evlendiğimde çalışıyordum canım sonra ayrıldım hamilelğimin başından beri çalışmıyorum.
ne kadar güzel bende bu ay sonuna kadar çalışıp ayrılcam ve uzun zaman çalışmayı düşünmüyorum :Saruboceq:
isimlerin gözükmemesi çok sıkıcı yaa...kızlar kararsız kaldımkendi pijama ve geceliğimi yıkamakonusunda..aldığımyer etiket durduğu sürece değiştirebilirsiniz dedi..şimdiye kadar kiloalmım normal gitti ama şu son zamanlar çok alırda içine giremezsem die korkuyorum..gerçi 1 beden büyük aldım ama doğumdan sonra nekadar bi göbek kalcak bilemiyorum...
bende aynı tereddüt içindeyim. aldığım pijama doğum yapınca olucakmı acaba göbek hemen inmicek heralde
evet canım rahat tabi çalışmamak ama bir okadarda sıkıcı özellikle uzun seneelr çalışıpta sonra evde oturmak sıkıcı oluyo. hamilelikte iiyice bunalmışsındır ama çı ve bebeğinle ilgilen sıkılmaya vaktimiz bile olmıcak onlarla.
kızlar bende bu hafta sonu alcam geçelik ve pijama hepinize iyi akşamlar öpüldünüz mayıs anaları.
kızlar bende bu hafta sonu alcam geçelik ve pijama hepinize iyi akşamlar öpüldünüz mayıs anaları.
ben size bişey sorıyım ozaman çok sık tuvalete gidiyormusunuz ve hafif su gibi akıntınız varmı bende olmaya başladı 30+3 haftalığınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?