsuz oldum saçlarımı kestirince yaaa..ama benim çok kısa oldu..kulak boyunda.victoria beckham oldum :))

hoşbulduk gülümsecim (gerçek ismini öğrenebilirmiyim.)

hoşbulduk selmacım iyiyim hamd olsun sizleri tanıyınca dahada iyi oldum

benim oğlumda sağ tarafımda sanırım biraz yukarda,sağ göğüs altımı zorluyor bazen çok acıtıyor

evet canım çok yakınız benimde oğlum olucak Allah izin verirse...SAT a göre 15 mayıs diyor doktorum doğum tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…