2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
isimlerin gözükmemesi çok sıkıcı yaa...kızlar kararsız kaldımkendi pijama ve geceliğimi yıkamakonusunda..aldığımyer etiket durduğu sürece değiştirebilirsiniz dedi..şimdiye kadar kiloalmım normal gitti ama şu son zamanlar çok alırda içine giremezsem die korkuyorum..gerçi 1 beden büyük aldım ama doğumdan sonra nekadar bi göbek kalcak bilemiyorum...

ne kadar güzel bende bu ay sonuna kadar çalışıp ayrılcam ve uzun zaman çalışmayı düşünmüyorum :Saruboceq:

evet canım rahat tabi çalışmamak ama bir okadarda sıkıcı özellikle uzun seneelr çalışıpta sonra evde oturmak sıkıcı oluyo. hamilelikte iiyice bunalmışsındır ama çı ve bebeğinle ilgilen sıkılmaya vaktimiz bile olmıcak onlarla.

bende aynı tereddüt içindeyim. aldığım pijama doğum yapınca olucakmı acaba göbek hemen inmicek heralde

inan canım evde oturmak nimet ben öyle bunaldım ki anlatamam hayırlısıyla sağ sağlim bebişlerimizi kucaklarımıza alsak

ben size bişey sorıyım ozaman çok sık tuvalete gidiyormusunuz ve hafif su gibi akıntınız varmı bende olmaya başladı 30+3 haftalığınız

ben size bişey sorıyım ozaman çok sık tuvalete gidiyormusunuz ve hafif su gibi akıntınız varmı bende olmaya başladı 30+3 haftalığınız

bende akıntı var evet ama su gibi değil beyaz oluyo. çok su içtiğim içinde tuvalete çok sık gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…