Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla sana katılıyorum hee sinemm...çok kilo alınması taraftarı değilim kesinlikle de 6 kilo nedir ki yaaa.............bende bir ay 3 kilo birden aldım biraz hareket et yürüyüşü arttır dedi o kadar.dikkat etmek hep lazım zaten
günaydın gökkuşak,
valla söylediğin iyi oldu ben küvetle fileyi tümden unutmuştum, haklısın en güzeli temizlik için bir kadınla anlaşmak olur sanırım, biz de şimdilik eşim annem ve ben yapıyoruz hafta sonları...
nurem bende anneme dedim puset aldım onu nerde kullanacaksın diye ama dinlememiş almış yine belirli şeyler koycam işte canım ben valiz almadım bebeğe bir çanta almıştım birde kendime evdeki çantalardan ayarlıcam iki çanta yapıcam yani bebek bezi kaldı alacağım çantaya konulcaklardan kızlar iki tane 10 lu bir tane 8 li iki tane 5 li hastane çıkışı aldım yeter sanırım büyük olan setleri iki hastane çıkışını alsan yetermi yoksa bir de 5 liden koyayımmı çantaya
ilk üç ay için 10 tane çıtçıtlı badi
5 hastane çıkışı
6 tane şapka
5 tane önlük ve eldiven
9 çift çorap
5 tane kadar ayaklı tek alt don
2 takım tulum ve alt üst takım
bunlar yeter değilmi aklıma gelenler bunlar şimdilik hızlı büyüdükleri için çok almak istemiyorum aslında çok şey aldık ama bunlar ilk giyecekleri 3-6 ve 6-9 hatta yaşında giyecekleri ben yıkamadım şimdilik.ilk zamanlar dışarı çıkmak zor olur ya yetmezse kocama aldırmak istemiyorum onlar bizim gibi iyi kötü anlamadan gözünü çıkartarak alıyorlar resmen.
nurem bende anneme dedim puset aldım onu nerde kullanacaksın diye ama dinlememiş almış yine belirli şeyler koycam işte canım ben valiz almadım bebeğe bir çanta almıştım birde kendime evdeki çantalardan ayarlıcam iki çanta yapıcam yani bebek bezi kaldı alacağım çantaya konulcaklardan kızlar iki tane 10 lu bir tane 8 li iki tane 5 li hastane çıkışı aldım yeter sanırım büyük olan setleri iki hastane çıkışını alsan yetermi yoksa bir de 5 liden koyayımmı çantaya
5 hastane çıkışı
6 tane şapka
5 tane önlük ve eldiven
9 çift çorap
bunlar yeter değilmi aklıma gelenler bunlar şimdilik hızlı büyüdükleri için çok almak istemiyorum aslında çok şey aldık ama bunlar ilk giyecekleri 3-6 ve 6-9 hatta yaşında giyecekleri ben yıkamadım şimdilik.ilk zamanlar dışarı çıkmak zor olur ya yetmezse kocama aldırmak istemiyorum onlar bizim gibi iyi kötü anlamadan gözünü çıkartarak alıyorlar resmen.
günaydın kızlarrr.....
bende yıkamadım henüz kıyafetlerimizi..çanta falan da hazır değil alınacaklar bitti şükür bir küvetimiz ve filesi kaldı birde bel desteği görmüştüm şöyle cırtlı birşey ondan alacağım.ben sabun tozu kullanmayı planlıyorum ilk kızımdada kullandım o zaman bebek sıvı deterjanı yoktu şimdi o yüzden belki sabun tozu için kalıntı bırakıyor denmiştir.bir araştırayım doktorumuza sorayım bakalım...
bahar temizliği içinde kadın tutacağım şimdi cumartesileri üzerinden eşimle yapıyoruz.......bundan sonra iki çocuklu olacağım birde çalışacağım için 15 günde bir bi kadınla anlaşacağım başa çıkmam imkansız........
aynenbende de biraz da o yüzden bu kadar boşladım nasıl olsa her yer dökülecek ben şimdiden toplamakla uğraşmıyım dedim:lepi:
ya sizin doktor bana biraz manyak geliyor özlemin de galiba öyleydi, 6 kilo nedir ya çağla şıkel bile aldı o kiloyu, ben 21 kilo aldım dikkat et dedi diyetisyene gönderdi öyle de çok
bi sorunmuş gibi bi durum çıkarmadı
ayyy bu nasıl doktorlaelaelaelaelae siz dedikçe ben sinir oluyorum walla..
