bende akıntı var evet ama su gibi değil beyaz oluyo. çok su içtiğim içinde tuvalete çok sık gidiyorum.
ben size bişey sorıyım ozaman çok sık tuvalete gidiyormusunuz ve hafif su gibi akıntınız varmı bende olmaya başladı 30+3 haftalığınız
ant sen nisan annesimi olucan hayatım
evet canım inş. 40. haftam 26 nisanda doluyo..tabi benim oğlan 41-42 ye kadar kalmak isterse mayıs annesiyim ozaman...
hayırlısı olsun bakalım kucaklarımıza alalımda kuzularımızı bayanssulusmile
orda bana yardım edebilecek kimse varmıııııı(
sorma canımya şeker testi yaptrdım tokluk kan şekeri 160 çıktı sınır 140 diyorlar
doktorumlada görüşemedim ameliyat günüymüş dün
bu 100lükl test nasıl oluyor yine açmı gideyim yarın şekerli şeyleri kesmem lazımmı yiyecek olarak
herkese merhabalarrr...........
nilaycım geçmiş olsun allahtan geç bir xzamanda oluşmuş ve hemen anlaşılmış sıkma canını kontrol altına almış doktorunn.....hayırlısıyla gelsin bebişin.........
kızsezennn!!!!kaç kilo senin bebişşş iki hafta önden gidiyor diyordunn...
selam kızlar geçmişe biraz bakındım nilaycım geçmiş olsun; bebişini gören anneler gözünüz aydın
2 gündür evdeydim pazar günü biraz evi temizleyeyim dedim ceryanda kalmışım galiba sırtım ve boynum tutuldu bizim ev triblex ve benim yatak odam en üst katta merdivenler beni mahvetti kalçama kraplar girdi kabus gibi 2 gün geçirdim çok şükür bugün iyiyim ve işteyim.
şükür ki doktorun iyimiş. atlatıcaz sağsalim bugünlerii
yine ağladım
bana da öyle diyorlar. ama tartı öyle söylemiyor işteee
slm kızlar çok yorgunum dershaneden geldim geçmişe baktım nilaycım geçmiş olsun canım umarım bi sorun olmaz
nilay çok geçmiş olsun canım benimde ilk hamileliğimde yüksek tansiyon vardı sağolsun dr bir hap bile vermemişti ne çekmiştim 8. ayımda alacaktı erken başka dr gittim bi kızdı bu ne böle diye şiş var tansüyon yüksek bi hap vardi sabah bir tane okadar rahat geçirdimki son ayımı anlatamam normal doğum bile yapabilirsin dedi oğlum gününü 10 gün geçmesine rağmen dönmedi sancı açılmada olmadı sitres yaptım tansiyonum 16 a çıktı mecbur sezeryan oldum çok uzun yazdım kusura bakma sana tavsiyem hiç üzülüp sıkıntı yapma çünkü tansiyonu ençok sıkıntı ve üzüntü çıkarıyor birde tuzu hamurişini kes ama tuzdan daha önemlisi üzülmemek geçmiş olsun
slm arkadaşlar...nasılsınız...ben iyideğilim bu çarpıntınlar beni öldürcek..önceden ara ara olur şimdi bi başladımı geçmiyo....tansiyon olup olmadığınıdabilmiyorum..tuzlu ayran içince biraz rahatlıyorum ama ya bide tansiyonumu yükseltiyosam diede düşünmeden edemiyorum...bide aklımda panik atak var...acaba panik atakmı oluyorum....
bende aşırı terliyorum özeliikle geceleri bu gittiğimde sorcam drumaselam kızlar az önce oğluşumun çamaşırlarını yıkamıştım önceden hepsini ütütledim yerleştirdim şimdide duşumu aldım oturdum oh be ne güzel şey evde olmak kızlar ya ben aşırı terliyorum sizde ölemi yoksa bendemi bi sorun var??
off netim düşüp duruyo yaa..sinir oldum..bi sorum var erkek annelerine...bana dr. 17. haftada oğlumun pipisinin resmini verdi okadar bidaha ne gösterede erkek die bahsetti..sizlerde de böylemi..
birde 29+5 te 31+5 göründü
birde benim çok sancım var kızlar kasıklarımda
oh ne güzel hadi hayırlısı
saçlarımı kestirdim çok rahatladım valla uzun saçlarımı özlermiyim bilmiyorum ama şimdilik iyi.
kasık ağrılarım çok canım ya bebişim aşağıdaymış biraz baskı yapıyo dinlenmeye çalışıyorum sık sık işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?