2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende akıntı var evet ama su gibi değil beyaz oluyo. çok su içtiğim içinde tuvalete çok sık gidiyorum.

canım 2-3 gündür iç çamaşırım nemleniyor ter gibi sanki kontrolümede 15 gün var , en son gittiğimde herşey normaldi.bende çok su içmeye gayret ediyorum.

akıntı bende de oluyor bazen su gibi bir bakıyorum nemlenmiş iç çamaşırım ama katı kıvamda olduğuda oluyor

sorma canımya şeker testi yaptrdım tokluk kan şekeri 160 çıktı sınır 140 diyorlar

doktorumlada görüşemedim ameliyat günüymüş dün

bu 100lükl test nasıl oluyor yine açmı gideyim yarın şekerli şeyleri kesmem lazımmı yiyecek olarak

canım ben şeker testi yaptırmadım doktorum gerek görmedi. o yüzden tam olarak bilmiyorum canım ama aç olarak gitmen gerekir akşamdan itibaren bişey yememen gerekiyor

şükür ki doktorun iyimiş. atlatıcaz sağsalim bugünlerii

yine ağladım

bana da öyle diyorlar. ama tartı öyle söylemiyor işteee

slm kızlar çok yorgunum dershaneden geldim geçmişe baktım nilaycım geçmiş olsun canım umarım bi sorun olmaz

ii dilekleriniz için tşk ederim arkadaşlar
şimdilik tansiyonum kontrol altında llah aşükürler olsunki ilaçlar hemen etkisini gösterdi artık 12 e 8 i gösteriyor
inşallah bundan sonrada böle gider pazartesi b daha kontrolüm var o zamn her şey netleeşcek

çok tşk ederim abera drumda stres yaparsan erkenden alırım bebeği dedi bakalım inşalah son haftaya kadar beklerizzz

ne olur tansiyona dikkat çok ama çok önemli drunla hemen paylaş ve kontrol altına alınsın

bende aşırı terliyorum özeliikle geceleri bu gittiğimde sorcam druma

off netim düşüp duruyo yaa..sinir oldum..bi sorum var erkek annelerine...bana dr. 17. haftada oğlumun pipisinin resmini verdi okadar bidaha ne gösterede erkek die bahsetti..sizlerde de böylemi..

canım bizim her gittiğimizde bakıyo yumurtalar torboya inmiş mi testis gelişimi nasıl çünkü oda bi organ ve her hafta gelişimini tamamalıyo onun için değerlendirmesini yapıyo

birde 29+5 te 31+5 göründü
birde benim çok sancım var kızlar kasıklarımda

benımde vardı kasıklarda ve vajinada ağrı dra söledim eğer şimdiden kasılmlar başladıysa rahmin genişler ve erken doğum olur dedi ama benım bebiş aşağıdada diildi tam yerinde dedi
ve magnezyum verdi kasılmalar geçsin die bende sizde bi sorun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…