2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın annişler biz dün nst ye girdik carsıya cıkmıstık sancım basladı hastanede hemen gözleme aldılar allaha sükür suan iyiyiz ama cok korktum doğurucam die erken diye ama allaha sükür iyiyiz rabbim hepimizin bebeğini zmanında sağlıklıca almayı nasip etsin

çok geçmiş olsun, aman Allah korusun, zamanında gelsin inşallah bebeklerimiz...

çok geçmiş olsun, aman Allah korusun, zamanında gelsin inşallah bebeklerimiz...

amin canım inşallah ama sanki benimkız erken gelicek bacaklarımın arasında balon var sanki ve heryerim ağrıo midem sürekli bulanıo belimin ortasındna ince bir ağrı vuruyor

amin canım inşallah ama sanki benimkız erken gelicek bacaklarımın arasında balon var sanki ve heryerim ağrıo midem sürekli bulanıo belimin ortasındna ince bir ağrı vuruyor

en azından 37/38 haftalık olana kadar bekler inşallah hepimizin bebekleri, bende de hep erken doğum korkusu var...

günaydın kızlar,
MEYCıMEK korkutma bizi ya NST de çıkmıştır sancı olup olmadığı maksimum dinlen 35 olsun sonrasında gelselerde sıkıntı olmaz inşallah vaktinde gelir hepsi

PAMıK PRENSES yüksek çıkmış şekerin tatlıları tamamen kestirip 100 lüğü sonra yaptırıyorlar sanırım bir süre bekletiyorlar tokmu gitmiştin ya da geceden tatlıya yüklenmişmişdin ben şeker testine gidicem diye 1 hafta hiç tatlı yemedim pekmezler bile gözüme çikolata geliyordu valla

geçmiş olsun canım moralini yüksek tut, tansiyon sinirsel de çıkar sen iyi düşünürsen iyi olur

günaydın kızlar nasılsınız bugün?

öncelikle nilaycım geçmiş olsun sıkma canını erkenden farketmiş olman önemli canım.

meycimek sen kaç haftalıksın tahmimen 31 haftanın üzerindesin moralini bozma bol bol dinlen erken doğumda olabilir bu hepimiz için geçerli tatlım

kızlar kimse kalmamış galiba olan arkadaşlar sizler nasılsınız varmı ters giden bişey benimde bu aralar çarpıntım oluyor sizdede oluyormu

teşekkürler arkadaslar destek olduğunuz için allahım son zmanalara yaklasyığımız sugünlerde hepimize hayırlısını nasip etsin rabbim

Günaydıınnn :)
günaydın opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrr son 2 günümmmmmmmmm
günaydın az kaldı ha gayret kızopuyorumnanaktan
günaydın canım opuyorumnanaktan
evet artık sancılar başladı ben de tırsmaya başladım erkenden gelecek diyeeyvahedigeldismile

günaydın vereliniortak
günaydın hanımlar nasılsınız meycimek geçmiş olsun çok dikkatli ol sakın yorma ve stres yapma sakın.

günaydın tatlım az kalmış kız 56 gün ooooooo sositososito

benim çalıştığım işyerinde bir arkadaşın 2 aydır sürekli sancıları var sürekli takip altında ve 35. haftaya geldi bu şekilde kızcağız tuvalet dışında yerinden kalkmadı ama sadece sancıları nts de görülüyo doktor bir ilaç vermiş sanırım kaslar ile ilgili kasılmaları olmasın diye ama artık güvenli haftasına geldi herşeyin çaresi var erken farkedildikten sonra

Kendine dikkat et meycimek. Zamanında gelsin kuzucuklarımız inşAllah. benimde belim agırıyor midem bulanıyor yataktan kendim zor kalkıyorum kalçam agırıyor odadan odaya 5 dkya anca yürüyom affffffbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…