2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben bebişimin kıyafetlerini yıkadım ama ütüleyemedim ve henüz çantam da hazır değil..
geç mi kaldım acaba..bugün gördüğüm rüyadan sonra telaşlandım birden..
rüyamda mayıs annelerinin ilk bebeği gelmişti..
gamzenin bebeği duru...
resminin de koymuştu..çok şekerdi walla..

günaydın annişler

uyku tutmadı bi bakim dedim napıyonus

eflatun benimde hazır değil daha yıkamadım bile eşyaları bazı eksiklerimde varr

geçmi kaldık dersinbilmiyorumkismile

kızlar ya bizimde odamız kaldı ama çatlıcam ben yani merakımdannn duvar kağıdı yapılıp oda takımımız gelecek ama henüz yaptırmadık

ben de daha hazırlamadım çantaları, hatta kıyafetleri yıkamadım bile. haftaya inşallah halledeceğim...

günaydın annişler

uyku tutmadı bi bakim dedim napıyonus

eflatun benimde hazır değil daha yıkamadım bile eşyaları bazı eksiklerimde varr

geçmi kaldık dersinbilmiyorumkismile

artık hazırlasak iyi olur..bi köşede hazır dursun..benim 3. olduğu için kıyafetlei epeyce fazla..yeni de aldım 4-5 takım..minik minik parçalar..o kadar çok ki..üşeniyorum ütülemeye..annem gelse de bana yardım etse diye düşünüyorum..
o da gezmekten saolsun bize uğrayamadı bi türlü..

artık hazırlasak iyi olur..bi köşede hazır dursun..benim 3. olduğu için kıyafetlei epeyce fazla..yeni de aldım 4-5 takım..minik minik parçalar..o kadar çok ki..üşeniyorum ütülemeye..annem gelse de bana yardım etse diye düşünüyorum..
o da gezmekten saolsun bize uğrayamadı bi türlü..

allah bağışlasın yawrularını cnm

valla bende erken die yıkamadım

evt doğru aslında çantamız hazır olması lazım

sen tecrubelisin bu konuda :)

bebek için sabun tozları var veya deterjan

öle bişiy almayı düşünüom

ben bi düğün telaşında düşünmekten uyuyamazdım bi de şimdi....normalde kafam yastık görmesin anında giderdim şimdi düşünmektennnnn :emir_bebek:

biz annemle bikızmını hacı şakirin bebe deterjanı var onunla yıkadık ve yumuşatıcı....

allah bağışlasın yawrularını cnm

valla bende erken die yıkamadım

evt doğru aslında çantamız hazır olması lazım

sen tecrubelisin bu konuda :)

saol canım..
son zamanlarında nolur nolmaz..insan gitgide ağırlaşıyor..biranönce işleri halletmek lazım..son günlerimizde rahat rahat oturalım..fazla halimiz olmaz çünkü..
gerçi Allah bilir..ben ilk hamileliğimde son güne kadar koşturmuştum..
tayinimiz çıkmıştı memleketimize..daha bi hevesli koşturuyordum..ev arıyoduk bi yandan..
taşındığımız gün kızım doğdu..
kadın falan tuttular..herkes elbirliğiyle evi düzdüler..
bi de fazla koşturmaktan galiba kızıma kordon dolanmıştı..29 eylülde olacakken 18 eylülde geldi...biraz erkenciydi yani..herşeye hazırlıklı olmak lazım..

saol canım..
son zamanlarında nolur nolmaz..insan gitgide ağırlaşıyor..biranönce işleri halletmek lazım..son günlerimizde rahat rahat oturalım..fazla halimiz olmaz çünkü..
gerçi Allah bilir..ben ilk hamileliğimde son güne kadar koşturmuştum..
tayinimiz çıkmıştı memleketimize..daha bi hevesli koşturuyordum..ev arıyoduk bi yandan..
taşındığımız gün kızım doğdu..
kadın falan tuttular..herkes elbirliğiyle evi düzdüler..
bi de fazla koşturmaktan galiba kızıma kordon dolanmıştı..29 eylülde olacakken 18 eylülde geldi...biraz erkenciydi yani..herşeye hazırlıklı olmak lazım..

haklısın cnm

bende çok korkuom bekledimden erken gelir die

evet ağılaşıos arttık

bu hafta halledelim herşeyi barim :)

Günaydın kızlar;
Ben de bu hafta halim olursa bebişimin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum. Evde işim çok ama hiç bişey yapmak istemiyor canım...

Back
X