2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın bence doktorlarımızın genel özelliğimi bilmiyorum ama ilk randevudaki kadar bidaha ilgilenmiyorlar biz ilk randevuda yarım saat kadar ultrasonda kalmıştık hiçbirşey sormama gerek kalmadan anlatmıştı 10a yakın görüntüsünü vermişti bizde doktora bayıldık tabi sonrakiler öle olmadı yinee Allaha şükür çok memnunum ama biraz daha ilgi bekliyoruz haklı olarak yetişemiyor olabilirler ama bizi rahatlatmakta onların görevi

ay canım benimmm ayıp etmiş doktorun cidden. düşünememiş sanırım. takma..:1rolleyes:

resmen şu haftamda değer mi buraya verdiğim ve vereceğim paraya diyorum

günaydı kızlar aysesinem bende olsam bende alınırdım resmen ilgilenmemiş mürvet haımmı bunu yapan
yok meltem hanım
çevremdekiler de hizmete o kdar para vermektense nisaya git yarısından da ucuza onlar da normal doğumu destekliyor bi sorunun yok çok şükür diyorlar
acaba burası daha iyi diye kendimi mi kandırıyorum sadece aydınlık daha revaçta bir yer diye düşünmeden edemedim

kızlar dün bizim randevumuz vardı. bebişim 50 cm'i bulmuş ama kilo aynı yerde sanırım yaaaa 250 gr mı ne almış 15 günde. kilosu 2350 gr. bana zayıf gibi geldi ama doktorumuza göre herşey normal hatta harikaaa! bi yandan da onu doğurması var ne gerek var fazla kiloya diyorum kendimi teselli ediyorum işte. eşim de bende 3 kg 350 gr doğmuşuz. sanırım bizim standardımız bu oğlum da bu sınırı geçemeyecek. annemde bizim sülalenin dünyada büyüdüğünü söylüyor ehueuhehuhuee..

oğlum gülücükler saçıyodu eşşekkk, kıpır kıpırdııı bacaklar uzun olunca midem ağzımda, karnım burnumda tabii haliyle. hehehhehee.. suyu seli, ciğerleri herşeyi normal çokk şükür. her sabah mütemadiyen hıçkırıyoruz, akşamları da hep aynı saatlerde. oğlumun şimdiden sistematik bir düzeni var anasına babasına çekmicek sanırım planlı biri olcak galiba, zira benim hala bir hastane çantam yok. gecelik alamadım, aslında kısa kollu bulamadım diye bir türlü çantamı hazırlayamadım hala. ama bebişimi üşütmem onunkiler çoktan hazır. deli gibi doğal doğum sitelerini araştırıyorum ve her sabah yeniden doğum yapıyorum. her gece her gecee.. bıktım beyaaa..
zemuszemus

Son düzenleme:

uzun boylu olcek leylekin bide çıtır olcek zayıf
ama sen beslersin onu tosuncuk yaparsın

kızlar ya benim bebiş sanki miğdemde duruyor hep bilmiyorumkismile
sizdede öyle oluyor mu ?
yukarı doğru baskı hissediorum şu bir kaç qündürbilmiyorumkismile

Sinem, bozma moralini canım, ben de olsam alınırdım tabi, hepimiz sorularımıza cevap almak, ilgilenilmek istiyoruz, zaten hassas bir dönemdeyiz, doktorlarımızın da ona göre davranması gerek aslında...benim de önceki doktorum ne sorsam normal, olabilir gibi cevaplar veriyordu, hatta şu şöyle oldu bundan olabilir mi falan diye söylüyordum onlara bile havada tek kelimelik cevaplar veriyordu. şimdiki ben sormadan anlatıyor sağolsun :)) bu saatten sonra da doktor değiştirmek çok gerekli olmadıkça zor olur canım , hayırlısı olsun senin için...

bebişine maşallah canım..
Allah huzurunuzu bozmasın.. kilosu qayet yerinde.. 4 kiloya yakın doğar meraklanma
bu arada qeceliğini kısa kollu alma bence canım
annem lohusa üşür diye banada kısa kollu aldırmadı
ince uzun kollu qecelik aldım
doğumda kan kaybedeceğimiz için doğumdan sonra üşüye biliriz bilmiyorumkismile

tifff maşallah oğluna boylu poslu olacak benim oğlanda dün aynen seninki gibi çıktı 2,350 gr üç hft önce 1850 idi 2,500 olur demiştim ama olmamış sağlıklı olsunlarda geçen hafta burda solunum fizyoterapisti bizden büyük bir arkadaş vardı kızı 3200 doğmuş görmeye gittiğimzde dediki ben çok kilolu olsun hiç istemedim kilolu çocuklar nefes alma problemi yasıyorlar dedi. yani hayırlısı 3000 kiloyu geçsinlerde ele avuca gelecek kadar olsunlar yeter sen bu haftada kaç kilo almışsın onu diyiver bacım

iyi değilim
birde birdünya işim var
sen nasılsın
daha 3 valiz hazırlayacağım offffffffff
dün ütüyle uğraştım
bugünde yerleştireceğim:gitme:

ay canım benim yaa
şimdiden kolay qelsin ama iyi ol lütfen
bebeğin için..
bak dün o kadar teselli yazıları yazdık sana
şimdi kaseti başa aldırma bana he delikafadulden
a.s.

günaydın annişlerrr

ya aynen bende doğumla yatıp doğumla kalkıom acayip psikolojim bozuldu

artık araştırmıcam :gitme:

çantamda henüz hazır değil haftaya hazırlamayı düşünüyom

bikaç bişiy eksik kaldı:sinifsinif:

kesinlikle katılıyorum çok kilolu çocukların nefes zorluğu oluyor
birde doğumdan sonra hemen zayıflıyorlar derileri çok yumuşak oluyor
ama normal doğan bir bebek zamanla kilo alınca daha tatlı oluyor

canım maşallah oğluna bence de çok tombul olmasına gerek yok dünyada beslenir annenin dediği gibi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

opuyorumnanaktan
günaydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…