dün doktoruma alındım
kıskançlıktan galiba
anlatınca saçma da gelebilir ama haklıymışım gibi de geliyor
okuyunda cevap verin bana
kontrole giderken 25 haftalık gebe bir arkadaşımı da götürüdüm yanımda doktorundan memnun değildi diye, cinsiyetine kadar yanlış söylenmiş hastahanemden de memnunum faln gel benim doktoruma dedim arkadaşım da diş hekimi birlikte girdik ultrasona benim ultrason muaynemden sonra arkadaş da anlatmaya başladı işte şöyle böyle diye dinlerken gel seni de ultrasona alalım dedi ben de hani arkadaşım yeni geldi diye onu bekliyorum soracak sorularım var hatta sorup da cevap alamadıklarım sen de dışarda randevunu al diye kovalandım resmen daha soracak çok sorum var dedim çıkmadım ama hiç bir soruma cevap alamadım adam gibi. doktor hanım doktor hanım diye arkadaşıma anlattı da anlattı, ilk muaynesi ilgilenmesi normal ama benim muaynemi bitir öyle dinle onu da di mi çok kırıldımalsanaalsanasmile
dün doktoruma alındım
kıskançlıktan galiba
anlatınca saçma da gelebilir ama haklıymışım gibi de geliyor
okuyunda cevap verin bana
kontrole giderken 25 haftalık gebe bir arkadaşımı da götürüdüm yanımda doktorundan memnun değildi diye, cinsiyetine kadar yanlış söylenmiş hastahanemden de memnunum faln gel benim doktoruma dedim arkadaşım da diş hekimi birlikte girdik ultrasona benim ultrason muaynemden sonra arkadaş da anlatmaya başladı işte şöyle böyle diye dinlerken gel seni de ultrasona alalım dedi ben de hani arkadaşım yeni geldi diye onu bekliyorum soracak sorularım var hatta sorup da cevap alamadıklarım sen de dışarda randevunu al diye kovalandım resmen daha soracak çok sorum var dedim çıkmadım ama hiç bir soruma cevap alamadım adam gibi. doktor hanım doktor hanım diye arkadaşıma anlattı da anlattı, ilk muaynesi ilgilenmesi normal ama benim muaynemi bitir öyle dinle onu da di mi çok kırıldımalsanaalsanasmile
haklısın bence doktorlarımızın genel özelliğimi bilmiyorum ama ilk randevudaki kadar bidaha ilgilenmiyorlar biz ilk randevuda yarım saat kadar ultrasonda kalmıştık hiçbirşey sormama gerek kalmadan anlatmıştı 10a yakın görüntüsünü vermişti bizde doktora bayıldık tabi sonrakiler öle olmadı yinee Allaha şükür çok memnunum ama biraz daha ilgi bekliyoruz haklı olarak yetişemiyor olabilirler ama bizi rahatlatmakta onların görevi
yok meltem hanımgünaydı kızlar aysesinem bende olsam bende alınırdım resmen ilgilenmemiş mürvet haımmı bunu yapan
kızlar dün bizim randevumuz vardı. bebişim 50 cm'i bulmuş ama kilo aynı yerde sanırım yaaaa 150 gr mı ne almış 15 günde. kilosu 2350 gr. bana zayıf gibi geldi ama doktorumuza göre herşey normal hatta harikaaa! bi yandan da onu doğurması var ne gerek var fazla kiloya diyorum kendimi teselli ediyorum işte. eşim de bende 3 kg 350 gr doğmuşuz. sanırım bizim standardımız bu oğlum da bu sınırı geçemeyecek. annemde bizim sülalenin dünyada büyüdüğünü söylüyor ehueuhehuhuee..
