günaydın kızlarrr son 2 günümmmmmmmmm
günaydın annişler biz dün nst ye girdik carsıya cıkmıstık sancım basladı hastanede hemen gözleme aldılar allaha sükür suan iyiyiz ama cok korktum doğurucam die erken diye ama allaha sükür iyiyiz rabbim hepimizin bebeğini zmanında sağlıklıca almayı nasip etsin
çok geçmiş olsun, aman Allah korusun, zamanında gelsin inşallah bebeklerimiz...
amin canım inşallah ama sanki benimkız erken gelicek bacaklarımın arasında balon var sanki ve heryerim ağrıo midem sürekli bulanıo belimin ortasındna ince bir ağrı vuruyor
günaydın kızlar,
MEYCİMEK korkutma bizi ya NST de çıkmıştır sancı olup olmadığı maksimum dinlen 35 olsun sonrasında gelselerde sıkıntı olmaz inşallah vaktinde gelir hepsi
canım bilmiyorum eşim görüştü ben ağlamaktan dinlemedim uzun bi kağıt verdiler üstünde kalp cizelgeleri gibi şeyler var biri bebeğin kalp atısıymıs biride sancı sıklığıymıs sürekli sıkı takip yanlız kalmak yasak bana artık öle demiş doktorum allahım zamanına kadar beklemeyii kucağımıza almayı nasip etsin
geçmiş olsun canım moralini yüksek tut, tansiyon sinirsel de çıkar sen iyi düşünürsen iyi olurselam kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın umarım herkes iidir
biz pazartesi günü dra gittik bebeğim çok iyidi maşalahh 31+3 1900 mış dr iri bi bebk olcek dedi allahın izniyle
ama bende tansiyon çıktı dr ölçtüğünde 16 ya 9 çıktı çok korktuk hemen idrar testi istedi ve proteine baktı idrarda protein çıkınca gebelik zehirlenmesi olduğu kesinleştii ama daha başlangıcıymış hemen tansiyon hapın abaşladım günde iki kere ilaç kullanıyorum 1 hafta kontrol altında tutcazz eğer düşüerse doğuma kadar bu ilaçları kullancam düşmezse hastanede kontrol altında tutalacakmışım ne olur bana dua edin kızlar çok üzgünüm her aklıma geldiğinde ağlıyorum
llahtan daha başlangıcında farkedildiği için bebeğe bi zararı dokunmamış tansiyonumun bundan sonrada dokunmazmış ilaçlar önlermiş
günaydın kızlar,
MEYCİMEK korkutma bizi ya NST de çıkmıştır sancı olup olmadığı maksimum dinlen 35 olsun sonrasında gelselerde sıkıntı olmaz inşallah vaktinde gelir hepsi
canım bilmiyorum eşim görüştü ben ağlamaktan dinlemedim uzun bi kağıt verdiler üstünde kalp cizelgeleri gibi şeyler var biri bebeğin kalp atısıymıs biride sancı sıklığıymıs sürekli sıkı takip yanlız kalmak yasak bana artık öle demiş doktorum allahım zamanına kadar beklemeyii kucağımıza almayı nasip etsin
canım ana da geçmiş olsun dinlen bol bol ağlayıp bebeği de üzme meraklanıp anneme ne olmuş die erkenden gelmesin bebecik
bu arada herkese günaydııınnnnnn
dün çikolata fabrikası gezdim el yapımı çikolatalar faln
gezdirip gösterdiler müthiş çikolataları hiç birini yedirmedilerlmaz: akşam eve giderken çikolata yüklkemesi yaptım ben de kendime
bir de değişik bir kalsiyum kaynağı olsun diye dondurma
bol bol yiyin tatlı yiyeceğiniz zaman dondurma en çok onda var kalsiyum sütlü tatlılıardan da
günaydın opuyorumnanaktanGünaydıınnn :)
günaydın az kaldı ha gayret kızopuyorumnanaktangünaydın kızlarrr son 2 günümmmmmmmmm
günaydın canım opuyorumnanaktangünaydın annişler biz dün nst ye girdik carsıya cıkmıstık sancım basladı hastanede hemen gözleme aldılar allaha sükür suan iyiyiz ama cok korktum doğurucam die erken diye ama allaha sükür iyiyiz rabbim hepimizin bebeğini zmanında sağlıklıca almayı nasip etsin
günaydın vereliniortakgünaydın kızlar nasılsınız bugün?
öncelikle nilaycım geçmiş olsun sıkma canını erkenden farketmiş olman önemli canım.
meycimek sen kaç haftalıksın tahmimen 31 haftanın üzerindesin moralini bozma bol bol dinlen erken doğumda olabilir bu hepimiz için geçerli tatlım
günaydın hanımlar nasılsınız meycimek geçmiş olsun çok dikkatli ol sakın yorma ve stres yapma sakın.
Kendine dikkat et meycimek. Zamanında gelsin kuzucuklarımız inşAllah. benimde belim agırıyor midem bulanıyor yataktan kendim zor kalkıyorum kalçam agırıyor odadan odaya 5 dkya anca yürüyom affffffbilmiyorumkismileamin canım inşallah ama sanki benimkız erken gelicek bacaklarımın arasında balon var sanki ve heryerim ağrıo midem sürekli bulanıo belimin ortasındna ince bir ağrı vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?