2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşl bebeğin üç aylık olana kadar eşin iş bulur dedimya herbebek kısmetiyle gelir diye evet bende onu üzmeden nasıl anlatacağımı düşünüp üzülüyorum çocuğum yarıda okulundan ayrıldığından etkilenirmi diye zaten üç ay sonra tatile çıkıyolar yaz da geldi gezdiririm ama üzülecek diye morelim bozuldu

evet bebeğimin kısmeti iyi olur inşallah :)) belki oğlun kardeşi olacağı için heyecandan çok da etkilenmez okuldan ayrıldığına, zor ama anlayış göstereceğini düşünüyorum ben, şimdikiler maşallah çok akıllılar...

hadi güzel haberlerle gel canım

bugün canım hiç bişey yemek istemiyo henüz kahvaltı yapmadım. iştahımmı kapandı ne evde dolanıp duruyorum ama yemek yok bilmiyorumkismile

Herkese merhaba
Çalışan arkadaşlar 32. hafta da çalışabilir raporu alan varmı aranızda ?
Ben yarın gideceğim de nelere bakıyorlar bilen varmı?

bugün canım hiç bişey yemek istemiyo henüz kahvaltı yapmadım. iştahımmı kapandı ne evde dolanıp duruyorum ama yemek yok bilmiyorumkismile

nasıl yani ya ben 3 öğün yaptım 4. öğünü düşünüyorum bebek semirmiyormu yani için kıyılmıyormu valla ben gece uykudan uyanıyorum acıkıp seninki ne güzel bazan psikolojikmi acıktırıyorum kendimi diye düşünüyordum şimdi iyice inanıcam

valla benimde canım bişey yapmak istemiyo...ama kalkıp yapmak zorundayım oğlumuda aç bırakıyorum...

benim kızımda aç sadece pekmezimi içtim. oda doyurmazki onu. bişeyler yiyelim bari bebişler aç kalmasın dimi.

valla ben geneldede çok yemek yemiyorum zaten 3 öğünü zor yiyorum çok iştahlı değildim zaten bugünde iyice kapandı sanırım. azcık benimkide açılsa bari senin gibi.

evet soın iki günüm çok mutluyum:)) sen napıyosun

oh ne güzel hadi hayırlısı
saçlarımı kestirdim çok rahatladım valla uzun saçlarımı özlermiyim bilmiyorum ama şimdilik iyi.
kasık ağrılarım çok canım ya bebişim aşağıdaymış biraz baskı yapıyo dinlenmeye çalışıyorum sık sık işte.

geçmiş olsun canım zaten artık yavaş yavaş aşağı inicek yaramazlar:) saçlarımı bende kestirmiştim uzun saçımı hiç özlemedim inan:)) iyiki kestirmişim diyorum böle çok rahat oluyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…