oğlum gülücükler saçıyodu eşşekkk, kıpır kıpırdııı bacaklar uzun olunca midem ağzımda, karnım burnumda tabii haliyle. hehehhehee.. suyu seli, ciğerleri herşeyi normal çokk şükür. her sabah mütemadiyen hıçkırıyoruz, akşamları da hep aynı saatlerde. oğlumun şimdiden sistematik bir düzeni var anasına babasına çekmicek sanırım planlı biri olcak galiba, zira benim hala bir hastane çantam yok. gecelik alamadım, aslında kısa kollu bulamadım diye bir türlü çantamı hazırlayamadım hala. ama bebişimi üşütmem onunkiler çoktan hazır. deli gibi doğal doğum sitelerini araştırıyorum ve her sabah yeniden doğum yapıyorum. her gece her gecee.. bıktım beyaaa..zemuszemus
:1hug:
Nasılsın canım?
kızlar dün bizim randevumuz vardı. bebişim 50 cm'i bulmuş ama kilo aynı yerde sanırım yaaaa 150 gr mı ne almış 15 günde. kilosu 2350 gr. bana zayıf gibi geldi ama doktorumuza göre herşey normal hatta harikaaa! bi yandan da onu doğurması var ne gerek var fazla kiloya diyorum kendimi teselli ediyorum işte. eşim de bende 3 kg 350 gr doğmuşuz. sanırım bizim standardımız bu oğlum da bu sınırı geçemeyecek. annemde bizim sülalenin dünyada büyüdüğünü söylüyor ehueuhehuhuee..
oğlum gülücükler saçıyodu eşşekkk, kıpır kıpırdııı bacaklar uzun olunca midem ağzımda, karnım burnumda tabii haliyle. hehehhehee.. suyu seli, ciğerleri herşeyi normal çokk şükür. her sabah mütemadiyen hıçkırıyoruz, akşamları da hep aynı saatlerde. oğlumun şimdiden sistematik bir düzeni var anasına babasına çekmicek sanırım planlı biri olcak galiba, zira benim hala bir hastane çantam yok. gecelik alamadım, aslında kısa kollu bulamadım diye bir türlü çantamı hazırlayamadım hala. ama bebişimi üşütmem onunkiler çoktan hazır. deli gibi doğal doğum sitelerini araştırıyorum ve her sabah yeniden doğum yapıyorum. her gece her gecee.. bıktım beyaaa..zemuszemus
iyi değilim
birde birdünya işim var
sen nasılsın
daha 3 valiz hazırlayacağım offffffffff
dün ütüyle uğraştım
bugünde yerleştireceğim:gitme:
tifff maşallah oğluna boylu poslu olacak benim oğlanda dün aynen seninki gibi çıktı 2,350 gr üç hft önce 1850 idi 2,500 olur demiştim ama olmamış sağlıklı olsunlarda geçen hafta burda solunum fizyoterapisti bizden büyük bir arkadaş vardı kızı 3200 doğmuş görmeye gittiğimzde dediki ben çok kilolu olsun hiç istemedim kilolu çocuklar nefes alma problemi yasıyorlar dedi. yani hayırlısı 3000 kiloyu geçsinlerde ele avuca gelecek kadar olsunlar yeter sen bu haftada kaç kilo almışsın onu diyiver bacım
canım maşallah oğluna bence de çok tombul olmasına gerek yok dünyada beslenir annenin dediği gibi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar dün bizim randevumuz vardı. bebişim 50 cm'i bulmuş ama kilo aynı yerde sanırım yaaaa 150 gr mı ne almış 15 günde. kilosu 2350 gr. bana zayıf gibi geldi ama doktorumuza göre herşey normal hatta harikaaa! bi yandan da onu doğurması var ne gerek var fazla kiloya diyorum kendimi teselli ediyorum işte. eşim de bende 3 kg 350 gr doğmuşuz. sanırım bizim standardımız bu oğlum da bu sınırı geçemeyecek. annemde bizim sülalenin dünyada büyüdüğünü söylüyor ehueuhehuhuee..
günaydınnnnopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?