evet, mutlaka altında bir sebep oluyor bu depresifliğin, aslında Allaha şükür en azından benim garanti bir işim var ama şeye taktım şimdi, bebek 3 aylıkken falan işe döneceğim, eşimin iyi bir işi olsaydı ücretsiz izin alırdım diye düşünüyorum. ama herşeyin hayırlısı tabi... inşallah senin oğlun da okuldan alındığına üzülmez, düzelir düzelmez tekrar başlatırsınız...
inşl bebeğin üç aylık olana kadar eşin iş bulur dedimya herbebek kısmetiyle gelir diye evet bende onu üzmeden nasıl anlatacağımı düşünüp üzülüyorum çocuğum yarıda okulundan ayrıldığından etkilenirmi diye zaten üç ay sonra tatile çıkıyolar yaz da geldi gezdiririm ama üzülecek diye morelim bozuldu
bugünde 2 de doktordayım bakalım biraz daha aldım mı?? bebişim ne durumdaaa........
ayy heyecanlanıyorum yüzünü göremiyorum diye üzülüyorum doktorumda bir dahaki gelişinde bana çikolata yiyerek gel demişti birde şeker yüklemem yapılacak etkilermi acaba yediğim çikolata.........
bugün canım hiç bişey yemek istemiyo henüz kahvaltı yapmadım. iştahımmı kapandı ne evde dolanıp duruyorum ama yemek yok bilmiyorumkismile
hu huuu
bugün canım hiç bişey yemek istemiyo henüz kahvaltı yapmadım. iştahımmı kapandı ne evde dolanıp duruyorum ama yemek yok bilmiyorumkismile
valla benimde canım bişey yapmak istemiyo...ama kalkıp yapmak zorundayım oğlumuda aç bırakıyorum...
selma naber canım. son haftanmış bu hafta hadi hayırlısı artık sende rahatlıyosun
nasıl yani ya ben 3 öğün yaptım 4. öğünü düşünüyorum bebek semirmiyormu yani için kıyılmıyormu valla ben gece uykudan uyanıyorum acıkıp seninki ne güzel bazan psikolojikmi acıktırıyorum kendimi diye düşünüyordum şimdi iyice inanıcam
Herkese merhaba
Çalışan arkadaşlar 32. hafta da çalışabilir raporu alan varmı aranızda ?
Ben yarın gideceğim de nelere bakıyorlar bilen varmı?
evet soın iki günüm çok mutluyum:)) sen napıyosun
oh ne güzel hadi hayırlısı
saçlarımı kestirdim çok rahatladım valla uzun saçlarımı özlermiyim bilmiyorum ama şimdilik iyi.
kasık ağrılarım çok canım ya bebişim aşağıdaymış biraz baskı yapıyo dinlenmeye çalışıyorum sık sık işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?