6 kilo fazla mı ya..sen hiç kilo almadan bebeğe mi aldıracaksın..bunu mu yaptırmaya çalışıyo??
daha böyle doktor görmedim..çok saçma geldi bana..zaten en az 7,5 en fazla 13 kg alman lazım..ben 15 kiloya dayandım ama hadi beni boşver..:kedi:
5 hastane çıkışı
6 tane şapka
5 tane önlük ve eldiven
9 çift çorap
Canım o bel desteğinden aldık biz. Çok iyi diyolar bakalım kullanışlı olacak mı? Ben de sabun tozu kullanacağım bebeğimin kıyafetleri için. İnşallah sorun olmaz. Ben doğumdan 15 gün önce filan kadın tutup temizletmeyi düşünüyorum evi. Kendim hiç uğraşamam zaten...
Bizim doktor 6 kilo yeter demiyo ama en fazla almam gereken 10 kiloymuş.Özlemle doktorumuz aynı zaten:) Manyak bir adam ama süper valla:))
Canım ben geçtiğimiz kontrolde 2 ayda 3 kilo almışım, ona fazla dedi. Ayda sadece 1 kilo alacaksın dedi:) En fazla 10 kiloyla doğum yapacaksın diyor. Doğum yaptırdığı annelerin filan resimleri var hepsi süper ama:)) Şimdi 30 haftalık oldum 2 kilo aldıysam 8 kilo almış olurum. Ama inşallah 2 kilo almamış olurum(kaydirigubbakcemile5
günaydın gökkuşak,
valla söylediğin iyi oldu ben küvetle fileyi tümden unutmuştum, haklısın en güzeli temizlik için bir kadınla anlaşmak olur sanırım, biz de şimdilik eşim annem ve ben yapıyoruz hafta sonları...
5 hastane çıkışı
6 tane şapka
5 tane önlük ve eldiven
9 çift çorap
ben biraz abarttım yaa kızlar şimdi üzülüyorum keşke 3-6 yazlıkları bekleseydim.5 hastane çıkışı 3 pijama takımı 10 tulum 4 elbise yeni doğan bunlar anca iki ay da nasıl giyecek tek aldıklarımı saymıyorumm.........şimdide yazlık alıyorum.görümcemler çok almana gerek yok diladan vardır zaten dediler ama nerdeeee ben kesinlikle tutamam birde sevmem öyle şeyi küçüleni giyilmeyeni hemen ihtiyacı olanlara gönderiyorumm.......ama çok güzel yazlıklar aldımmmm............opuyorumnanaktan
bu arada küvetin içine fileden se süngerler oluyo bebek şeklinde ben onu öneririm size çünkü filede bebek suyun içinde olamayacağı için üşüyebiliyo biz süngeri küvetine koyup ılık suyumuzu yapıp üzerine yatırıyorduk süngerle tek kişi bile yıkayabiliyı bebek zarar görmüyo bir eliniz kafasınn altında diğer elinizle yıkıyorsunuz kolay yani
evet kızlar ya, 6-7 kilo nedir ki, zaten bebek, plesentası, suyu, artan kan hacmimiz en az o kadar eder sanırım... benim ilk doktorumda en fazla 9 kilo alacaksın demişti bana. 11 oldum 15 e kadar gider diye düşünüyorum...
aynen ben de aldığım kiloyla övünmüyorum ama benim kiloma değil de bebeğin sağlığına önem veren bir doktorla devam ettiğim için çok memnunum, kiloma da normal doğumu zorlaştırma ihtimali yüzünden dikkat etmm gerektiğini düşünyorum ki böle kilolar zorlaştırmaz daha